Turčianske Teplice verzus Bardejovské kúpele - skúsenosti
Baby poraďte, ktoré kúpele si vybrať? Turčianske, či Bardejovské? Aké sú vaše skúsenosti - čo sa týka spokojnosti, procedúr, voľného času, pozitív, i negatív? Risknúť apríl, alebo počkať až na máj? Je v Turčianskych aj nejako zľavnený vstup do Aquaparku pre kúpeľných pacientov? Ak nejdem autom, dá sa z Turčianskych, alebo Bardejovských vybehúť aj niekde do Mesta? Pomôžte mi prosím s mojou dilemou, vďaka za ochotu 🙂. Krásny sviatočný dník 🙂, Maca.
@festina479 hotel panorama? A to je kde?
@mimi321 Nádražná ulica 12, Turčianske Teplice
@festina479 ale ten hotel je v Trencianskych Tepliciach nie v Turcianskych. Taku ulicu tu ani nemame. Preto som ostala zarazena ci tu mame novy hotel daky.
@mimi321 ha ha máš pravdu... tak sme sa pomylili ale meniť to už asi nebudeme, rozdiel v ceste je 15min😁 asi by sme to zistili až keby sme to zadavali do navigácie 😁
@festina479 vela ludi si to myli 😁 dokonca kamoska co robi na recepcii spominala ze kolkokrat sem pridu sa ubytovat a maju ist do Trencianskych 😁 vraj sa to stava pomerne casto. 😁
@maculkac dobry den, chcela by som sa spytat ci v turcianskych boli aj mamky s detickami a s akymi diagnozami ak ste nahodou zachytili...mam dvojicky v priebehu pol roka obidve operovane na VUR oblickovy reflux, robili im plastiku mocovodov a vzladom k dlhodobej atb liecbe sa k im rozbil aj imunitny ystem, chcela by som im dopriat kupele ale rozmyslam ze ake....v turcianskych riesia podla vsetkeho choroby obliciek a mocovych ciest...vzhladom k vsetkym tym nemocniciam co mame za sebou by som ale chcela aby to skor brali ako dovolenku ako zas nejaky nemocnicny pobyt....a kedze som vyhutala vas prispevok ze ate tam boli teraz nedavno neviete mi dat nazor na tieto turcianske teplice?
@veroni25 tak za mňa sú Turčianske super. Určite liečia aj močové cesty, to som si istá. Vôbec nie sú "nemocničného typu". Všetko je tam hotelového typu, či ubytovanie, či ostatné priestory, či okolie. Na všetkom sa dá dohodnúť k spokojnosti, či už ubytovanie, či procedúry... Všetko bolo super, určite budete spokojní. Na stránke www.therme.sk sú kontakty aj na lekárov, ktorí Vám odpovedia na otázky aj ohľadom konkrétnej diagnózy a možností. Ja môžem len chváliť 🙂
Chcem sa spytat lebo idem s dcerkou donTurcianskych s vlakom prestup je kde vo Vrutkach a dalej kde vystupim
@abigael aha, to ideš z opačného smeru ako som bola ja 🙂 Takže vo Vrútkach prestúpte buď na osobný vlak, ktorý ide cez Martin a pár dedín do Turčianskych /konečná stanica v Hornej Štubni/, alebo na rýchlik smer Banská Bystrica. Keď vystúpite v Turčianskych, je to taká maličká stanica, pôjdete tam, kam pôjde húf ľudí - väčšina pôjde do Aquaparku a kúpele sú hneď pri ňom. Ak budete ubytovaní vo Fatre, zavolaj si na recepciu a objednaj si odvoz - majú služobné auto, ktoré zadarmo po Vás príde na stanicu aj s kuframi. My sme mali šťastie - ja som auto neobjednávala, ale prišli sme rýchlikom okolo 10tej doobeda a zrovna bolo auto na stanici a keď videl pán, že sa valíme s kufrom, sám sa pýtal, či ideme do kúpeľov, že nás odvezie, a kufre zaviezol až na recepciu ... ale keď zavoláš na recepciu, auto pristavia na stanici a máš pokoj. Inak nie je to ďaleko, je to len jednou ulicou po aquapark a okolo aquaparku sú kúpele /v strede Turč. Teplíc/....
a strava aka tam je su tam aj obchody v turcianskych kupeloch
@abigael ahoj, ja som bola na B-čkový poukaz a teda strava bola kráľovská.... mala som švédske stoly po celý deň /raňajky, obedy, večere/ takže úplná balada a veľká pochvala všetkým kuchárom. Varia perfektne. Ak idete ale na Ačkový poukaz, tak raňajky boli švédske stoly a obedy a večere boli servírované - vyberali ste si z menu vopred a objednávali.
Jasné, že sú tam aj obchody - potraviny Jednota, billa, tesco, 101 drogerka, čínsky obchod /aj dva/, kopec podnikov aj na kávičku, vínko a pod. Ako záchrana je priamo vo Fatre obchodík vo vnútri, kde majú aj vodu, slané, sladké, cukrovinky, ale aj drogérkový sortiment... Proste všetko tam je a všetko podľa mňa super 🙂
dakujem no ja idem z dcerkou ona ma 6 rokov takže ja ako mamka som je doprovod a ona ma Ačko tak som zvedava a 5 februara odchadzame len mam stres ked pojdeme vlakom ked budeme prestupovat vo vrutkach ci pojde vlak stoho isteho cisla alebo ako hadam pojdu ludia niektory do kuplov
Dakujem.vam
Prosim Vas, nema niekto nahodou skusenosti s LD Aqua v Turcianskych? Ako to tam vyzera a ci na vsetky procedury a jedlo bude treba dochadzat do Velkej Fatry? Nastupujem 7.3. Dakujem za akukolvek informaciu.
A my 5.3 zase do velkej fatry

@maculkac ďakujem, už sme zajednali hotel panorama, vyskúšame 😉