Tipy na lacnú jesennú dovolenku pri mori
Ahojte. Máte nejaký tip kam ísť na dovolenku v októbri alebo v novembri k moru? Tak aby sa dalo kúpať ešte.
Niečo také lacnejšie, nie veľmi drahé. Prosím okrem Egyptu. Ďakujem 😊
Známy chodia pravidelne do Turecka 1.októbrový týždeň.
Turecko? Alebo Emiraty?
napíš, čo je to lacnejšie.... pretože ak predpokladáš, že 4 členná rodina sa vojde do tisícky aj s letenkami, tak ti rovno napíšem, aby ste išli na otočku do Tatralandie.
V októbri boli dobré ceny do Bahrajnu a Kataru. Super počasie je vtedy ešte aj v Tunisku/na Djerbe.
Ak vychytáš dobrý LM, možno zoženieš aj Omán.
musis definovat lacnejsie... 2tis e za 4 osoby? ci este menej? Turecko určite odporúčam, mimo sezony bude cena skvela, teplo bude podla mna urcite ale teda nevieme rozpocet
Cyprus v októbri v pohode
Skus najskor definovat, co je lacnejsie, kedze kazdy si pod tym predstavi to svoje lacnejsie
Ja by som Tunis v oktobri neriskovala. November uz vobec nie.
Prelom október-november sme boli na Malte a kúpali sme sa. Lieta sa z Ba.
Bahrajn, Katar
@maca1984 dik. ;) Egypt som písala kvôli tomu, že sme tam už boli tak hľadáme niečo iné.
Lacnejšie som myslela, že nás to vyjde ako klasická nejaká dovolenka. Sme dvaja dospelí + 3 ročné dieťa. Tak do tých 2000€
Vďaka za tipy. Najviac ma zaujal zatiaľ Cyprus🙂
Dubaj. Bola som minulý rok prvý októbrový týždeň. More teplučké ako vo vani. Hádam aj 35 stupňov. Cez deň 40 stupňov, v noci 30 stupňov. Ale inak úplne v pohode.😊

Lacné, kde sa dá kúpať , okrem Egypta..
Good luck
A Egypt ti dakto " zakázal" lebo čítal,že hnačky, že ?
Ale sám videl Egypt len na mape.