Tipy na trávenie času v okolí letiska Los Angeles
Ahojte kto už bol na tomto letisku alebo žije v Los Angeles ,je v blízkosti nejaký park obchody restika kde sa dostane peši z letiska?dcéra tam priletí o 13tej a syn a o polnoci majú sa tam stretnút tak nech nesedí 11h na letisku.Dakujem
@anonym_autor prečo by mala 11 hodín sedieť na letisku? Veď pôjde taxíkom alebo hromadnou dopravou do mesta. Teda pokiaľ má USA cieľovú destináciu a nemajú tam iba prestup bez ESTA povolenia.
Doplním - Hollywood boulvard, Griffith Park, Echo park, múzeum La Brea - každé z toho má taxíkom z letiska asi pol hodinu cesty. Ak chce shoppingovať, do pol hodiny autom má viacero možností. Takže nie je dôvod čakať 11 hodín na letisku.
@anonym_autor prečo by mala 11 hodín sedieť na letisku? Veď pôjde taxíkom alebo hromadnou dopravou do mesta. Teda pokiaľ má USA cieľovú destináciu a nemajú tam iba prestup bez ESTA povolenia.
@melanta teraz som v pomykove, myslela som, ze aj v pripade prestupu treba mat ESTA🤔

ved pozri google maps. bola som tam parkrat, ale nikdy som sa nepotrebovala zdrzovat v okoli.