icon

Tipy na dovolenkové rezorty s teplou vodou v mori aj v bazéne

uradnikova
30. nov 2025

Poradte prosim dovolenku pre moje haklive deti na studenu vodu. V lete budu mat 7 a 5. Hladam rezort,kde je naozaj teple more aj bazeny,ze sa ckovek nemusi ovlazovat a vydrzi dlho vo vode .a pieskova plaz. Boli sme takto Egypt,ale dostali hnacky ,tomu by som sa radsej vyhla. Vdaka

Strana
z2
martinmmartin
30. nov 2025
terina25
30. nov 2025

@uradnikova turecko,ak v lete

martinka13
30. nov 2025

Ja som človek, ktorý nevojde do vody, ak má pod 28 stupňov. Okrem exotiky toto za mňa spĺňa jedine Cyprus ak vynechám destinácie ako Egypt a Tunis. Teda v lete samozrejme.

anonym_388bbe
30. nov 2025
@martinka13

Ja som človek, ktorý nevojde do vody, ak má pod 28 stupňov. Okrem exotiky toto za mňa spĺňa jedine Cyprus ak vynechám destinácie ako Egypt a Tunis. Teda v lete samozrejme.

@martinka13 myslela si nad 28 C

mk1111111111
30. nov 2025

Cyprus

anonym_6c68f7
30. nov 2025
@martinka13

@martinka13 presne... a este Cyprus... teda nad 28 🙂

uradnikova
autor
30. nov 2025
@mk1111111111

Cyprus

@mk1111111111 kde konkretne? Cyprus sme boli ,ale v bazenoch ich drkotalo

uradnikova
autor
30. nov 2025
@martinka13

@martinka13 Cyprus kde konkretne?

autumn1
30. nov 2025

Grecko, Cyprus, Turecko

mk1111111111
30. nov 2025

My priamo na nissi, deti v susednom hotely boli vo vode v bazenoch stale, ak sa chceli jasit na toboganoch. Ak by bola studena, tak by tam neboli. My sme boli v hotely skor pre dospelych, deti vela nebolo, preto pisem o susednom. Hodiny sme boli v mori, vcetne deti od 1 mesiaca. Do bazena nebolo treba, voda v mori bola ako teply caj a plytka, ako pisem, aj pre "mikrodeticky".

uradnikova
autor
30. nov 2025
@mk1111111111

My priamo na nissi, deti v susednom hotely boli vo vode v bazenoch stale, ak sa chceli jasit na toboganoch. Ak by bola studena, tak by tam neboli. My sme boli v hotely skor pre dospelych, deti vela nebolo, preto pisem o susednom. Hodiny sme boli v mori, vcetne deti od 1 mesiaca. Do bazena nebolo treba, voda v mori bola ako teply caj a plytka, ako pisem, aj pre "mikrodeticky".

@mk1111111111 neviete jeho nazov?

anonym_374962
30. nov 2025
@anonym_388bbe

@martinka13 myslela si nad 28 C

@anonym_388bbe veď to dobre napísala
Nevojde do vody ak ma pod 28 stupňov
Ty si ju zblbla

mk1111111111
30. nov 2025
@uradnikova

@mk1111111111 neviete jeho nazov?

@uradnikova ten vedlajsi bol Adams beach

belllinka
30. nov 2025

V Turecku sme mali v kazdom hoteli v bazenoch teplu vodu. A to mam fakt haklivu dceru

amdornik
30. nov 2025

@uradnikova my sme boli v Turecku. Za mňa osobne je voda studená, keď má menej ako 30 stupňov 😀 ja som šialene teplomilná. No a teda v Turecku sme mali v bazénoch veľmi dobrú vodu (odhadujem 29-30) a more bolo úplne podobnej teploty. miestami možno aj viac (podľa počasia, prílivu-odlivu, neviem presne, ale občas sme boli fakt ako vo vani). My sme boli v blízkosti Antalye.

slavomira236
30. nov 2025

@uradnikova juzny cyprus voda bazeny v lete ako caj

slavomira236
30. nov 2025
@uradnikova

@mk1111111111 kde konkretne? Cyprus sme boli ,ale v bazenoch ich drkotalo

@uradnikova no ked ich drkotalo na cypre tak meviem kde uz..my co sme boli tak vela ludi az nadavalo ze viac nie ze voda ani neochladi cloveka. Boli sme prelom jul august aj na konci prazdnin. Za mna teplejsia voda ako jum egypt. V turecku sme mali teraz 53 stupnov na slnku prelom jul august..

uradnikova
autor
30. nov 2025
@slavomira236

@uradnikova no ked ich drkotalo na cypre tak meviem kde uz..my co sme boli tak vela ludi az nadavalo ze viac nie ze voda ani neochladi cloveka. Boli sme prelom jul august aj na konci prazdnin. Za mna teplejsia voda ako jum egypt. V turecku sme mali teraz 53 stupnov na slnku prelom jul august..

@slavomira236 boli sme zaciatok jula,teplo bolo,ale doobeda more aj bazeny boli pre moje deti chladne:(

uradnikova
autor
30. nov 2025
@slavomira236

@slavomira236 ktory hote ste boli?

uradnikova
autor
30. nov 2025
@slavomira236

@uradnikova juzny cyprus voda bazeny v lete ako caj

@slavomira236 ktory hotel ste boli?

uradnikova
autor
30. nov 2025
@uradnikova

@slavomira236 boli sme zaciatok jula,teplo bolo,ale doobeda more aj bazeny boli pre moje deti chladne:(

A detsky bol teda mega studeny aj pre mna

slavomira236
30. nov 2025
@uradnikova

@slavomira236 ktory hote ste boli?

@uradnikova my sme boli Dome beach ayia napa

baumka
30. nov 2025

TUrecko najlepšie od polky júla do septembra. Tam som v mori aj hodinu. Na J. Cypre sme boli 2 týždne na prelome júla,augusta. Koncom júla aj mne tam bolo more sviežejšie ako v TUrecku, keď nastúpil august už to bolo lepšie i keď ešte to celkom nebola turecká teplota vody. HOtel bol Sunrise Pearl.

uradnikova
autor
30. nov 2025
@slavomira236

@uradnikova my sme boli Dome beach ayia napa

@slavomira236 toto sa aj mne paci. Takze aj bazeny boli prijemne?

slavomira236
30. nov 2025
@uradnikova

@slavomira236 toto sa aj mne paci. Takze aj bazeny boli prijemne?

@uradnikova ano teple boli

ktobytobolpovedal
30. nov 2025

My sme mali teple more v auguste asi vsade (okrem HR 😆). Konkretne hotel Athos palace Chalkidiky, Limak Severny Cyprus, Deplhin Diva TR, Baia Lara TR… vsade boli aj velmi teple bazeny. Ja potrebujem vodu ako caj. Inak by som tam nevliezla

tokio22
1. dec 2025

@uradnikova Južne Spanielsko

anonym_374962
1. dec 2025
@ktobytobolpovedal

My sme mali teple more v auguste asi vsade (okrem HR 😆). Konkretne hotel Athos palace Chalkidiky, Limak Severny Cyprus, Deplhin Diva TR, Baia Lara TR… vsade boli aj velmi teple bazeny. Ja potrebujem vodu ako caj. Inak by som tam nevliezla

@ktobytobolpovedal v chorvatsku byva tiez tepla voda a nie je to nic vynimocne, len treba vediet kam ist
my sme tam boli viac ako 12krat a studenu sme mali len raz v starigrad-paklenici a druhy raz tiez pod Velebitom, co dava celkom logiku

uradnikova
autor
1. dec 2025
@slavomira236

@slavomira236 a hotel kde ste boli vy sa ako vola?

slavomira236
1. dec 2025
@uradnikova

@slavomira236 a hotel kde ste boli vy sa ako vola?

@uradnikova The Dome beach

Strana
z2