Tipy na cenovo dostupnú dovolenku s deťmi letecky
Ahojte, poprosím Vás o tip na low cost dovolenku, 1dospely, 2deti - 11r a 4r. Najlepšie letecky. Zatiaľ sme boli Londýn, Praha, Sardínia. Ďakujem miesto, kde si to decka užijú🙂
Lacné letenky do Malagy, odtiaľ zbehnúť vlakom dolu do Benalmadena- zábavný park, akvárium, delfinarium.
My sne dali za babku i Agadir - krokodílí park, klasická letná dovolenka.
V podstate kdekoľvek kúpim lacné letenky, vieme si urobiť lacnú dovolenku. Všade sa nájde niečo, čo stojí za pozretie.
europske ostrovy sa daju low-costovo, ak ides po vlastnej osi. mallorca, kreta - tam je toho dost aj pre deti. v okolitych krajinach je toho tiez vela - madarsko (budapest, ale nielen), rakusko (hory, lanovky, turistika), polsko (zakopane, ale aj inde). inak aj v brne je toho celkom dost pre deti, pripadne morava...
@deedol brno, Zakopane sme už prešli. Skôr hladam more a nejakú aktivitu pre deti, nech nemajú "len" more..
ok tak keď chceš more, skús andaluziu - ak sa dajú zohnať lacné letenky do malagy, granady alebo almerie, tak ja by som šla tam ... lacné ubytko, verejné neplatené pláže, prenájom auta, krásne pobrežie, púšť, národné parky, pamiatky, skvelé jedlo ...
My sme dali najviac low cost Nemecko a odvtedy chodime kazdy rok. Nie pri mori, ale vnutrozemie. Totalna prdel sveta pri hraniciach s Luxemburskom, narodny park Eifel. Prvykrat som nemala ziadne ocakavania, ale zapacilo sa mi tam velmi a chodime pravidelne.
Grécke ostrovy... Corfu mimo sezóny napr
Mimo sezóny určite Grécke ostrovy ako už bolo vyššie spomenuté. V sezóne sa napr.riadiť cenami leteniek (vždy kupovať priamo cez letecké spoločnosť, hľadať môžete aj cez google flights, kiwi alebo ryanair fare finder), minulý rok sa mi podarilo Corfu za 110eur na osobu letenka. Hotel pre dvoch 560 na týždeň, bez stravy. Ak nie ste náročná rodina na stravu, viete sa vynájsť a dosť na tom ušetriť. Ak nie je podmienka more a kúpanie, tak sa dajú nájsť letenky do iných zaujímavých miest. Včera som videla letenky na Mallorcu za 90 eur na osobu v júli, avšak tam je drahšie ubytovanie (ak myslíme lowcost cestovanie) a letenka bola na konkrétny termín. Ak by sa vám podarilo nájsť letenky za dobrú cenu do Bulharska, nájsť ubytovanie do 100km od letiska za výhodnú cenu, tak by to bolo pre deti super, všade množstvo atrakcií, pieskové pláže, možnosť výletov vláčikom v niektorých lokalitách, iné výlety, super aquaparky a strava a ostatné výdavky v prijateľnej cene.

ani londýn ani pha mi neprídu ako low cost - ak ste mali low cost v týchto mestách - tak kdekoľvek okrem marbelly, monaka a tokya bude pre vás low cost … a možno aj tam 😂