icon

Turčianske Teplice verzus Bardejovské kúpele - skúsenosti

maculkac
8. mar 2017

Baby poraďte, ktoré kúpele si vybrať? Turčianske, či Bardejovské? Aké sú vaše skúsenosti - čo sa týka spokojnosti, procedúr, voľného času, pozitív, i negatív? Risknúť apríl, alebo počkať až na máj? Je v Turčianskych aj nejako zľavnený vstup do Aquaparku pre kúpeľných pacientov? Ak nejdem autom, dá sa z Turčianskych, alebo Bardejovských vybehúť aj niekde do Mesta? Pomôžte mi prosím s mojou dilemou, vďaka za ochotu 🙂. Krásny sviatočný dník 🙂, Maca.

abigael
3. feb 2018

Vo velkej Fatre by vam viac vyhovovalo

petraslov
3. feb 2018

@tetana áno, na všetky procedúry sa chodí do Veľkej Fatry ale je to veľmi blízko, cca. 3 minútky pešo, v podstate len jednou ulicou cez pešiu zónu, všetky budovy kúpeľov sú v centre mesta v okolí pešej zóny a obchody aj všetky ostatné služby sú tiež v centre v časovej vzdialenosti do 5 minút od LD Aqua, som Tepličanka tak preto Vám to môžem dať z prvej ruky. autoVám treba nebude pokiaľ si nebudete chcieť urobiť výlet niekam do okolia 😉

tetana
3. feb 2018

@abigael tak mi prisiel papier z kupelov a bolo tam napisane, ze nastup do LD Aqua taky a taky termin. Termin mi nevyhovoval, tak som ho musela zmenit, viac som uz nevymyslala. Neviem podla coho vyberaju ubytovanie pre pacientov, tiez by som radsej bola v tej Fatre, ale tak uz som nechcela vymyslat. Risknem to a pojdem tam, snad to bude pekne ubytovanie.

tetana
3. feb 2018

@petraslov Dakujem velmi pekne za odpoved.

mimi321
4. feb 2018

@tetana ta aqua je od VF asi 300m nie je to daleko. Budes chodit v podstate popri jednote je to supermarket velky... tam je aj drogeria teta na poschodi. Billa je asi tak daleko ako VF a male tesco asi 500 m... ale tam skoro nikdy mic nemaju 😁 Ubytko neviem ake je ale v pohode by malo byt. Prerabali to tam mozno 5 rokov dozadu. Tu to v podstate je vsetko blizko.

tetana
4. feb 2018

@mimi321 Dakujem za odpoved. Este sa opytam poslednu vec. Je niekde v kupeloch nejaka pracovna? Neviem kolko veci si zobrat, mam to z domu okolo 300 km, tak ak by nieco trebalo oprat.

petraslov
4. feb 2018

@tetana práčovňa tu nie je, veci si budete musieť preprať sama na izbe v umývadle, kúpele akurát plachty a obliečky, župany ktoré poskytujú dávajú prať do práčovne, ktorá je ale mimo, ale taká možnosť dať si prať v priestoroch kúpeľov nie je.

abigael
4. feb 2018

A su na izbe uteraky ci treba zobrat

maculkac
autor
4. feb 2018

@abigael Ja som bola vo Veľkej Fatre a na izbe sme mali na posteli župan, osušku aj uterák a k tomu aj malý uteráčik na tvár. Vymenia aj každý deň, ak treba.... Ale osušku si zoberte, ak by ste chodili do aquaparku, tam nedostanete...

maculkac
autor
4. feb 2018

@maculkac Preperiete si normálne v rukách v kúpelke, Každá izba má aj sušiak na prádlo ....

maculkac
autor
4. feb 2018

@maculkac Preperiete si normálne v rukách v kúpelke, Každá izba má aj sušiak na prádlo ....

abigael
4. feb 2018

@maculkac dakujem tak dve osusky nam stacia lebo prideme z vlakom zajtra odchadzame rano aby sme nemali vela lebo pridem z dcerkou ide niekto do kupelov

abigael
4. feb 2018

a fen na vlasy na izbe je tam je tam nejaky obchod na drogeriu ked by sme potrebovali nieco a este nejaky obchod na vodu na pitie

maculkac
autor
4. feb 2018

@abigael Fen na vlasy je v kupelke pri umyvadle a aj v šatniach pri bazenoch skoro všade. Maly obchodik so všetkým je dole vo Veľkej Fatre vedľa kaviarne ako sa ide k bazenu Olympic. Je tam všetko od potravín, drogérie, časopisov, a pod. a potom hneď na pešej zone je 101 drogeria - par krokov od Veľkej fatry...

abigael
4. feb 2018

Aha nejaky obchod z oblecenim

mircalla
4. feb 2018

@maculkac Na mna na Turcianske teplice vzdy ako mesto posobili strasne komunistickym dojdom...grrr. Cize je to jasne

abigael
4. feb 2018

no mesto nemesto mne je jedno ako vyzera idem tam z dcerou aby jej pomohli

petraslov
4. feb 2018

@abigael obchody s oblečením máme len čínske tu a potom so športovým oblečením a spodným prádlom.

maculkac
autor
5. feb 2018

@abigael ahoj, keď budete mať po procedúrach, nie je problém odviesť sa vlakom do Martina, príp. v nedeľu do nákupného centra do Žiliny - keď nie sú procedúry...

abigael
5. feb 2018

@maculkac no celkom rada by som isla ale ako dlho to trva

petraslov
5. feb 2018

@abigael do Martina osobným vlakom 35 minút, rýchlikom necelých 20, do Žiliny rýchlikom necelú tri štvrte hodinu, keď vystúpite v Žiline na stanici a prejdete podchodom, tak sa ocitnete hneď na pešej zóne plnej obchodov a asi po 10 minútach chôdze pešou zónou dôjdete k nákupnému centru Mirage.

mimi321
14. mar 2018

@abigael no ako ste boli spokojne?

abigael
14. mar 2018

@mimi321 vyborne bolo

mimi321
15. mar 2018

@abigael tak super potom. Dufam ze aj malej to pomohlo 🙂

abigael
15. mar 2018

Veru nechcelo sa nam odist a detsky kutik najviac sa jej pacil na druhy rok ideme tiez

maculkac
autor
17. mar 2018

@abigael som rada, že tiež patríte medzi spokojných... aj ja idem už v máji, teším sa... 🙂

katarinka73
27. mar 2018

@abigael prosim ta mozes do ip a ja idem zo 4r dcerkou kolko si doplacala a ako tam je ja som bola v bardejovskych a teraz neviem ci turcianske mame gastro problemy dakujem

gabikka34
2. apr 2018

@abigael ahoj, mozem sa opytat, ci pobyt je tsm 21 dni, ci sa neda o tyzden kratsie byt, a cenovo, dieta pri Ackovom ma poistovnou preplateny pobyt a ako doprovod matka ste nieco platila? Dakujem vopred za odpoved, Gabika

abigael
3. apr 2018

@gabikka34 musite byt tam 21 dni ani ja som nemohla odist este 1 den pred odchodom mozte

abigael
3. apr 2018

@gabikka34 ano platila som ako doprovod