Travel Service nám zmenil termín dovolenky v Egypte - Marsa Alam.

kikina84
3. jún 2019

Ahojte, dnes som dostala info z cestovky ,ze nam presuvaju a zaroven skracuju julovy termin , s odletom z Ba..kvoli lietadlam..mate aj vy taku info? Obavam sa ze nakoniec ani neodletime 🤔

vikusjk
3. jún 2019

Akou cestovkou letite? My letime o tri tyzdne, zatial sme nic nedostali. Ale kolegyni tiez prelozili let do Burgasu o 1 den a namiesto BA leti z Viedne.

kikina84
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kikina84
autor
3. jún 2019

@vikusjk aj nam posunuli o jeden den,ale odlet mame podla vsetkeho z Ba..kartago

ivkazba
4. jún 2019

V skupine Cestujeme na dovolenku (k moru) je tom to za posledný mesiac veľa diskusií. Robia to viaceré cestovky kvôli tomu, že chartrové letecké spoločnosti majú málo lietadiel (kvôli odstaveným boeingom max). Preto skracujú a predlžujú dovolenky, aby klientov nahustili na menej letov.

vikusjk
4. jún 2019

@ivkazba jasne, to dava zmysel. Ak sa to tyka len chartrov, tak mame stastie, my letime pravidelnou linkou 🙂

vikusjk
4. jún 2019

@kikina84 a aj vam to nejako nahradia, ten jeden den? Alebo sa posuva aj odlet?

ivkazba
4. jún 2019

@vikusjk pravidelné linky s normálnymi aerolinkami nelietajú toľko letov denne s jedným lietadlom, preto si výpadok nejakého lietadla vedia poriešiť. Chartre nie. Tiež lietame iba normálnymi linkami bez cestovky.

vikusjk
4. jún 2019

@ivkazba my ideme teraz s cestovkou, lebo sme tam este neboli, ale linka je pravidelna, teda myslim, letime so smartwings a linka je riadne v letovom poriadku, ked si pozriem cez net. Tak hadam je pravidelna 😮 Ty lietas do Egypta bez cestovky? Ako si bookujes hotel?

ivkazba
4. jún 2019

@vikusjk no veď aj chartre sú v letovom poriadku, každý let pokiaľ to nie je súkromný je v letovom poriadku. V Egypte som bola pred mnohými rokmi ešte s CK. Teraz chodíme Emiráty, ale aj Grécko sme boli ( minulý rok Korfu aj Mykonos), tento rok Dominikánska a bez CK. Chodíme 3-4x ročne. Väčšinou bookujem priamo cez hotel. Predtým pozriem cenu na bookingu, ak je nižšia ako na hotelovom webe, tak s hotelom vyjednám zľavu na tú bookingovú. Ak sa nedá, tak bookujem cez booking. Mne hlavne vyhovuje, že dám si odlet kedy chcem, prílet kedy chcem, čiže ideme aj na 5 dní alebo aj na 9 či na 13. A zároveň často ideme takto do hotelov, ktoré naše cestovky nevyužívajú a je tam málo slovákov a hlavne hlučných čechov.

vikusjk
4. jún 2019

@ivkazba to znie dobre. Ja som charterom neletela, ale myslela som si, ze na charter sa neda normalne kupit letenka cez web. Inak ste toho pochodili pekne, klobuk dole!

kikina84
autor
4. jún 2019

@vikusjk skracuje sa pobyt o jeden den a ten nam vyuctovali