icon

Tipy na tiché a čisté miesto v Chorvátsku

14. nov 2023

Ideme v lete do Chorvátska a nie je to zrovna moja destinácia snov. Viete odporučiť miesto, kde to nevyzerá ako v Senci na jazere? Kde nie je hlava na hlave, vreštiace decká, mútna voda a hnusné kamene? Neznášam topánky do vody, nedá sa s tým plávať. Doteraz som bola vždy z Chorvátska sklamaná.

Tipy na tiché a čisté miesto v Chorvátsku
Strana
z3
aurinia
16. nov 2023

@yoxinka úplne sa stotožňujem...ja som bola viac krát v Taliansku, obdivujem ze vedia lepšie robiť tu turistiku ako Chorvati. Kopec zábavných parkov, aktivít pre deti. V tomto je Chorvátsko v plienkach. Kazddy sa vraciame podľa toho ako sme sa tam cítili. Tá voľba je veľmi individuálna. Chorvátsko má pre mňa viac plusov, v konkrétnych veciach, ktoré sa nedajú paušalizovať.

aurinia
16. nov 2023

Vyberte si ostrov na ktorý sa ide trajektom. Cistejsia voda, menej ľudí.

vevesh
16. nov 2023

My mame radi ludoprazdne plaze- v priemere sme na nich sami resp. mozno este nejake 2 rodiny daleko obdalec🙈🙈 My vsak nechodime do rezortov, ale na privat a vzdy autom, cize sme mobilni. Najlepsie tipy na ludoprazdne plaze so treba pytat u domacich- a naozaj aj ludoprazdne vzdy boli, to je jedno, ci sme boli v taliansku, chorvatsku ci grecku.😎😎 a tazko budem opisobvat kde, kedze na tie ludoprazdne plaze musis ist autom, kedze urcite nie su za rohom ci blizko nejakeho hoteloveho komplexu.

mane01
20. nov 2023

Chodte na lod, uzijes si krasnu sceneriu Chorvatska, do vody z lode nepotrebujes topanky a lodou zakotvis v blizkosti krasnych, malych zatok, kde nebude nikto, max dve dalsie lode 200 m od teba…v pristavoch to byva rusne, ale tiez sa daju najst mensie, kde je klud.

mane01
20. nov 2023

A este lokaciu som zabudla, okolie narodneho parku Kornati je super

tiezjedna
20. nov 2023

@mane01 presne! Najkrajšie Chorvátsko je Chorvátsko z lode. Preto sme si urobili kapitánske skúšky 🙂 Už si to inak ani nevieme predstaviť

heln
20. nov 2023

my sme boli v 2008 v istriii, rovijn, rezort valdaliso. bolo tam ludi,ale vzdy sme si nasliprazdne miesto na plazi, v rezorte boli male restauracie, tenisove kurty, minigolf, okrem hotela aj autokemping, sprchy na plazi, plaze vzdy rano upratovali, nalada dobra, personal mili, obchodiky so suvenirmi, cez den aj vecer hrala chorvatska hudba, varili vyborne, naozaj raj na nebi.
o rok neskor sme bolo o par kilometrov dalej v hoteli delfin, lebo strasne chvalili spolucestujuci, tam bola hlava na hlave, cely den na plazi diskohudba, v noci diskohudba a ozrati zapadoeuropski turisti hulakali v noci, utrpenie pre mna.
o par rokov sme boli v orebici, povedali ze tam nie je ruch, tam doslova nebolo nic, strava v penzione na grc, jedna jedina pizzeria, inak tam nebolo nic, plaz 2 metre siroka od cesty, mesto najblizsie niekolko kilometrov peso, alebo lodou ostrov korcula.

ivet1908
14. mar 2024

Prosim, mozete mi doporucit destinaciu, pozvolna do vody, kludne miesto, nie preplnene, historicke centrum, stred alebo sever dalmacie. Male restauracie....

snowflakenel
14. mar 2024

Ostrovy. Potom my sme mali malo ludi v dedinke mimice, lokva rogoznica, podstrana.

ivuhaj
19. sep 2025
@bellugia

To je téma pre mňa 🙂 BRELA - jednoznačne... Je tam všetko čo potrebuješ.. nádherné more, zátoky, pláže nekonečné, krásne zákutia... služby, podniky... ubytovanie... nádhera... Nádherné more, čisté, nie je preplnené ako Makarska... a určite netreba cestovať ako kdesi na ostrov... Boli sme tam x krát a znova sa radi vrátime 🙂 Už sme totiž vyskúšali kadečo, od Primoštenu, kde je tiež krásne, po Makarsku, ale tam je hlava na hlave... to je tak pre tých, čo nie sú vela v mori, ale viac sa zabávajú... nie pre deti... Inde na sever je nuda, slabé pláže, slabá zábava, nič...

@bellugia ahoj. Prosím ťa keď píšeš o tej Brele , môžem sa opýtať? Ešte sme tam neboli a chceme ísť najbližšie leto ale čo sa týka nejakých atrakcií pre deti vo večerných hodinách ? Preto že chodíme do Vodic a tam to v noci žije sú tam všelijaké atrakcie pre detičky. Dá sa nájsť niečo aj tu ? Ďakujem za odpoveď 🙏🏼🙂

Strana
z3