Turecká verzus Egejská riviéra
Tie co chodite do Turecka, viete mi porovnat Turecku a Egejsku rivieru? Co sa tyka teploty mora konkretne? Je egejske ovela studensie? A co bazeny v hoteloch? Su na egejskej tiez teple, ako na tureckej riviere? Rozmyslame nad Marmarisom.
@anonym_autor určite Turecko. Veľa veci pre deti a super strava. A zvaz Antaliu.
@pr85 ved sa pytam na Turecko. Egejska riviera je v Turecku.
Boli sme tento rok pri Marmaris a spokojnosť.
egejska riviera je vseobecne chladnejsia a ma studensie more
Osobnu skusenost nemam,ale minuly rok som zvazovala egejsku rivieru. Krajsie more,priroda a celkovo viac sa mi tam paci. Ale co som sa docitala udajne je more chladnejsie aj chladnejsi vzduch oproti tureckej riviere. Ale podla mna v tychto horucavach,co su za posledne roky je egejska riviera idealna.
@anonym_autor Zazeli, čo preferujete. Mám rodinu, ktorá uprednostňuje Egejsku rivieru. A poznám ľudí, ktorí skúsili a vrátili sa späť k oblasti Side.
Bola som aj aj, viac sa nam pacila Egejska, pripomina mi Grecko, oblast Izmiru bola kedysi grecka. More krasne, ciste, piescite, ale to mozu byt lokalne rozdiely ako vsade inde. V juli uz bolo teple, az ma to prekvapilo, ale hotel bol v zatoke. Sluzby super.
Egejske more je viac burlive a chladnejsie

@anonym_autor určite Turecko. Veľa veci pre deti a super strava. A zvaz Antaliu.