icon

Top produkty na nákup v Chorvátsku

30. júl 2024

Ahojte sme akurát tu nikdy predtým sme nič takého nebrali chcem sa opýtať ze co kupujete keď idete domov? Počula som že dobre džem ale neviem aký a cedevita

lucka_ke
30. júl 2024

my si nosíme olivový olej

kp7333
30. júl 2024

Kupili sme domaci olivovy olej, nie pri ceste, ale u majitela apartmanu, v ktorom sme byvali. Znamym sme doniesli chorvatske olivy, vino. Plus nejake lokalne sladkosti.

ivanakal
30. júl 2024

Figovy dzem Dida Boža, olivovy olej od domacich, trubicky Frond rozne prichute, velka mnamka, avivaz Ornel, tento rok som kupila aj mandarinkovy dzem

viestta
30. júl 2024

Levandulovy med, popytat sa ci sa neda ostrihat vavrin na bobkove listy a prsut

ivanakal
30. júl 2024

A boli sme na prechadzke tak mimo dedin, kde nikde nikoho a natrhali sme si bobkove listy. To je uplne nieco ine ako to co kupis v obchode, a ta vona

simsalabim
30. júl 2024

Zo supermarketovych veci - Ajvar Bakina Tajna, slivkovy lekvar Bakina Tajna (husty ako kedysi od babicky) a Tapenade Dida Boza. A este Cedevitu a cokolino kasu - pripomina mi detstvo.

luccija
30. júl 2024

Cedevitu vieš kúpiť aj u nás cez eshop, ale pokým som to nevedela nosila som si ju, plus ovocné čaje, džem, olivový olej, olivy, levanduľový krém na ruky

jana_eyre_2
30. júl 2024

Milujem cokolino instantnú kašu a Lili kekse 😍 kúpili sme aj cedevitu 😅 aby sme si mohli pripomenúť chuť mora.. najlepšia je mangova..

Najradšej mám ich obrobalenie mlieka, to ma štve že k nám balenie 2l neprišlo.. vždy si domov vezmeme aspoň fľašu a chvíľu ma baví tam prelievať to naše.. neviem prečo 😅

veronka1996
30. júl 2024

Rakija, orahovac, travarica

kvetka404
30. júl 2024

Ak vám chutí biele víno, tak Istarska Malvazija👌 kúpiť sa dá aj v Lidli. Z fariem syr, olivový olej a morskú soľ.

katie253
30. júl 2024

Olivový olej, figovy džem, morskú soľ na varenie

mamickalisticka
30. júl 2024

Mne veľmi chutil kečup 😂 a obrovské balenie olív 🥹🥺

fantaghiro21
30. júl 2024

@ivanakal inak...aj my sme dlhe roky takto si natrhali a vydrzal dlho . Niekto mi ale hovoril ,ze to spada pod zakaz vyvozu./neviem ci nemal opletacky/
Treba si dat len pozor(aj ked mimo dedin, ono to niekomu aj patri ) aby neboli problemy zbytocne. Aj ked vavrin nie je urcite chraneny a podobne...

keiko33
30. júl 2024

Paška soľ, paški sir, figový džem, olivový olej, cedevita a Jubilarna káva (nosím si každý rok zásobu na celý rok, inú už nepijem. Popradská sa na ňu nechytá). A celkom zaujímavú chuť majú klasické tyčinky plnené arašidovým maslom.

ivanakal
30. júl 2024

@fantaghiro21 dakujem za info. To bola taka jednorazovka, ale ta vona. Neodolala som.

lusilla
31. júl 2024

Dzemy od podravky Sipak, Miesano voce a slivkovy, ajvar lebo ano ma inu chut ako ten co kupis tu aj ked rovnaka znacka. Ornel a Violetu avivaze tie kupujem zasobu na cely rok. Keksiky Jadro a Lino nutelu ale tu kokosovu, to som ale zistila teraz ze maju u nas v jednote takze juchuu nemusim robit zasobu. Dalej si nosim sol, lebo v poslednej dobe fakt ta sol u nas je velmi zla, bud nesoli alebo soli velmi a pritom jedna a ta ista znacka. A este si u nich kupujem take smotanove zaklady na omacku neviem prestne ako sa to vola nie je to besamel ale taka husta smotana ako keby a to davam na cestoviny, mavaju to aj v chladnicke aj mimo nej, to je velky pomocnik.

zuzka1.
31. júl 2024

dzuvec od podravky, sensation napoje, jana citronova zlta, lepinjak, cevapcici, koreniny, kecup, syr paski, sol pasku, aj na ryby, proteinove mlieka, kajmaky, cedevita na leto, avivaze orenel aj violeta, bis na podlahy a osviezovac, argety, olivy, cibulu cervenu - maju ju obrovsku, olivovy olej - domaci, nie od cesty,

autor
31. júl 2024

Ahojte ďakujem pekne a prosím Vás ta cedevita ktorá je dobra a v akej forme kúpiť? Pri pokladni malú aj cukríky

katika82
1. aug 2024

Soľ, grilovacie klobásky z Lidla u nás také niesu tie ich sú fakt výborné , praci gél Nila, keby ho pred 5 rokmi domáci nenechali pri práčke nikdy by som ho nekúpila, ale keď som v ňom oprala veci voňal celý balkón, od vtedy kupujem každý rok. A cedevitu tu sme teraz prvý rok, synovi zachytila až teraz po 10 rokoch. A samozrejme olivový olej od domácich, orechovicu, travaricu,pelinkovač.

katkaseiner
3. aug 2024

my sme si doniesli mango ananas cedevitu a este bazu. Najskor som kupila na ochutnanie male a potom aj velke balenie