icon

Thajsko - Sai Kaew Beach Resort

158polica158
29. jún 2018

Hello boli dte niekto v tomto hoteli? Mohli by ste mandát vaše skúsenosti naň? Ďakujem 😉

Thajsko - Sai Kaew Beach Resort
158polica158
autor
29. jún 2018

Tam som pozerala . Mna skor zaujíma nejaká osôbka ktora je tu evidovaná a bola v tom hoteli nech mi da recenziu.

tenerifka
30. jún 2018

Pozri, ja som bola na Koh Samet v Ao Paro rezort na zapadnej casti ostrova, a vecer sme chodili na veceru do tej rusnejsej casti, kde je aj Sai Kaew , kedze je tam viac restauracii a robia tam na plazi ohñovu sou.Z toho hotela urcite najdes vela recenzii na Tripadvisore, ale za mña ti poviem, ze na mña ta plaz na tejto strane posobila ako hniezdo pre hulicov, na plazi bolo dost bordelu, vsade vela lodi aj ludi,je tam vela inych lacnych, vela krat zasmudlanych ubytovacich jednotiek, plaz pri odlive o nicom....je to nieco podobne ako hlavna plaz pre batozkarov na Phi phi, vela ludi a hluk, a bordel

tenerifka
30. jún 2018

@158polica158 pozri si realne fotky tej plaze od ludi, co tam boli, nie tie co ma Booking na syranke

123macko123
1. júl 2018

@158polica158 ahoj,nebola som sice v tom rezorte. Pred mesiacom sme boli na Ko Samete v tomto hoteli Samed Grandview resort. Pozri cez booking a ak budes mat otazky,napis rp.

dadka_bb
1. júl 2018

moja mamina tam bola, co potrebujes vediet? aka bola plaz? ci nejake ubytko? 😊

158polica158
autor
1. júl 2018

@dadka_bb všetko ohľadne toho.. aká plaz, jedlo, ubytko. Ďakujem 🙂

gertrudka222
3. júl 2018

Waaau, to vyzerá skvelo. Hneď by som šla