icon

Tunisko - Mahdia. Ktorý hotel si vybrať?

lia09
25. feb 2013

ahojte sme rozhodnuti ist do tuniska tento rok v juni a urcite do Mahdie kvoli moru a plazi.Neviem sa vsak rozhodnut medzi dvoma hotelmi.Jeden je golden tulip a druhy lti mahdia beach.Som skor za ten lti,aj ked recenzie co ja viem.Vraj neni klima v jedalni a stary nabytok a strava nic moc.A pritom v cestovke mi prave stravu vynachvalovala,vraj ona tam bola a jedlo bolo velmi dobre.Tak poradte.Tie recenzie na nete su aj tak dost stare

adelkaterezka
26. jún 2015

@trinity333 zmenit destinaciu urcite zmenia len neviem ci tam bude aj neaky poplatok ☹

adelkaterezka
26. jún 2015

@shanis ahoj...urcite nejdeme... volala som aj do cestovky.... ved to je strasne ☹ budeme menit asi za malorcu

trinity333
26. jún 2015

@adelkaterezka ak ste cez kartago, tak zlavy ostavaju, čo sme mali...

adelkaterezka
26. jún 2015

@trinity333 my sme cez tatra tur

sundance
26. jún 2015

@trinity333 ahoj, my sme mali ist do tunisu cez kartago, vidalo kartago nejake stanovisko?

trinity333
26. jún 2015

@sundance ano môžte meniť destinaciu ale len do 10jula, ponechaju všetky pôvodne zlavy, ak ste nejaké mali, prišiel mi mail.

adelkaterezka
26. jún 2015

@trinity333 to znamena že nebudete platit ani žiaden poplatok za umenu destinacie?

petulawink
26. jún 2015

Ja by som do Tunisu nesla, teraz je tam kamoska a 200metrov od nich buchla bomba, vypinaju im internet a neda sa s nimi velmi spojit, nastastie su v poriadku. Teraz tieto krajinu su fest nebezpecne.

trinity333
26. jún 2015

@adelkaterezka tak to neviem, čo pochybujem....

shanis
30. jún 2015

@trinity333 ahoj, tak ako ste dopadli v CK? zmenili ste to nakoniec?

trinity333
30. jún 2015

@shanis nie nezmenili nemame za čo , nič už nemaju bud len *** alebo strašne drahé ... zajtra mi maju znova volať... čo by aj mohlo byť mali na naš termin posledne dve letenky... a sme štyria...

mia091
1. júl 2015

@trinity333 Ta presne takto to máme aj my... dovolenku v práci mam nahlasenu na 15.9.lebo v tedy je v Tunisku ešte teplo tak sme mali ten datum a teraz mi dali že možnosť zameniť. Ja som v Koale čiže Ttra Tour. aby sme mali aspon taku uroven ako v Tunisku tak ešte 400 doplatiť. Keby som to vedela,čakam na LM. Neni žiadna šanca vratenia penazi?

trinity333
1. júl 2015

@mia091 absolutne žiadna.... dnes sme riadny cirkus narobili.... ale nenecham im ani 50e

larnaca
1. júl 2015

my sme boli v hoteli Thapsus a boli sme veľmi spokojní 🙂

mia091
1. júl 2015

@larnaca teraz ste boli?

mia091
1. júl 2015

@trinity333 ja som bola rano v Ck ale som povedala že si to ešte rozmyslim. Kukam hoteli a za 10 hodin o 100€ lacnejšie. Budem ešte čakat. Ved aj Grecko ke teraz v zlej situacii tie može vzniknut nepokoje. A čo som na Facebooku v skupine LTI Mahdia tak davaju foto. Na plaži su vojaci tak som trošku kludnejsia keby nič nevyslo, ejaka zmena

nikaj
1. júl 2015

@mia091 ako si to našla na FB ja tam nič nevidím.

mia091
1. júl 2015

@nikaj ja som komentovala nejaku foto po nemecky a oni hneď že som Nemka a šupli ma do skupiny :D https://www.facebook.com/groups/203025169879105... skusim takýto link, len neviem či ti to pojde

larnaca
2. júl 2015

@mia091 nie, 3r. dozadu

tenerifka
2. júl 2015

@mia091 Len ta poprosim o vysvetlenie, ako sa to da byt kludnejsi, ked su na plazi vojaci???

Ludom uz nacisto hrabe

katrin21
2. júl 2015

podla mna hned dalsi utok zase nebude , skor inde. lebo je to teraz viacej sledovane... a ked, tak idu po britoch... Slovaci su málokedy v hoteloch kde su Briti po vacsine.. nas davaju skor k Rusom a pod.
Ale aj tak by som to asi neriskovala ...

kikuskar5
2. júl 2015

@mia091 Moji rodicia chodia rok co rok do Thapsusu a su nadmieru spokojni. Prave teraz tam su, odleteli tam v ten den, ked sa stalo to co sa stalo. Je tam super, klud, pohoda, vacsina policajtov, vojakov su v civile, je to tam strazene, su mili, vobec im to nezasahuje do dovolenky. Podla mna sa teraz moze cokolvek stat kdekolvek, to by clovek musel byt zavrety doma za dverami a aj to este nema vyhrane. bohuzial. ale ja len pre tvoju info, ako to tam prave teraz vyzera, kazdy den som s nimi v kontakte, budu tam este 8 dni.

mia091
2. júl 2015

@tenerifka tak predsalen je to kludnejšie keď tam vidiš vojakov že keby čosi,su pripraveni. Jasne že to bude divne ale po dvoch dnoch už si to ani nebudem vnimat. Keď sme boli v Egypte pri pyramidach nas tiež stražili

mia091
2. júl 2015
nikaj
2. júl 2015

@mia091 diky moc a to je na našej pláži LTÍ Mahdia?

lulana79
2. júl 2015

My sme boli v Thapsuse min. rok - ja zas tento hotel neodporúčam... Nezvládali obedy a večere - jedáleň totálne preplnená - neboli poháre, neboli príbory - stále bolo treba čakať... A veľmi slabý výber jedla... Toto boli asi najväčšie nedostatky... WIFI, ktoré sme si zaplatili viac nefungovalo ako fungovalo - zbytočne vyhodené peniaze... A najhoršie boli tie chodby v hotely - koberec nevysávali, iba zametali - tá špina čo tam bola a smrad... A ešte mi vadili rusi - bolo ich tam hodne a boli hluční, nepríjemní - ich deti robili všetkým naokolo zle a rodičia to neriešili... Ale pláž a more bolo TOP - nádhera

amanda0405
2. júl 2015
Používateľ amanda0405 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od amanda0405.

@mia091
tak táto foto vyzerá skôr ako z akčného filmu ako z dovolenky, neviem si predstaviť seba so svojimi synmi ako sa špacírujem v plavkách okolo týchto "ochrancov"... zbraň na aute a samopaly v rukách by mi určite ostali v pamäti ako spomienka na nezabudnuteľnú dovolenku... ale ako sa hovorí, proti gustu žiadny dišputát, alebo kto chce kam, pomôžme mu tam...

mia091
2. júl 2015

@amanda0405 tak ja kebyže mam deti tam nejdem určite. A rozmyšlame nad Greckom,ešte mame par dni ja rozmyslenie

mia091
2. júl 2015

@nikaj ano tam. Ideš či nie?

nikaj
2. júl 2015

@mia091 my sme sa s mužom smiali ten piatok na sekuritakovi, že načo má hansfree na uchu, že čo tak asi rieši? A ešte sme sa s mužom vadili, že načo chodí riaditeľ na pláž.