Tipy na nezabudnuteľné miesta na Malte
Ahojteee, v januári sa chystáme na Maltu. Máte niečo, čo by ste odporučili vidieť? Mestá, pamiatky…hocičo 😇
Jednoznačne Blue Grotto, zážitok na celý život 😊 Valetta je tiež veľmi pekná, ďalej Popeye village a prejsť sa tam v okolí je tam veľmi pekná scenária s útesmi, Mdina mňa osobne až tak veľmi neoslovila, Comino tiež krásne ale asi v januári sa tam kúpať nebude ideálne. Na Gozo ostrove bola úžasná Tal-Mixta Cave, ale inak hlavné mesto Victoria ma tiež až tak veľmi nezaujalo 🙂
@maxima03 ďakujem, no to ma trošku trápi, že v mori sa človek neokúpe ale nevadiii😄😄 Valettu chceme pozrieť určite a Mdinu som tiež mala v pláne
Gozo je prekrásny ostrov, my sme tam trávili 4dni, každý deň sme navštívili rôzne miesta a vlastne sme po behali celý ostrov. Síce pred 7rokmi, ale vtedy stal týždňový lístok na autobus 20eur, spoje dobré. Ak tam chcete prekrásny výhľad, ubytuje sa v St.Patricks hotel v Xlendi.
Určite pozrite aj Blue Lagoon.
Mňa práve ten hlavný ostrov Malta až tak neoslovil, hlavne mesto pekne, tak na 1 deň. Pláže mi tam prišli ako hocikde inde v iných krajinách. Ale Gozo je nádherný, výnimočný, toľko prirodnych ukazov.....ja som sa tam zaľúbila.
pozicte si auto a uvidite vsetko za dva dni
Ahoj, my by sme mali ísť v marci, program budem robiť s ohľadom na osemročného fanúšika dopravných prostriedkov a prírody 😀 - naplánované mám zatiaľ Malta National Aquarium, Gozo Nature Museum - mali by tam byť úlomky z Mesiaca, ja ako fanúšik Game of Thrones určite Mdina, cesta trajektom na Gozo, plavba loďou, rímske kúpele Sliema. Tiež budem rada za tipy.

Jednoznačne Blue Grotto, zážitok na celý život 😊 Valetta je tiež veľmi pekná, ďalej Popeye village a prejsť sa tam v okolí je tam veľmi pekná scenária s útesmi, Mdina mňa osobne až tak veľmi neoslovila, Comino tiež krásne ale asi v januári sa tam kúpať nebude ideálne. Na Gozo ostrove bola úžasná Tal-Mixta Cave, ale inak hlavné mesto Victoria ma tiež až tak veľmi nezaujalo 🙂