Turčianske Teplice verzus Bardejovské kúpele - skúsenosti
Baby poraďte, ktoré kúpele si vybrať? Turčianske, či Bardejovské? Aké sú vaše skúsenosti - čo sa týka spokojnosti, procedúr, voľného času, pozitív, i negatív? Risknúť apríl, alebo počkať až na máj? Je v Turčianskych aj nejako zľavnený vstup do Aquaparku pre kúpeľných pacientov? Ak nejdem autom, dá sa z Turčianskych, alebo Bardejovských vybehúť aj niekde do Mesta? Pomôžte mi prosím s mojou dilemou, vďaka za ochotu 🙂. Krásny sviatočný dník 🙂, Maca.
@tetana áno, na všetky procedúry sa chodí do Veľkej Fatry ale je to veľmi blízko, cca. 3 minútky pešo, v podstate len jednou ulicou cez pešiu zónu, všetky budovy kúpeľov sú v centre mesta v okolí pešej zóny a obchody aj všetky ostatné služby sú tiež v centre v časovej vzdialenosti do 5 minút od LD Aqua, som Tepličanka tak preto Vám to môžem dať z prvej ruky. autoVám treba nebude pokiaľ si nebudete chcieť urobiť výlet niekam do okolia 😉
@abigael tak mi prisiel papier z kupelov a bolo tam napisane, ze nastup do LD Aqua taky a taky termin. Termin mi nevyhovoval, tak som ho musela zmenit, viac som uz nevymyslala. Neviem podla coho vyberaju ubytovanie pre pacientov, tiez by som radsej bola v tej Fatre, ale tak uz som nechcela vymyslat. Risknem to a pojdem tam, snad to bude pekne ubytovanie.
@tetana ta aqua je od VF asi 300m nie je to daleko. Budes chodit v podstate popri jednote je to supermarket velky... tam je aj drogeria teta na poschodi. Billa je asi tak daleko ako VF a male tesco asi 500 m... ale tam skoro nikdy mic nemaju 😁 Ubytko neviem ake je ale v pohode by malo byt. Prerabali to tam mozno 5 rokov dozadu. Tu to v podstate je vsetko blizko.
A su na izbe uteraky ci treba zobrat
a fen na vlasy na izbe je tam je tam nejaky obchod na drogeriu ked by sme potrebovali nieco a este nejaky obchod na vodu na pitie
@abigael Fen na vlasy je v kupelke pri umyvadle a aj v šatniach pri bazenoch skoro všade. Maly obchodik so všetkým je dole vo Veľkej Fatre vedľa kaviarne ako sa ide k bazenu Olympic. Je tam všetko od potravín, drogérie, časopisov, a pod. a potom hneď na pešej zone je 101 drogeria - par krokov od Veľkej fatry...
Aha nejaky obchod z oblecenim
no mesto nemesto mne je jedno ako vyzera idem tam z dcerou aby jej pomohli
@abigael do Martina osobným vlakom 35 minút, rýchlikom necelých 20, do Žiliny rýchlikom necelú tri štvrte hodinu, keď vystúpite v Žiline na stanici a prejdete podchodom, tak sa ocitnete hneď na pešej zóne plnej obchodov a asi po 10 minútach chôdze pešou zónou dôjdete k nákupnému centru Mirage.
Veru nechcelo sa nam odist a detsky kutik najviac sa jej pacil na druhy rok ideme tiez
@abigael prosim ta mozes do ip a ja idem zo 4r dcerkou kolko si doplacala a ako tam je ja som bola v bardejovskych a teraz neviem ci turcianske mame gastro problemy dakujem

Vo velkej Fatre by vam viac vyhovovalo