icon

Tunisko - Djerba, Zarzis alebo Mahdia

11. jún 2025

Ktoré odporučate?

magic08
11. jún 2025

my sme boli pred rokmi Mahdii, hotel Mahdia Beach, vsetko bolo super

7miriam77
11. jún 2025

Mahdia , boli sme pred 2 rokmi rezort El MEHDI beach hotel, boli sme veľmi spokojní, plánujeme sa tam budúce leto vrátiť

luccija
11. jún 2025

Bola som v Mahdii krásne pláže

jaja20
11. jún 2025

Mahdia hotel Iberostar Royal El Mansour
Djerba h. Welcome Meridiana
Zarzis je mesto/oblasť na Djerbe, ale býva tam veľa rias.

hefo
11. jún 2025

Za mňa, pokiaľ je cena porovnateľná, tak radšej Mahdia. Zarzis/Djerba sú viac na juh, čo v Tunisku znamená väčšiu chudobu a horší stav všetkého. Ale možno je moje hodnotenie trochu skreslené tým, že v Zarzise (predrečníčka je trochu nepresná, Zarzis je mesto na pevnine, kúsok od ostrova Djerba) som bol v 4* hoteli, zatiaľ čo v Mahdii a Sousse v 5*.

marla19
12. jún 2025

Mahdia jednoznačne odporúčam...krásne more a biely piesok 🌴😎

katarinka289
12. jún 2025

Boli sme na Djerbe aj v Mahdii. Na oboch je more krasne, ale je to Tunisko. Pred vsetkymi sluzbami musis zatvarat oci a brat to tak, ze si tam kvoli tomu peknemu moru. Inak krajsie bolo v Mahdii

pajo5
18. júl 2025
@katarinka289

Boli sme na Djerbe aj v Mahdii. Na oboch je more krasne, ale je to Tunisko. Pred vsetkymi sluzbami musis zatvarat oci a brat to tak, ze si tam kvoli tomu peknemu moru. Inak krajsie bolo v Mahdii

Ja by som sa prikláňal k Djerbe,ale to záleží v ktorej časti si bola

pajo5
18. júl 2025
@hefo

Za mňa, pokiaľ je cena porovnateľná, tak radšej Mahdia. Zarzis/Djerba sú viac na juh, čo v Tunisku znamená väčšiu chudobu a horší stav všetkého. Ale možno je moje hodnotenie trochu skreslené tým, že v Zarzise (predrečníčka je trochu nepresná, Zarzis je mesto na pevnine, kúsok od ostrova Djerba) som bol v 4* hoteli, zatiaľ čo v Mahdii a Sousse v 5*.

Zarzis patrí pod Djerbu