Tatranská Polianka pobyt - skúsenosti, foto
Ahojte. Mám ísť na rehabilitáciu a lekár odporúča Tatranskú Polianku. Zaujíma ma, či máte niektorá skúsenosti, ako to tam funguje, akí sú odborníci, personál. Pomohlo by mi aj ak by ste mali nejaké foto toho prostredia a okolia, prírody k nahliadnutiu do správy, príp. tu. Na webe síce niečo je, ale preumelizované, chcela by som vedieť, či je naozaj spokojnosť, kedže časť tam strávim aj s deťmi, kedže inam nemôžem:/ Vdaka
@letfenixa ahoj,no už som doma,nič sa nezmenilo,jedáleň veľká pre všetkých,strava rovnako na vyber jednotku mäsové ,alebo dvojka múčne.Ranajky stále rovnake,žiadna obmena.
Ubytovali má v kúpeľnej časti čo som bola rada a zvlášť keď som videla ústavnú časť.
No veľa bolo covidu a chrípky a tak ochorel aj personál a procedúry niektoré zrušili.
Počasie na Tatry veľmi horúce,tak som nevyužila teplé oblečenie,len kraťasy,tielka a tričká.
Deku bolo zbytočne brať.
Chýbali tam potraviny,okrem kaviarni v liečebni a poliankovo tam nič nebolo a tak sme chodili do Smokovca,alebo Štrpske pleso.
Inak sa mi tam páčilo a boli všetci super ako personál aj pacienti sme si sadli,len málo kultúrneho využitia,okrem piatky.

@ira25 tak to je super, že je možnosť si vyprat! Ja keď si spomeniem, ako som si tam v umyvadle v izbe prala veci...