Taliansko dovolenka - utečenci
Ahojte
chystame sa na dovolenku do Lido di Jesolo zhruba v polovicu jula. Chcela som sa opytat, ci tam uz niekto bol v tomto obdobi, ako to tam vyzera s utecencami. Je dovod na obavu? V TV to vyzera dost hrozivo....Poprípade keď nie Taliansko, Grecko takisto vyradujem..kam teda ist?
@fiffinkaa na mna tu nechod s bohom a s meetingom s bohom po smrti. so mnou budu meetingovat medici na fakulte - s mojim telom a tych 21 gramov co je akoze dusa vyuzijem tak, ze budem chodit robit bububu mojmu exovi.
ale na mna skutocne nechod cez boha. s tym vymyvaj hlavy niekomu, kto sa necha.
@mima4 kolko z tych 150 000 slovakov je ciganov?
podla mna viac nez dost.
to je jedna skupina, ktora zije v angl. na ukor domaceho obyvatelstva. ta druha polovica su ludia, ktori tam makaju. tiez somtam bola zo 3 roky, o ziaden benefit som nikdy neziadala.
takze tak asi.
co si myslis, kolko rokov trva take zaclenenie azylanta do spolocnosti? kolko penazi nas bude stat jeden azylant? predpokladam, ze viac nez jeden slovensky dochodca, ktory si to tu uz pekne odmakal.
inak by ste sa divili koľko moslimov už žije v Európe, či je to Nemecko, Anglicko, skúste sa prejsť Londýnom....@bublinka127 ideme budúci týždeň do Grécka a potom trajektom na Thasos, dám vedieť ako to vyzerá, no nemám žiadne obavy - ľudia sú dobrí aj zlí všade....po Slovensku chodíme po celý rok a more by nám veru chýbalo
@bublinka127 my tohto roku ostávame doma. Mne sa tá situácia nepáči a nemám chuť cestovať, keď sú všade nejaké nepokoje. Budeme spoznávať Slovensko, je tu toho ešte dosť, čo sme nevideli, prípadne Čechy, Maďarsko, Poľsko.
takého sme tu uz mali co predstieral, ze je talian 😀
http://www.aktuality.sk/clanok/278178/ceska-pol... myslim ze su vsade.....aj tri zadrzane auta s nelegalanzmi migrantmi v Cunove minuly tyzden
skôr sa treba báť toho, čo sa deje u nás.....preteky v BA skončili fiaskom, kvôli extrémistom, protestovali proti umiestneniu 780 utečencov... http://sport.aktuality.sk/c/189255/foto-nahneva...
ja zijem v taliansku, vyzera to tu ako predtym, skor media robia z toho velke halo
ja zijem v bologni, tu nijaku zmenu nevidim. smerom na juh je ich asi viac. cierni a utecenci tu vzdy boli, ale myslim ze okrem cernochov na plazi neuvidis nejakych utecencov co by ta otravovali
@malabiba masirovanie mediami je dolezite z kazdej strany bola som tam aj tam a videla som ako sa zabavali policajti natom pred hotelom Kempinski.....po zasahu
Pred prezidentskym palacom bolo asi 50 tazkoodencov a veella policajtov a na SNP dvakrát tolko a uzavrete vsetky ulice kadial im mohlo ujst 300 typkov nech si utvori nazor sam.....kto ich tam pustil????.......a mimochodom tie ":hovada" na SNP pustili aj skupinku asi 20 vietnamcov v klude sa im uhli a dokonca aj ciganom......podotykam nie som privrzenkyna Kotlebu
Zakladatelke temy prajem prijemnu dovolenku nech uz pojde kdekolvek 🙂
@bublinka127
@maca_p Ale Lampedusa je predsa mimo Talianska, to ze mu nahodou tento ostrov spravne patri, ale je geograficky uplne pri Afrike, takze situacia tam nemusi byt rovnaka ako v pevninskej casti Talianska.
A ma naaadherne plaze, jedny z najkrajsich na svete: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f...
Lido je tak daleko od miesta kam sa vyloduju utecenci ze sa ozaj nemusis bat...ak chces vediet aka je situacia pozri si aj ine noviny ako slovenske, a uvidis ze to az take hrozne nie je a nie vsetci utecenci su kriminalist, len na slovensku su vsade v novinach uteccenci kt. ako utecenci ani nevyzeraju ... zijem v multi kulti krajine a vobec to nie je az take ako je to na slovensku prezentovane...
Treba citat statistiky o imigrantoch a azylantoch. 50% z nich sa integruju a 50% su dilery drog a vagabundi, ktori vyuzivaju socialny System europskych statov. Ano, ludia sa Delia na dobrych a zlych, Ale cisla a statistiky nepustia. Netreba sledovat len SK webove stranky, Ale aj Talianske a francuzske. Anglicke. Ako sa k imigrantom stavaju. Je to obycajny zorganizovany spinavy obchod pachany na negramotnych ludoch z Afriky, ktorych vidina je imigrovat za lepsim zivotom, z ktoreho sa nabaluju najma ti v uzadi. Z tych ludi v Afrike nikdy ludia nebudu, su to zvery! Rusi si 10 r.s nimi nevedeli dat rady, prisli domov zahambeni, ked im chceli pomoct. Vsetkych ich podadit na kontajner a vylodit ich v islamskych bohatych statoch. Nech si ich zoberu oni.
Ale k teme : myslim, ze imigranti ako taki momentalne neohrozuju nikoho, a uz vobec nie vo vnutrozemi. Ak sa tu nieco rozprudi, bude to skor otazka generacna. V 50.r budem asi sediet zabalusena v burke, aby som sa nebala, ze mi odseknu hlavu za to, ze som krestanka. U nich totiz existuju ine zakony ako paragrafy a sudy.
A Co je najzazaujimavsejsie...ak by mi islo skutocne o zivot, bola by som rada, ze som sa vobec vylodila a som v Europe. A nie Este si vyberat krajiny ako su Abglicko, Nemecko, Skandinavia. Je to obycajny spinavy obchod s ludmi a honba za peniazmi najhorsieho zrna. Bez moralnych zabran. Tot k imigrantom!
@bublinka127 ja by som sla asi do chorvatska, tradicne.... alebo spanielsko... ale to je o nieco drahsie....
Ludia co sa tu zastavate imigrantov, skuste si takeho moslima na par mesiacov ubytovat.... uvidite co je to za haved.... aj politici co sa zastavaju privandrovalcov, som zvedVa kolki z nich si k sebe domov nastahuju nejau uprchlicku rodinku.... sa stavim ze ani jeden....
Sa to tu zvrhlo na riadnu debatu... ;)
A ze media-tv o tom hovoria zvelicene? Ja som v nasich televiziach nevidela ziadnu normalnu reportaz o tom co by to znamenalo pre svk... len internet je plny informacii co sa deje vo svete
@charlie1980 "Vsetkych ich podadit na kontajner a vylodit ich v islamskych bohatych statoch. Nech si ich zoberu oni. "
Je fakt ze najviac utecencov u nich aj skonci, viz 3. graf zhora, v prvej desiatke nie je dokonca ani eu zem ziadna:
http://www.economist.com/blogs/graphicdetail/20...
V ostatnom je pravdy, ze si vyberaju bohate krajiny, ked nahodou niektori skoncia u nas, bud ked maju moznost pri prvej prilezitosti zdrhaju inde, alebo ako ti chudaci co tu uviaznu, nedavno bol tusim na sme rozhovor s niektorymi z nich z tabora, kde uz su na SK ti dlhodobejsi a nazor ako sa im tu zije vyjadrili dost jasne 😠 , najlepsi bol ten typek ktory este za odchadzajuci redaktormi krical: "Vsade je lepsie nez na Slovensku" 😀
@horana Lenze toto nie je Problem len Slovenska. A to urcite vies. Oni tu sice neostanu, Ale to nezmeni ich pocet v Europe, pretoze sa kotia svetelnou rychlostou, podochadzaju rodiny, narobia si deti s Europankami a mame tu islamizaciu jedna radost. Mne nevadia imigranti ako taki. Taki, ktori respektuju nasu kulturu a nas stat. Nase ZAKONY! Ktori su v ohrozeni zivota. Ano, tym treba pomoct. Lenze toto je zorganizovany obchod! Az sa nemylim, uz pozatvarali niekoho v Taliansku, kto sa na tom spolupodiela.

http://www.aktuality.sk/clanok/278213/video-ext...