icon

Tipy na ubytovanie a miesta v Rimini

buba183
14. máj 2025

Pekný večer. Poprosím vás radi kde sa ubytovať,čo tam vidieť... Ďakujem

palomita269
14. máj 2025

@buba183📌

guudy
14. máj 2025

@buba183 to je zas polozena otazka…
Pre dvoch? Pre rodinu? Pre autobusovy zajazd? Nejake poziadavky na jedlo? Vybavenie ubytovania? Budget?

oliviabb
14. máj 2025

Bola som tam vlani, nám sa more nepáčilo. Dlho bol odliv, nepekna farba, smrdelo po rybách a samé kraby. Niektorí sú spokojní, my sme boli sklamaní.

done
14. máj 2025

@buba183 V Rimini je 2145 hotelov so 143000 lôžkami, tak si snáď niečo vyberieš.

cukroska
14. máj 2025

@buba183 Sú tu diskusie, treba čítať, hľadať, googlit.Vsetjo sa dá nájsť. Len treba venovať tomu čas. Cez Booking su dosť a cez cestovky hľadať. My sme boli a internet je plný tipov čo navštíviť a vidieť. My sme mali tam peknú dovolenku za neskutočne dobrú cenu cez Booking. Boli sme autom takže sme pochodili trochu a prvá zastávka ráno sne mali San Marino.

cukroska
14. máj 2025
@oliviabb

Bola som tam vlani, nám sa more nepáčilo. Dlho bol odliv, nepekna farba, smrdelo po rybách a samé kraby. Niektorí sú spokojní, my sme boli sklamaní.

@oliviabb Tak aj my sme zažili aj krajšie more,ale bolo napriek tomu super. My sme tam išli doslova zo dňa na deň, lebo sme našli super ubytko za takú cenu, že sa nedalo neisť.
Až na jeden zážitok na ktorí nezabudneme asi nikdy.

kik2022
14. máj 2025

My sme boli pred 2 rokmi v hoteli GIOIA. Je to kúsok od pláže. Možno 2 minúty. Určite treba navštíviť San Maríno. Požičali sme si skútre a urobili výlet. Boli sme aj v Riccione. My sme mali peknú pláž. Páčilo sa nám aj mesto, veľa ľudí, také živé. Ale je pravda, že nemôžete očakávať úplne číre more. 🙂

luccija
14. máj 2025
@cukroska

@oliviabb Tak aj my sme zažili aj krajšie more,ale bolo napriek tomu super. My sme tam išli doslova zo dňa na deň, lebo sme našli super ubytko za takú cenu, že sa nedalo neisť.
Až na jeden zážitok na ktorí nezabudneme asi nikdy.

@cukroska okradli vás?

cukroska
14. máj 2025
@luccija

@cukroska okradli vás?

@luccija nie kdeže..

martin96321
15. máj 2025
@oliviabb

@oliviabb 🤣😅 Trebalo ost do besenovej do plaveckeho bazena. Ziaden odliv,farba krasna,citit iba kebab zo stanku .......ja som bol v jeseni na hyby.....samy kopec,popadane konare,neodhrabane listie.......a ziaden bufet

buba183
autor
16. máj 2025
@guudy

@buba183 to je zas polozena otazka…
Pre dvoch? Pre rodinu? Pre autobusovy zajazd? Nejake poziadavky na jedlo? Vybavenie ubytovania? Budget?

@guudy 2deti 2 dospelý. Ideme auto. Požiadavky nemáme. Camping som pozerala. Je tam veľa vyžitia pre deti.

buba183
autor
16. máj 2025
@cukroska

@buba183 Sú tu diskusie, treba čítať, hľadať, googlit.Vsetjo sa dá nájsť. Len treba venovať tomu čas. Cez Booking su dosť a cez cestovky hľadať. My sme boli a internet je plný tipov čo navštíviť a vidieť. My sme mali tam peknú dovolenku za neskutočne dobrú cenu cez Booking. Boli sme autom takže sme pochodili trochu a prvá zastávka ráno sne mali San Marino.

@cukroska Ďakujem za odpoveď. Ale očakávala som iné. Áno je Google ale keď viem poradím alebo rokujem ďalej a neriešim.

adelleli
16. máj 2025

@buba183 my sme boli v tomto hotely
Boli sme síce len ako pár na predĺžený víkend v septembri ale páčilo sa nám..
Boli sme letecky.
Ešte sme sa aj okúpali v mori, no vzduch bol už chladný.. Žiadny ľudia na pláži, tak ťažko poradiť a najmä keď chcete s deťmi
Hotel bol kúsok od pláže.. S hotelom sme boli spokojní.
Kamoška ide tento rok do Rimini s 3 ročnou dcérou.. A nasla tam kopec aktivít s deťmi

cukroska
16. máj 2025
@buba183

@cukroska Ďakujem za odpoveď. Ale očakávala som iné. Áno je Google ale keď viem poradím alebo rokujem ďalej a neriešim.

@buba183 omo sa ťažko radi keď nevie ník koľko vás ide ako chcete ísť čo chcete vidieť atď...preto je najlepšie hodiť do google Rimini a hneď máte prehľad o všetkom a rovnako ak cez Booking. A potom sa pýtať konkrétnejšie tipy recenzie .Viac vieme poradiť. Ale San Maríno určite nevynechať a staré mesto Rimini, park Miniatur a pochodiť iné pláže.