Tunisko 4**** hotel - strach zo žalúdočných problémov
Baby chceli by sme sit n dovolenku teraz o par dni do Tunoska k moru a zaujímajú ma skúsenosti hlavne so stravou (hotel 4****) , myslím to tak ci nám tam hrozia žalúdočné problemy ako v ,,Egypte,, alebo sa nemusíme obávať? Napr. v Turecku nám nikdy nič nebolo, Tunisko ideme prvýkrát. Treba si dávať na niečo v jedle pozor? Co nájsť alebo jest? Vedú piť oba baleni, to je jasne. Ale hlavne ta strava ma zaujíma. Ake máte skúsenosti? 🙂
my vždy pred dovolenkou a počas nej užívame yomogi a nemali sme žiadne problémy. vodu pijeme vždy len balenú. ale v balenej vode určite neumývajú ovocie, zeleninu,...
@slniecko696 nikdy mi v Tunisku nic nebolo, vyhybaj sa ľadu v nápojoch a bude pohode
@slniecko696 ahoj do ktereho hotela idete?? Napis potom recenziu
@slniecko696 bola som 2x nič mi nebolo.To je skôr klíma, studené nápoje, zmrzlina a to, čo ľudia "požeru" lebo to sa jedením nedá nazvať. Zuby sme si umývali v balenej vode.Tak oni aj ovocie, šaláty umývajú v tej vode niekedy ovocie stalo v miske vo vode ako stiekla.Ber probiotiká.Ak by ti nahodou niečo bolo príde lekár stečie infúzia a budeš v poriadku.

@slniecko696 žalúdočné problémy môžeš mať všade.Boli sme Tunisko aj 4* aj 5*, Egypt tak isto a za 10 rokov nám nič nebolo. Stačí sa neprejedať, nepiť extra studené nápoje a dávať pozor na ich vodu.