icon

Tatranská Polianka pobyt - skúsenosti, foto

carla27
15. nov 2021

Ahojte. Mám ísť na rehabilitáciu a lekár odporúča Tatranskú Polianku. Zaujíma ma, či máte niektorá skúsenosti, ako to tam funguje, akí sú odborníci, personál. Pomohlo by mi aj ak by ste mali nejaké foto toho prostredia a okolia, prírody k nahliadnutiu do správy, príp. tu. Na webe síce niečo je, ale preumelizované, chcela by som vedieť, či je naozaj spokojnosť, kedže časť tam strávim aj s deťmi, kedže inam nemôžem:/ Vdaka

Strana
z2
letfenixa
22. júl 2023

@ira25 tak to je super, že je možnosť si vyprat! Ja keď si spomeniem, ako som si tam v umyvadle v izbe prala veci...

ira25
27. júl 2023

@letfenixa ahoj, ešte k strave.....výber z viacerých jedál je,ale proste nemocničná strava.
Jedáleň je rozdelená pre ústavnú a kúpeľňu časť,alebo je to jedno?

letfenixa
27. júl 2023

@ira25 keď som bola ja, bola jedna obrovská jedáleň pre všetkých.

ira25
27. júl 2023

@letfenixa ďakujem ❤️
A výber bol,alebo iba jedno jedlo?

letfenixa
27. júl 2023

@ira25 vtedy bývali 2 jedlá- mäsove alebo sladké. Už je to snáď inak.
Kedy nastupujes?

ira25
27. júl 2023

@letfenixa o mesiac,stále zvažujem...

ira25
4. sep 2023

@letfenixa ahoj,no už som doma,nič sa nezmenilo,jedáleň veľká pre všetkých,strava rovnako na vyber jednotku mäsové ,alebo dvojka múčne.Ranajky stále rovnake,žiadna obmena.
Ubytovali má v kúpeľnej časti čo som bola rada a zvlášť keď som videla ústavnú časť.
No veľa bolo covidu a chrípky a tak ochorel aj personál a procedúry niektoré zrušili.
Počasie na Tatry veľmi horúce,tak som nevyužila teplé oblečenie,len kraťasy,tielka a tričká.
Deku bolo zbytočne brať.
Chýbali tam potraviny,okrem kaviarni v liečebni a poliankovo tam nič nebolo a tak sme chodili do Smokovca,alebo Štrpske pleso.
Inak sa mi tam páčilo a boli všetci super ako personál aj pacienti sme si sadli,len málo kultúrneho využitia,okrem piatky.

letfenixa
4. sep 2023

@ira25 ahoj, takže zhruba tak, ako som to aj ja zažívala. Kedysi tam bol aj malý obchod, vedľa krcmy, ale zrušili ho ešte, kým som tam chodievala. Zas sa dá ísť prechádzkou do Smokovca, to bolo fajn. Zrušené procedúry ma mrzia. A kolektív býval vždy lepší tam, ako v Smokovci.

Strana
z2