icon

Turčianske Teplice verzus Bardejovské kúpele - skúsenosti

maculkac
8. mar 2017

Baby poraďte, ktoré kúpele si vybrať? Turčianske, či Bardejovské? Aké sú vaše skúsenosti - čo sa týka spokojnosti, procedúr, voľného času, pozitív, i negatív? Risknúť apríl, alebo počkať až na máj? Je v Turčianskych aj nejako zľavnený vstup do Aquaparku pre kúpeľných pacientov? Ak nejdem autom, dá sa z Turčianskych, alebo Bardejovských vybehúť aj niekde do Mesta? Pomôžte mi prosím s mojou dilemou, vďaka za ochotu 🙂. Krásny sviatočný dník 🙂, Maca.

evabb35
3. apr 2018

@maculkac Bardejov sa nedá ani porovnať s Turčianskymi. BARDEJOVSKÉ kúpele majú veľký kúpeľný park,množstvo ubytovacích zaradení, historické budovy,veľa kultúrnych podujatí v kúpeľoch,kino,obchodné centrum,knižnica,skanzen,múzeum, tenisové kurty, minigolf,lesopark....Procedúry sú v samostatnej budove,takisto stravovanie môže byt zabezpečené mimo ubytovacieho zariadenia. Slovenské Karlovy Vary.

gabikka34
3. apr 2018

@abigael mozte mi napisat, ze kolko, ci je tam nejaky poplatok,

abigael
3. apr 2018

@gabikka34 ja somna den platila 25 eur tusim to som mala plnu penziu da sa aj pol penzia ja som bola v novej casti ubytovana vo fatre a je stara cast

abigael
3. apr 2018

@evabb35 to je pravda ze Bardejov ma viac no ked ma ist dieta ako pacient vyberat si nemozeme

jance333
3. apr 2018

@ljusika z Bardejovských kúpeľov jazdí do Bardejova MHD (0,50eur lístok obyčajný), takže ak nemá v pláne nejaké výlety ďalej, tak sa zaobíde aj bez auta.

gabikka34
3. apr 2018

@abigael dakujem

ljusika
4. apr 2018

@jance333 už rok minul, čo tam mama bola 😉 ale áno, auto nebrala a ani jej nechýbalo

evabb35
4. apr 2018

@abigael V Bardejove je aj detská liečebňa. Záleží v akej cene ponúkne poukaz zdravotná poisťovňa.

abigael
4. apr 2018

@evabb35 ale asi na inu diagnozu dcerka ma pohybove

kvetinka4777
19. aug 2018

Nejdete niekto teraz do Bardejovskych kupelov?Ja s dcerkou ideme 22.8.budeme byvat v hoteli Mier.

lennussa
Autor odpoveď zmazal
abigael
30. mar 2019

dobry den mam takyto problem idem ako sprievodca s dcerou do kupelov a musim zobrat aj druhu dcerku ktora ma 3 roky uz bol tak niekto nemam ju kde nechat neviem ako v kupelov ci deti akceptuju

abigael
30. mar 2019

a teraz sa nepametam ci aj cez vikendy su procedury

maculkac
autor
30. mar 2019

@abigael Ahoj, ideš do Turčianskych? Vo Veľkej Fatre dole na prízemí pri výťahoch vzadu ako je ubytovanie VFˇˇˇˇ je detská "škôlka" alebo akoby som to nazvala, kde na čas procedúr dávajú detičky a hrajú sa tam pod dozorom. Len neviem, či to funguje aj cez víkend. A áno, procedúry bývajú aj cez víkend ale pomenej...

abigael
2. apr 2019

@maculkac ja som volala tej ucitelka a ona ma volno v nedelu a pondelok a kedze budem mat starsou proceduru 15 min vo vode a vyjde to v sobotu ta neviem asi ako trojrocnu ju necham na izbe pozerat rozpravky bo viem ze prepozera alebo ak by spala na obed v pohode lebo stale ma volno ucitelka dva do tyzdna ale potom nie je problem

abigael
2. apr 2019

ano do turcianskych v novej fatre budeme

michellevendero
2. feb 2020

@zuzka1
@andra77
@janinah

Ahojte 🙋🏻‍♀️
Dievčatá neviem sa rozhodnúť 🙈 kde do kúpeľov, nikdy som v žiadnych nebola 🤔 ako typ A s astmou, zatiaľ viem, že Lúčky, Bardejov.
Ešte niekde inde riešia astmu ?
Mám za sebou tri laparoskópie kvôli cystám na vaječníkoch a opakujú sa mi spontánne potraty.

andra77
3. feb 2020

@michellevendero ťažko sa rozhodnúť....po ženskej stránke skôr Lúčky....a čo sa týka astmy skôr Bardejov...🙂
🙂

michellevendero
3. feb 2020

@andra77 veru dilema no kvôli spontánnym potratom by som volila Lúčky, ale kvôli astme zas vzduch v Bardejove 🙈 neviem sa rozhodnúť.

evabb35
6. feb 2020

@michellevendero Záleží aj kedy do Bardejova, lebo tam v zime zamŕzajú pramene a na vodoliečbe mi bola taká zima, že som musela vymeniť všetky vodné procedúry za iné. Však aj v Lúčkach je určite dobrý vzduch, do Bardejova by som už nešla.

michellevendero
6. feb 2020

@evabb35 idem Lúčky 😉

majoslava
23. apr 2021

@michellevendero ahoj tiez sa rozhodujem medzi Luckami a Bardejovom... Mam na vyber aj Trencianske, Nimnica, Vyšné Ružbachy a Sliač....
Páčilo sa ti tam? Da sa ist niekam na prechadzku? Aky je tam areal? A co ubytovanie? Ďakujem

stejja9
24. apr 2021

@kvetinka4777 aký bol pobyt, boli ste spokojné? Napíšete svoje skúsenosti? Môže aj ss. Ďakujem.

michellevendero
25. apr 2021

@majoslava ahoj 👋🏻 ja som vyplnené tlačivo od Dr nezaniesla na poisťovňu. Veľmi sa bojím covidu.

majoslava
25. apr 2021

@michellevendero ja som poslala a do tyzdna mi prišlo ze mi schvalili a mam si vybrať kam chcem ist... Uvažujem nad Bardejovom a Luckami....Aj ja mam strach, ale myslim ked budem dodržiavať opatrenia tak by sa nemalo nic stať... Testuju tam ludi aj počas pobytu.....
Po operacii ked ma pustili domov muz bol na druhy den pozitivny... Velmi som sa bala ze sa nakazim, ale nosil rusko a nenakazil nikoho z rodiny. Vela ludi je uz aj zaockovanych... Chcela by som ist teraz kym nie je sezona...

michellevendero
25. apr 2021

@majoslava ja som chcela Lúčky z dôvodu potratov a je to o hodne bližšie ako Bardejov.

majoslava
25. apr 2021

@michellevendero ja som ani nie za rok mala 4 operacie... Tiez som chcela Lučky, ale neviem ci sa tam nebudem nudiť ked pozeram Bardejov je tam krasny park a okolie...

michellevendero
27. apr 2021

@majoslava fuuu až 4 operácie behom roka je mi ľúto 😔 snáď sa rozhodneš správne.

majoslava
29. apr 2021

@michellevendero idem do Lučiek v utorok už.... 8 tyzden som po operacii tak verim ze mi pomôžu a lepsie sa všetko zahoji 🙏

michellevendero
29. apr 2021

@majoslava waaau a to kedy si poslala na poisťovňu, že už aj termín máš 🤔 boli sme tam viac krát na výlet pri vodopáde a poprechádzať sa výhľady pekné, aj trasa na bicykel vhodná.