Tenerife, Madeira, Gran Canaria alebo Sardínia
Madeira je skvela, pokial chces zazit nadhernu turistiku, a aj na kupanie napriklad v Porto Moniz. Ale treba sa presuvat po ostrove. My sme si pozicali auto, ale napriklad rakuske tetusky, ktore sme stretli na turistike, to riesili aj autobusmi a taxikami. Tak asi aj tak sa da. Tenerife je vraj nieco podobne, kamoska mi odporucala, ale este som tam nebola.
Gran Canaria nie, juh Tenerife-teplo + teplejsie more (tmava pieskova plaz, palmy), vylety, turistika.
Madeira-trochu chladnejsie, aj more chladnejsie, krasna priroda, kamenne plaze.
Sardiniu poznam len z internetu, v lete teplo, teple more, urcite zony velmi predrazene ( tusim sever)
@smajliica ideme s detmi 8 a 10 a chceli by sme krasne more, pekne prirodne prostredie ale aj vylety, poziciat auto a chodit aj na ine miesta. Zatial mi vychadza najviac to Tenerife.
@sivaa dakujem pekne za ponuku. Ale cez cestovky je to vzdy drahsie si myslim😊
@tenerifka vyzera to na tenerife, vitazi teplejsie podnebie😊, vylety, pristup do vody. mas podobny nick, je to len tak, alebo tam zijes?
S deťmi určite nie Madeira. Tenerife odporúčam!
Ja som na Madeire síce nebola, ale na Tenerife a Sardiniu viackrát. Pre mňa je topka Sardínia. Ale ani Tenerife nesklame, no mne vyhovuje viac teplé a pokojne more Sardninie, ako oceán na Tenerife
Zijem na Fuerteventure
Osobne by som isla s detmi v tom veku na Sardiniu, ak si to mozete dovolit. Je tam pekna priroda, zaujmavosti, atrakcie, najkrajsie plaze a najlepsie pocasie.
A ako uz niekto spokenul, pokojnejsie more.
Z tvojho vyberu som bola len na Tenerife, aj to este bez deti ale hned by som sla aj s mensimi detmi. Boli sme 11dni a je tam ozaj vsetko, krasne more, turistika, parky, atrakcie, poziciate auto a pochodite kde sa vam len zachce. My sme boli v novembri a more bolo uz studensie ale stale super na kupenie. Takze v lete to musi byt parada. 🙂
@tenerifka wau super 😍
@smajliica no veru, prestudovala som aj tu sardiniu a teraz som na vazkach 🤔😁. Mam ju v merku uz par rokov, ale faktom je, ze sa mi tie ubytka zdaju zbytocne drahe v hlavnej sezone. To radsej ist na dve lacnejsie dovky, ako na 1 taku drahu. Ale zas keby sa clovek poriadne prehrabal ubytkami. Vidim na mojom muzovi ze sa mu to Tenerife pozdava😊. Viac ako sardinia.
@tenerifka ty mi inak isto budes vediet poradit, prosim ta cenovo co sa tyka restik je to ako cca? Myslim taky priemer.
Ja by som ešte dodala, ohľadom toho Tenerife, že ak sa rozhodnete ísť tam, myslím, že je tam veľa zábavy pre také deti, aj krásna zoo, aj aquapark, aj keď to sú značne sumy, plus neviem aktuálne ako je to s prenájmom auta, to určite zistite dopredu, my sme boli v auguste na Tenerife a teraz znova december/január a ceny prenájmov áut išli rapídne hore a bol aj problém niečo nájsť. Určite takéto polozky si prepocitajte predom, dokáže to riadne zamávať s rozpoctom
@travelllerka tak zatial pocitam 250 eur na den, aj s autom vratane - to je nejakych 100-120 eur nie? Tak snad bude stacit 😅
My sme v januári platili 2100€ za 14 dní čisto prenájom auta. Bola to síce trochu vyššia rada auta, take väčšie, ale už ani malé neboli na výber, keďže sme objednávali týždeň predtým. Plus ešte 2 autosedačky sú v tej cene zahrnuté a poistenie. Viem, že bol s tým vtedy veľký problém, vôbec niečo nájsť.
S detmi urcite Tenerife, ale nesla by som na juh. Mozes mi napisat SS, poslem tip na krasne ubytko na sukromnej plazi, ale su to iba apartmany, takze vlastna strava. Na tenerife je najkrajsi prave sever, je tam vela miest kam sa da ist aj s detmi. Auto pozicat urcite cez Cicar.
@travelllerka fiha dost. Moj muz nasiel insigniu za 700 eur na 12 dni
@azzflo a preco nie na juh? Prave to vsetci odporucaju 😊 . Jasne napisem ss dik
Na juhu su hotelove komplexy, co je mozno sice fajn ak mate male deti a potrebujete bazen, ale su tam tym padom sami turisti a s ozajstnym Tenerife to nema nic spolocne. Tie mensie mestecka na SV a SZ su uzasne, je tam klud, velke plaze, priroda, miesta na prechadzky. V restauraciach sa da prestravovat v pohode, my sme vzdy brali viacero mensich porcii (mensie porcie su tam bezne) aby sme mohli ochutnat co najviac, ceny 4-8€. Pre 2 dospelych sme vzdy zobrali tri.
Cicar je super, tu co citam 2100€, to sa pekne okaslali. Aj 700€ mi pride dost, ale v lete je to asi realna cena.
Na juhu T je ovela pokojnejsie more ako na severe. August a december su najdrahsie mesiace, je problem zohnat auto. Restiky cenovo ok
@azzflo teraz som sa pýtala muža, aby som to nedoplietla. Domáci odporúčali Cicar, ale Cicar už nemal žiadne auto voľné. Objednávali sme týždne predtým ako sme auto potrebovali, museli sme požičať v Hertz. Preto na to upozornujem, ak je rovnaká situácia stále ako v januari, treba objednať auto určite predom.
@azzflo inak mne sa tiež viacej páči sever 🙂
@ross137 dakujem. Je to stara tema pomerne, vyhralo Tenerife ☺️
@ross137 perfektný článok, napríklad o tom vláčiku som netušila, určite niekedy vyuzijeme

Zalezi aku dovolenku chcete. Madeira - turistika. Kanarske aj plaz aj turistika aj atrakcie, vodne sporty, … akurat voda pomerne studena a dost fuci v potovnani so stredozemnym morom. Sardinia najlepsia na plazovu dovolenku, najkrajsie plaze a najlepsie pocasie pocas nasho leta ale jednoznacne najdrahsia.