icon

Turecko - Alanya v auguste

dynnora
7. apr 2023

Dobrý deň, tí, ktorí ste boli v Alanyi v auguste .. dá sa to tam vydržať, čo sa týka teplôt? Aké sú vysoké? Dá sa to vydržať na pláži? Ďakujem za odpovede.

sejbipi
7. apr 2023

Ak nie ste milovníkom obrovských teplôt, tak by som šla do Alanye v júni. Počas rozbehnutého leta by som skôr volila niečo v zátoke ako napr. Marmaris-Icmeler

54tinka54
7. apr 2023

@dynnora my sme tam boli na prelome júl-august. Niektoré dni teda ozaj veľmi horúco, akože dalo sa to vydržať na pláži, ale asi by bol lepší jún alebo september.

ibrunova
7. apr 2023

My sme boli na prelome júl august a na mňa to bolo veru moc horúco. Nebolo ani kefy sa trochu schladiť, aj v noci bolo vyše 30 stupňov.

qwert87
7. apr 2023

@dynnora s mužom sme boli v auguste a áno bolo tam hrozne teplo. Už by ma tam nikto v tomto období nedostal.

zorkahorka
7. apr 2023

Boli sme v septembri a bolo niekefy na skapanie 😁

diaszoky
8. apr 2023

@sejbipi neodporucam my smw boli v juni a boli studene more teploty sa tiez splhali k 35 to bol koniec juna

sejbipi
8. apr 2023

@diaszoky tak ale s tým treba rátať, tiež sme tam boli, zato to doporučujem. More je osviežujúce a nie je pocit tak veľkej teploty. Boli sme začiatkom júna minulý rok a kúpal sa aj 1r syn bez problémov
Zato som aj napísala buď Antalya v júni (asi začiatkom-max stredom júna) alebo potom nejaká zátoka v auguste, kde aj občas zaprší, zafúka a nie je 10 dní 39st vkuse

ibrunova
8. apr 2023

@sejbipi Predtým si napísala nie Antalya, ale Alanya, to sú dve rôzne miesta.

sejbipi
8. apr 2023

@ibrunova áno, vidím. Autocorrect 😪

diaszoky
9. apr 2023

@sejbipi my sme boli v oktobri mote ako caj a teplota 27 stupnov nam stacilo