icon

Turecko s dvojročným dieťaťom

19. feb 2022

Pre a proti? 🙂 este sme neboli s malym ori. Mori bude mat skoro 2 roky

petamich
19. feb 2022

ideme s malym do Turecka a bude mat vtedy 11M - sama si poznas dieta, ci je pripravene na taku cestu, ci ho viete zabavit alebo je placlive, ci si to vy sami viete predstavit, to su pre mna hlavne premenne, nas je v pohode, tak to skusime a pre istotu berieme aj svokrovcov 🤪

autor
19. feb 2022

@petamich fakt a do akého rezortu? Ak sa môžem spýtať 🙂 💕 vydržať vydrží to ho za bavíme bojím sa ale toho tlaku v lietadle ako to deti znášajú

petamich
19. feb 2022

tlak v lietadle holt budeme musiet prezit asi si poplace 🤪 snad to spolucestujuci zvladnu - letela som v zivote "milionkrat" (hlavne sluzobne) a vela zalezalo od pilota - vo vacsine pripadov sme si ani nevsimli, ze klesame/stupame, tak snad 🤞🏻 a teda my sme mali poziadavku mensi rezort (aj ked vieme co znamena v Turecku mensi ze ano), vhodny pre deti (aj ked teda nas si to este figu uzije) a blizko k letisku = Belek, Lara a vyberali sme z dvoch, hoc mi poslala viac, mozem ti preposlat ak chces ale teda tie dva co sme zvazovali boli IC Green Palace a IC Santai Family Resort, napokon sme museli kompromisne vybrat Santai, nakolko svokrovci nemaju az taky vysoky rozpocet a bol trosku lacnejsi 🙂 ideme v juni, ked je tam este menej teplo a aj trosku menej ludi

skuste pozriet, maju aj animacie, babysitting a tolko atrakcii pre deti, ze aj lutujem, ze nie je starsi nas drobec 😂

muminka27
19. feb 2022

My sme boli pred 3r v IC Hotels Green Palace, rezort, bazeny, strava uplne super, pacilo sa nam. V lietadle si syn chytal uska a dali sme mu dru tycinky, nech mu nezalahne v uskach. Tento rok ideme znova, ale do Barut Lara, syn uz ma 5 a mladsi 2, takze bude trosku viac adrenalinu 😄 vtedy syn spaval cez obed 3h, takze muz bol s nim na izbe, pozeral si mobil a ja som sa flakala, bazen, kavicka... 😉