icon

Turecká verzus Egejská riviéra

Včera o 13:07

Tie co chodite do Turecka, viete mi porovnat Turecku a Egejsku rivieru? Co sa tyka teploty mora konkretne? Je egejske ovela studensie? A co bazeny v hoteloch? Su na egejskej tiez teple, ako na tureckej riviere? Rozmyslame nad Marmarisom.

pr85
Včera o 13:54

@anonym_autor určite Turecko. Veľa veci pre deti a super strava. A zvaz Antaliu.

autor
Včera o 14:12
@pr85

@anonym_autor určite Turecko. Veľa veci pre deti a super strava. A zvaz Antaliu.

@pr85 ved sa pytam na Turecko. Egejska riviera je v Turecku.

lucijalucy
Včera o 14:18

Boli sme tento rok pri Marmaris a spokojnosť.

julia_romeo
Včera o 15:02

egejska riviera je vseobecne chladnejsia a ma studensie more

marca12
Včera o 15:05

Osobnu skusenost nemam,ale minuly rok som zvazovala egejsku rivieru. Krajsie more,priroda a celkovo viac sa mi tam paci. Ale co som sa docitala udajne je more chladnejsie aj chladnejsi vzduch oproti tureckej riviere. Ale podla mna v tychto horucavach,co su za posledne roky je egejska riviera idealna.

abbey1
Včera o 15:27

@anonym_autor Zazeli, čo preferujete. Mám rodinu, ktorá uprednostňuje Egejsku rivieru. A poznám ľudí, ktorí skúsili a vrátili sa späť k oblasti Side.

la_dolce_vita
Včera o 20:17

Bola som aj aj, viac sa nam pacila Egejska, pripomina mi Grecko, oblast Izmiru bola kedysi grecka. More krasne, ciste, piescite, ale to mozu byt lokalne rozdiely ako vsade inde. V juli uz bolo teple, az ma to prekvapilo, ale hotel bol v zatoke. Sluzby super.

anonym_78b067
Včera o 20:40

Egejske more je viac burlive a chladnejsie