icon

Tunisko - Mahdia. Ktorý hotel si vybrať?

lia09
25. feb 2013

ahojte sme rozhodnuti ist do tuniska tento rok v juni a urcite do Mahdie kvoli moru a plazi.Neviem sa vsak rozhodnut medzi dvoma hotelmi.Jeden je golden tulip a druhy lti mahdia beach.Som skor za ten lti,aj ked recenzie co ja viem.Vraj neni klima v jedalni a stary nabytok a strava nic moc.A pritom v cestovke mi prave stravu vynachvalovala,vraj ona tam bola a jedlo bolo velmi dobre.Tak poradte.Tie recenzie na nete su aj tak dost stare

lenka8522
4. jún 2015

ahojte baby my sme tam boli minuly rok, strava bola super,maju perfektne kolaciky 😀 do pasu sme dali 10 eur,dostali sme izbu v lepsej casti ale na prizemi,kde to bolo zatuchnute. Boli sme tam v case,ked skoncil ramadan,tak tam bolo strasne ale strasne vela ludi hlavne tunisania 😀 vecere sme mali dost chladne a nezobrala som samozrejme nic teplejsie 😀 dokonca raz nam aj poprchavalo, animatori boli super,starali sa cely den o zabavu .... tak teda peknu dovolenku 😀

hasleerka
9. jún 2015

už sa niekto slní v tunise???

mia091
11. jún 2015

Kočky idete niekto 14.9.do LTI?

trinity333
12. jún 2015

@nemezys
@adelkaterezka ahojte trochu som si to tu precitala my ideme 17jul nour palace bolo by super sa stretnut, ak nam bude chybat spolocnost.

adelkaterezka
12. jún 2015

@trinity333 kludne sa možme stretnut 🙂))) snad to nebude od seba daleko 🙂 idete aj s detmi??? nemate obavy??? každy nas s tunisom straší

trinity333
12. jún 2015

@adelkaterezka ideme a detmi 12 a dva a pol roka idete do nour palace? v akom termine? mne co boli vlani tam tri rodiny len odporucaju, ale co citam tak vacsinou zle. velmi sa tesim ale zaroven mam obavy. ale radsej uz ani nic neciram. bude urcite super.

adelkaterezka
12. jún 2015

@trinity333 jej aj my ideme dcera 12 a druha takmer 2 🙂 my ideme hotel carabbien world mahdia

nemezys
13. jún 2015

@trinity333 ahoj my ideme az 4.augusta takze to sa budeme minat...Necitaj, my sme tam boli minuly rok a nechapem tie recenzie na co vsetko sa niekto dokaze stazovat.vsetko bolo super od jedla cistoty hotela plaze ... nechapem ze niekomu nestaci min.20 druhov jedla na ranajky to by som bola zvedava co jedavaju doma. Polka z tych recenzii je nezmysel

trinity333
13. jún 2015

@adelkaterezka parada a termin?

adelkaterezka
13. jún 2015

@trinity333 termin mame od 23.7 -3,8

trinity333
23. jún 2015

@nemezys boli ste priamou v nour palace vlani? a dali ste aj niečo do pasu kvôli izbe? zastrčky tam funguju naše?

nemezys
24. jún 2015

Ahoj ano v nour palace.dali sme to pasu ale ani ich neotvorili takze sme usetrili🙂 jasne zastrcky su normalne

emuskaaa
26. jún 2015

No tohto roku urcite nejdem co sa tam dehe ze teroristi 😐 baby rozmyslite so to ktote tam idete 😐

lucka1987
26. jún 2015

@emuskaaa niektore cestovky tunisko na tuto sezonu vyciarkli zo svojich ponuk

ZRUŠENIE LETOV DO TUNISKA NA CELÚ SEZÓNU
Na základe udalostí, ktoré sa dnes v Tunisku udiali, ruší CK SATUR s okamžitou platnosťou všetky lety do Tuniska a to nielen na najbližšie termíny, ale na celú letnú sezónu. Všetkým klientom, ktorí mali dovolenku do tohto letoviska zakúpenú, ponúkne CK SATUR bezplatnú možnosť prebukovania dovolenky do inej destinácie so zachovaním zliav, ktoré klientom boli poskytnuté v momente zakúpenia ich príslušnej dovolenky.
najma po tom co sa stalo dnes 😔

shanis
26. jún 2015

@nemezys
@trinity333
@adelkaterezka
ahoj kocky, co vy na momentalnu situaciu v Tunise? Idete? nejdete? My mame tiez kupeny zajazd a teda som dost vyplasena ☹, my mame ist od 4.8. na 10 dni do Lti Mahdia Beach. Akurat vcera sa vyplatila v cestovke cela dovolenka.

charity
26. jún 2015

@shanis Volajte cestovku a zmente krajinu..

mia091
26. jún 2015

My asi tiež nejdeme keď už utočili aj na plaži

trinity333
26. jún 2015

@shanis aj ja som vyplatila min. tyzden. asi zmenim krajinu na turecko. isli ste cez kartago?

jankaa1
26. jún 2015

aj my ideme cez kartago-- a tiež chceme meniť

trinity333
26. jún 2015

@jankaa1 a kam porad. toto sme mali overene ze krasa tak fakt neviem.

jankaa1
26. jún 2015

uvažujeme Turecko,Grecko,Malorka--len dufam, že nebudeme mať problem to zmeniť

katucka2
26. jún 2015

@shanis my z tohto hotela dnes odchadzame. Tu je nastastie klud. Ale tiez by son sem uz nesla. Aj ked zo sluzbami hotela sme boli max.spokojni

shanis
26. jún 2015

@trinity333
@jankaa1 aj my kartago.....v nedelu zasadne rodinna rada, lebo idu svokrovci, ja s drahym a jeho sestra s muzom a dokopy 6 deti....
@katucka2 no skoda, ze to tie utoky takto pokaslali, aj ked je to podla mna ucelove, takto pred sezonou....chcu takto Tunis totalne zlikvidovat....ked bol ten prvy utok v muzeu, tak moj doma podoktol, ze sa stavi, ze do leta bude v Tunise minimalne este jeden utok, aby totalne odradili turistov....a bum ho! je to smutne ☹

trinity333
26. jún 2015

@shanis ale teraz to bude asi riadne stražené všetko, bude to viac menej na istotu, ale moj muž vravi, či sa budeme v tanku posadení po plaží prechadzať... hihi ja si robim už srandu z toho. Hrozne sme sa tešili, vraj raj na zemi, aj znamí potrvrdili, ale toto? dnes letela to KE aj jedna mamina do mahdia tu je na MK--- No ešte sa neozvala, či ozaj odleteli.

emuskaaa
26. jún 2015

@lucka1987 No by som sa cudovala keby ze tan niketo teraz isiel 😐 Zvolte radsej Grecko alebo Turecko vela ludi si bralo dovolenky v Albansku zevvraj je tam tiez krasne a ludia zlaty 😊 My sme sa rozhodovali ci ist tam ale nakoniec vyhralo Bulharsko Slnecne pobrezie 😋

shanis
26. jún 2015

@trinity333 tak ked sa ozve, daj vediet aj mne, prosim.
Inak som pisala do CK, su tam online, tak ze je mozne zmenit destinaciu najneskor do 10.7., mame sa obratit na svojho predajcu. Tak som zvedava ako to poriesime. Ach, tak zme sa tesili do Tunisu ....

trinity333
26. jún 2015

@shanis aj my sme sa tešili velmi, aj ked s istými obavami, vraj je to raj na zemi, no čo už som taka znechutená z toho najlepšie isť nikam a za vratene prachy si dam odsať tuk z brucha hahah

adelkaterezka
26. jún 2015

ahojte...volala som s cestovkou.my sme mali ist o 3 tyždne ale nepojdeme tam ani keby zadarmo... zajtrajsi let do tunisu je zrušeny... ideme v pondelok do cestovky a menime destinaciu.. je to otrasne... clovek sa tesi, spori na dovolenku a toto... je mi z toho zle ☹

trinity333
26. jún 2015

@adelkaterezka kartago??? ja akurat pozeram niečo meniť, ale čo??? toto som velmi chcela... nevieš či vratia prachy?

adelkaterezka
26. jún 2015

No len kam teraz??? turecko, grecko, egypt...je to to iste ako tunis ☹(((( v žiadnom pripade nic take.... asi menime na Malorcu... myslite že sa bude za zmenu platit aj neaký poplatok???