icon

Tipy na trávenie času v okolí letiska Los Angeles

7. aug 2025

Ahojte kto už bol na tomto letisku alebo žije v Los Angeles ,je v blízkosti nejaký park obchody restika kde sa dostane peši z letiska?dcéra tam priletí o 13tej a syn a o polnoci majú sa tam stretnút tak nech nesedí 11h na letisku.Dakujem

kiwi3
7. aug 2025

ved pozri google maps. bola som tam parkrat, ale nikdy som sa nepotrebovala zdrzovat v okoli.

melanta
7. aug 2025

@anonym_autor prečo by mala 11 hodín sedieť na letisku? Veď pôjde taxíkom alebo hromadnou dopravou do mesta. Teda pokiaľ má USA cieľovú destináciu a nemajú tam iba prestup bez ESTA povolenia.

melanta
7. aug 2025

Doplním - Hollywood boulvard, Griffith Park, Echo park, múzeum La Brea - každé z toho má taxíkom z letiska asi pol hodinu cesty. Ak chce shoppingovať, do pol hodiny autom má viacero možností. Takže nie je dôvod čakať 11 hodín na letisku.

tenerifka
7. aug 2025
@melanta

@anonym_autor prečo by mala 11 hodín sedieť na letisku? Veď pôjde taxíkom alebo hromadnou dopravou do mesta. Teda pokiaľ má USA cieľovú destináciu a nemajú tam iba prestup bez ESTA povolenia.

@melanta teraz som v pomykove, myslela som, ze aj v pripade prestupu treba mat ESTA🤔

melanta
8. aug 2025
@tenerifka

@melanta teraz som v pomykove, myslela som, ze aj v pripade prestupu treba mat ESTA🤔

@tenerifka priznám sa, neviem. Posledných 2x keď som v USA iba prestupovala, som mala platnú ESTA z inej návštevy USA, takže som to nemusela riešiť. Ale má logiku, že je potrebné povolenie aj pri prestupe.