Tunisko - Mahdia. Ktorý hotel si vybrať?
ahojte sme rozhodnuti ist do tuniska tento rok v juni a urcite do Mahdie kvoli moru a plazi.Neviem sa vsak rozhodnut medzi dvoma hotelmi.Jeden je golden tulip a druhy lti mahdia beach.Som skor za ten lti,aj ked recenzie co ja viem.Vraj neni klima v jedalni a stary nabytok a strava nic moc.A pritom v cestovke mi prave stravu vynachvalovala,vraj ona tam bola a jedlo bolo velmi dobre.Tak poradte.Tie recenzie na nete su aj tak dost stare
@shanis ahoj...urcite nejdeme... volala som aj do cestovky.... ved to je strasne ☹ budeme menit asi za malorcu
@adelkaterezka ak ste cez kartago, tak zlavy ostavaju, čo sme mali...
@trinity333 my sme cez tatra tur
@trinity333 ahoj, my sme mali ist do tunisu cez kartago, vidalo kartago nejake stanovisko?
@sundance ano môžte meniť destinaciu ale len do 10jula, ponechaju všetky pôvodne zlavy, ak ste nejaké mali, prišiel mi mail.
@trinity333 to znamena že nebudete platit ani žiaden poplatok za umenu destinacie?
Ja by som do Tunisu nesla, teraz je tam kamoska a 200metrov od nich buchla bomba, vypinaju im internet a neda sa s nimi velmi spojit, nastastie su v poriadku. Teraz tieto krajinu su fest nebezpecne.
@adelkaterezka tak to neviem, čo pochybujem....
@trinity333 ahoj, tak ako ste dopadli v CK? zmenili ste to nakoniec?
@shanis nie nezmenili nemame za čo , nič už nemaju bud len *** alebo strašne drahé ... zajtra mi maju znova volať... čo by aj mohlo byť mali na naš termin posledne dve letenky... a sme štyria...
@trinity333 Ta presne takto to máme aj my... dovolenku v práci mam nahlasenu na 15.9.lebo v tedy je v Tunisku ešte teplo tak sme mali ten datum a teraz mi dali že možnosť zameniť. Ja som v Koale čiže Ttra Tour. aby sme mali aspon taku uroven ako v Tunisku tak ešte 400 doplatiť. Keby som to vedela,čakam na LM. Neni žiadna šanca vratenia penazi?
@mia091 absolutne žiadna.... dnes sme riadny cirkus narobili.... ale nenecham im ani 50e
my sme boli v hoteli Thapsus a boli sme veľmi spokojní 🙂
@trinity333 ja som bola rano v Ck ale som povedala že si to ešte rozmyslim. Kukam hoteli a za 10 hodin o 100€ lacnejšie. Budem ešte čakat. Ved aj Grecko ke teraz v zlej situacii tie može vzniknut nepokoje. A čo som na Facebooku v skupine LTI Mahdia tak davaju foto. Na plaži su vojaci tak som trošku kludnejsia keby nič nevyslo, ejaka zmena
@nikaj ja som komentovala nejaku foto po nemecky a oni hneď že som Nemka a šupli ma do skupiny :D https://www.facebook.com/groups/203025169879105... skusim takýto link, len neviem či ti to pojde
podla mna hned dalsi utok zase nebude , skor inde. lebo je to teraz viacej sledovane... a ked, tak idu po britoch... Slovaci su málokedy v hoteloch kde su Briti po vacsine.. nas davaju skor k Rusom a pod.
Ale aj tak by som to asi neriskovala ...
@mia091 Moji rodicia chodia rok co rok do Thapsusu a su nadmieru spokojni. Prave teraz tam su, odleteli tam v ten den, ked sa stalo to co sa stalo. Je tam super, klud, pohoda, vacsina policajtov, vojakov su v civile, je to tam strazene, su mili, vobec im to nezasahuje do dovolenky. Podla mna sa teraz moze cokolvek stat kdekolvek, to by clovek musel byt zavrety doma za dverami a aj to este nema vyhrane. bohuzial. ale ja len pre tvoju info, ako to tam prave teraz vyzera, kazdy den som s nimi v kontakte, budu tam este 8 dni.
My sme boli v Thapsuse min. rok - ja zas tento hotel neodporúčam... Nezvládali obedy a večere - jedáleň totálne preplnená - neboli poháre, neboli príbory - stále bolo treba čakať... A veľmi slabý výber jedla... Toto boli asi najväčšie nedostatky... WIFI, ktoré sme si zaplatili viac nefungovalo ako fungovalo - zbytočne vyhodené peniaze... A najhoršie boli tie chodby v hotely - koberec nevysávali, iba zametali - tá špina čo tam bola a smrad... A ešte mi vadili rusi - bolo ich tam hodne a boli hluční, nepríjemní - ich deti robili všetkým naokolo zle a rodičia to neriešili... Ale pláž a more bolo TOP - nádhera
@mia091
tak táto foto vyzerá skôr ako z akčného filmu ako z dovolenky, neviem si predstaviť seba so svojimi synmi ako sa špacírujem v plavkách okolo týchto "ochrancov"... zbraň na aute a samopaly v rukách by mi určite ostali v pamäti ako spomienka na nezabudnuteľnú dovolenku... ale ako sa hovorí, proti gustu žiadny dišputát, alebo kto chce kam, pomôžme mu tam...
@amanda0405 tak ja kebyže mam deti tam nejdem určite. A rozmyšlame nad Greckom,ešte mame par dni ja rozmyslenie

@trinity333 zmenit destinaciu urcite zmenia len neviem ci tam bude aj neaky poplatok ☹