icon

Teroristické útoky v Tunisku a letná dovolenka 2015

kikina84
23. mar 2015

https://www.modrykonik.sk/forum/dovolenka-v-zahranici/teroristicke-utoky-v-tunisku-treba-sa-bat-dovolenky-2015-2/

Ahojte maminy,nedávno som zakladala otázku do fóra (viď link vyššie) ohľadne tejto témy,,Vidím však a počujem z okolia že sa táto téma začína rozvášnovať kvôli
stále pribúdajúcim útokom v Tunisku,tak som sa rozhodla založiť túto tému aj ako diskusiu..Preto prosím tých ktorí ešťe neprispeli svojim názorom,
aby sa kľudne vyjadrili,čo si o tom myslia a či budete dovolenku napriek tomu prípadne kupovať,alebo prebookovávať..dnes som čítala aj v denníku,že nemenovaná cestovka robí od dnes prebbokovanie zájazdov do Tuniska,kvôli nepokojom..
Ja sa stále neviem rozhodnúť,zájazd sme kupovali ako First minute a vyšiel nás dosť lacno,teraz je o niekoľko stovák drahší a žiadna iná destinácia nás v tejto cene nezaujala,museli by sme dosť priplatiť,čo samozrejme už nechceme..Ale neviem či to riskovať 😒
Má prípadne niekto iný skúsenosť z minulosti s niečim podobným?
Ďakujem za príspevky 😎

mcdog
29. jún 2015

@mircalla grecko,spanielsko maju vystrahy podla britskeho portalu.A prepac,ale maledivy?Dlzka letu je kolko hodin?Max 2-3 hodiny letu a odlet z BA

mircalla
29. jún 2015

@mcdog dala som ti dost tipov si myslim....kanarske nie je dlhy let a sardinia tiez nie..
priesocnu plaz a teple more ma aj bulharsko, pripade spojene arabske emiraty - to je o hodinu letu viac
inak odkedy ta zaujimaju vystrahy, tie si predsa neriesil ani pred tuniskom

alaguema
29. jún 2015

@mcdog typický slovenský turista 😀 Odlet z BA. Nedajbože by si musel cestovať hádam aj do Prahy, ty Marco Polo! 😎

mircalla
29. jún 2015

@mcdog do bulharska to mas dokonca aj lacne....a z odletom z BA....inak verim tomu, ze teple more a piesocne plaze sa najdu aj na juhu chorvatska

mcdog
29. jún 2015

@mircalla pockaj.Ty ma posielas do SAE?Medzi moslimov?Prestan!
Na KO sa neleti z BA?
Bulharsko?Vsak tam mi kamarati z tade neodporucaju chodit s detmi
Jedine Sardinia a to je dost malo na vyber.Pokracuj teda,
Vystrahy ma trapia odvtedy ako ste mi tu Vy panulky otvorili ocka a ukazali mi ten spravny nazor na svet.Tak este raz.Kde by som to mal ist s detmi?
Odlet z BA,let max 3 hodiny,All inclusive alebo UAI,piesocnata plaz hned pri hoteli

mcdog
29. jún 2015

@linduska86 neucili nas citat?LETECKY Z BRATISLAVY!

mcdog
29. jún 2015

@alaguema veru s dvoma detmi je to dost problem.Este nieco na mna?Tipicka premudrela Vasilisa zo Slovenska🙂Kto by sa tebe rovnal?

mircalla
29. jún 2015

@mcdog SAE je bezpecne. inak mozes byt arogantny ako chces - pre mna si totalny zadubeny megasedlak podla vsetkych tvojich prispevkov, co vacsinu zivota travil doma na dedine, predpokladam, ze nevie ani jazyk a co si mysli, ze ked bude mat all inclusive v tunisku, tak vsetci padnu na rit....este nezabudni na ponozky do sandalov a ladvinku

mircalla
29. jún 2015

@mcdog zato o tvojej premudrelosti nemoze byt ani reci, vsak?

slniecko154
29. jún 2015

@linduska86
@mircalla neuveritelne, aku povyseneckost tu vy dve predvadzate..

mircalla
29. jún 2015

@slniecko154 pretoze mr. mcdog vobec nie....

mcdog
29. jún 2015

@mircalla No 25 rokov som zil v meste.Anglicky sa dohovorim,dokonca aj akotak nemecky a nieco po rusky rozumiem.UAI sme ani poriadne nevyuzili,ale hodil sa a sandale zasadne nenosim a ladvinku neznasam.
SAE nieje bezpecne podla teba lebo su tam moslimovia.Tak ako teda?

mcdog
29. jún 2015

@mircalla uz prestan vyplakavat a ukazovat na druhych a zamysli sa nad sebou.Ani cloveka nevies odhadnut a robis to.

mircalla
29. jún 2015

@mcdog dakujem za podrobny zivotopis.....ale s tebou uz fakt nediskutujem.....dostal si par tipov a vysmievas sa im ako posledny primitiv....tak sa nepytaj a neotravuj ludi....a prosim ta: daj mi pokoj - ozaj s tebou nemam co riesit.....

mcdog
29. jún 2015

@slniecko154 nechaj ich.Doma musia byt ticho,aby nahodou nepustili nervy manzelovy.Ja ich chapem a mozu.Aspon tu si mozu napisat co chcu

linduska86
29. jún 2015

@slniecko154 😀 povyseneckost? si neplet pojmy s dojmami

mcdog
29. jún 2015

@mircalla jasne som ti napisal preco su tie tvoje tipy nanic pre mna.Teda okrem Sardinie.A za tu ti neskonale dakujem

linduska86
29. jún 2015

@mcdog najlepsia obrana je utok v ramci argumentacie ? beriem ja do ust tvoju rodinu? - nie tak neber ani ty moju a ak nemas co k teme tak nediskutuj.. see u

linduska86
29. jún 2015

@mcdog skludni hormon 😀 alebo si chod zapalit 😀

mcdog
29. jún 2015

@linduska86 co mam ja s tvojou rodinou?

alaguema
29. jún 2015

@mcdog už chýba len aby si začal mudrovať o tom, čo sa s dvomi deťmi dá a čo nie. Ty fakt asi nemáš základnú dávku súdnosti. Všimol si si aké je toto fórum? Väčšina žien tu má jedno, dve a viac detí. Ak tu ideš k pointe, že s dvomi deťmi sa dá cestovať len do Tuniska, tak radšej to ani nerozvíjajme. Lietali sme s dvomi deťmi rôzne. S prestupmi, priamo, ako sa momentálne dalo. Do Prahy, do Pešti, do Krakova. Mimo sezónu na to slávne Bratislavské letisko ani nič nelieta. Keby som sa mala spoliehať len na to, tak nikam nechodíme.

mcdog
29. jún 2015

@linduska86 nefajcim.Jedine na dovolenka obcas v ramci odychu

linduska86
29. jún 2015

@mcdog NEVIES CITAT?! CITUJEM" "Doma musia byt ticho,aby nahodou nepustili nervy manzelovy" 😀 😀 😀 ako sa do hory volá, tak sa z nej aj ozýva 😀

mcdog
29. jún 2015

@alaguema ja sa nestaram o to,ci ty ides s detmi do Antarktidy,tak sa ty nestaraj o to,ci ja idem s detmi na mx 3 hodinovy let.Do toho teba nic nieje.Chcem lietat z BA?Chcem.Je to moja vec?Je.Boli ste mudre o vela moznostiach na dovolenku?Boli.
Tak by som rad videl tie moznosti.

mcdog
29. jún 2015

@linduska86 A?To beriem do ust tvoju rodinu?Si uz uplne paranoidna?Naozaj navstiv odbornika.

mircalla
29. jún 2015

@mcdog tebe su nanic moje tipy, mne je nanic tunisko a egypt....to, co je pre teba uzasne, pre mna nie je a naopak...mozno rozdilel je ten, ze mam z coho porovnavat.....

mircalla
29. jún 2015

@mcdog pisal si nieco o nasich muzoch, kratka pamat?

mcdog
29. jún 2015

@mircalla tak pozooooor.Do egypta ci turecka som nikdy nechcel ist.To zas brrrrrr.Turkov z duse nemusim a Egypt tiez dako nemusim.

linduska86
29. jún 2015

@mcdog 😀 neni nutno neni nutno? 😀 😀 ty tiez 😀