icon

Taliansko - Ligurská riviéra

monika0612
26. apr 2015

Ahojte. Je tu veľa diskusií o dovolenke v Taliansku. Navštívili ste niekto Ligurskú rivieru. Chceme tam ísť v lete na dovolenku. Ďakujem za info.

Strana
z2
liza68
16. jún 2016

@anega79 Ďaakuujeeem! Takto som to myslela. Ideme so 6 ročnym synom takze maly vlačik bude 100 %. Hned si pozriem aj ten Camogli.

lubka72
17. mar 2017

@liza68 už ste sa rozhodli, uvažujem tento rok o tejto oblasti

lubka72
17. mar 2017

@mircalla
@liza68
baby boli ste už? dajte typy na ubytko, oblasť, zaujíma ma táto oblasť, ešte sme tam nikdy neboli, a radi by sme išli

liza68
18. mar 2017

@lubka72 Ano boli sme vlani. 3 noci Cinque Terre, 3 noci Sestri Levante, 1 noc Genova. Veľmi pekne to bolo!

lubka72
18. mar 2017

@liza68 prosím ťa, ake su tam plaže? cesta koľko trvala? a ako ste sa stravovali?

mircalla
4. feb 2018

Ahojte opatovne otvaram tuto temu, na buduci rok rozmyslam o Camogli. Mozem poprosit dake tipy na ubytko?

luc126
7. jún 2018

Ahojte, prosim o radu na ubytovanie pre 4clennu rodinu ( 2 male deti, 3 a 7 rokov). Na Ligurskej riviere sa chcema zastavit na 5 dni, ale stale sme nenasli informacie, ktore by nam pomohli pri vybere bud hotelu alebo apartmanu. Chceme nieco pri mori a hlavne ciste ubytovanie. 🙂 Vorepd dakujem za komenty.

mircalla
7. jún 2018

@luc126 To je uz velmi neskoro, podla mna je vsetko vybookovane, ja som to nedavno pozerala a nic tam neostalo, bookovala som este v januari, ale skus CK Ludor

tinusss87
5. jún 2019

Ahojte, vedeli by ste mi poradit pekne miesto na ligurskej riviere? Hlavne, aby nebola plaz hned vedla cesty. Dakujem 😉

majocekzatkova
12. sep 2024

@emyly aj my sme tu boli niekoľkokrát a teraz v septembri ideme znova, už sa veľmi tešíme, ideme aj s ročným dieťaťom 😉👍

majocekzatkova
12. sep 2024

@emyly mestečko Pietra Ligure je čarovné, čisté more a okolie,tiež sa tu nachádzajú historické pamiatky a sú tu nádherné výhľady na more ☺️😉

Strana
z2