Tunisko
Boli sme v mahdii ak niečo treba.
@nara2 odporúčam https://www.invia.sk/hotel/tunisko/mahdia/prima... tu sme boli minulý rok nadlherna dovolenka jedlo izby pláž super blízko všetko po ruke, personal veľmi príjemný
@nara2 všetko bolo ok aj čiste izby my sme bývalý tak na boku hotela takže sme to mali bočným chodom za 2 minúty na pláž. Animátori veľmi príjemný volali nás aj na program počas dňa časnici veľmi príjemný. V mestečku sme boli ale iba cez deň večer sa neodporúča. Čo sa týka nákupov tak my sme nič nekúpili max cigarety inak tam majú iba tie ich habity. Čo sa týka výletov boli sme na ťavách veľmi pekný zážitok ak chceš môžem ti poslať do správy dáke fotky mám aj videá izby atd.
@ninusa221 bola by si veľmi zlatá,keby si mi to poslala 🙏🙏🙏🙏a do mesta ste išli pešo,či ako????ja dumam tiež nad tými tavami,to ste mali z cestovky ten poldenny?ešte som pozerala ten El Jem,ale teda neviem...a let,presun do hotela všetko ok?bol pre vás bus,či nejaká ich dodávka?🤣🤣🤣
@nara2 autobus a chodí tam taký alibaba ho volaju celý deň je v rezorte a ponuka výlety tusim 2 dnovy niekde po pamiatkach potom loď štvorkolky a ťavy pošlem ti do správy 🙂 a išli sme taxíkom tam chodia taxíky tak že zastaneš pri ceste zdvihneš ruku a Taxik zastaví a z letiska sme išli autobusom

@barcika11 Čo potrebuješ vedieť?