icon

Tipy na tichú dovolenku v Chorvátsku pre rodiny

pampusiaci
19. feb 2025

Ahojte, rada by som oslovila tých, ktorí už boli na dovolenke v Chorvátsku, najlepšie na ostrove Pag a ešte lepšie miesto Lun, Tovarnele...ale nie je to podmienka.
Rozmýšľame ísť tento rok prvýkrát s deťmi k moru do Chorvátska autom...brat s rodinou bol v tejto lokalite a pochvaľovali si, idú aj tento rok, ale apartmány v ich dome sú už obsadené...a ja si teda neviem vybrať niečo len tak z internetu, radšej by som osobnú skúsenosť...
Naše preferencie sú ubytovanie blízko pri mori, čistá pláž, čo najmenej ľudí, také tiché miesto, nízka cena, žiaden luxus, stačí čistota a príjemní ústretoví majitelia...no a podstatná vec, prístup do mora pozvoľný, deti ešte nie sú plavci, tak nech sa môžu pohrať vo vode bez stresu z veľkej vody...
Sme piati, dvaja dospelí a deti 9,7 a 4r.
Vedel by nám niekto poradiť nejake takéto ubytovanie z osobnej skúsenosti? Nejaký kontakt na konkrétny apartmán. Či už v spomínanej oblasti, že by sme boli blízko s rodinou môjho brata, alebo aj niečo celkom iné, nie sme úplne rozhodnutí, čo sa týka miesta pobytu.
Ďakujem veľmi pekne všetkým.

pampusiaci
autor
20. feb 2025

@pampusiaci Druhá preferovaná oblasť je ešte v širokom okolí Šibenika, niekde, kde je menej rušno, vďaka.

annie_220
7. júl 2025
@pampusiaci

@pampusiaci Druhá preferovaná oblasť je ešte v širokom okolí Šibenika, niekde, kde je menej rušno, vďaka.

@pampusiaci Dobrý deň, našli ste nejaký apartmán, alebo miesto kde to nieje preplnené, drahé a vhodné pre deti?