Turecko, Side - Hotel Trendy Lara*****/Trendy Aspendos Beach*****
Ahojte. Vyberáme dovolenku na leto, v cestovke nam ponukli podľa kriterii, ako vhodné pre nas tieto dva hoteli. Zaujima ma, či mate niekto priamu skúsenosť. Cestujeme ja, partner a toho času 2,2 ročný syn 😃
Budem vďačná za každú odpoveď + typy na výlety (čítala som o delfinariu?? ) 😊
@zuzana49 velke kamene, ziadne molo az nebezpecne, vedlajsi hotel ma molo, uzucky kusok, kde sa dalo vstupit do mora, hned vedla neho motorove clny, bo bola najhorsia plaz za cely zivot aku som zazila, nemyslim len Turecko. Pozrite si realne fotky na tripadvisore, Na malinkom kusku a to sme neboli v plnej sezone sa kupe more deti aj ludi, lebo inde sa neda, su aj vlajky cervene, ze sa tam nesmie kupat, ked su vlny a treskne vas na ten kamen. Ja som plavec a ublizila som si.
My sme min rok boli v Trendy Aspendos hoteli ale nebola to dovolenka snov 🙄 areal je pekný ale plaz sa mi nepáčil , voda v mori bola príjemná ale zas niekedy boli také vlny ze nás fackali , potom sme isli do bazéna . Dovolenka bola draha ale nestalo to za tie prachy . Fotky mam v albume z Turecka keby si chcela pozrieť ako to tam vyzerá
@brigitte93 Súhlasím. Boli sme pred 2 rokmi. Hotel/strava super ale pláž škaredá a more nepekné. Sú aj krajšie miesta
@brigitte93 no a ja ked som dala sklamane recenzie, tak ma isli Slovaci ukrizovat. Minuly rok sme boli Kemer Kilikya Palace a tam bolo more nadherne
@roxana280 tak vieš ako to je 100ludi 100 chuti
U nás na okoli všetci sa išli zbláznit, ze wow Side je top chodte, nadšený úplne vsetci z Turecka no ale my nie. To ešte aj na Zlatých Pieskoch bolo lepšie v 2019 😀 za nás zatiaľ topka Egypt. Do Turecka už sa nevrátime, stačilo zažiť raz.
@brigitte93 no Egypt by som nesla, jedlo, zraloky, ludia, Side je nadherne starobyle mesto, ja mam rada pamiatky, ale more no, za mna kalne, celu Turecku rivieru sme pamiatky presli, vylety, zazitky, al enajkrajsie more bolo v Kemeri, tento rok ak sa podari Egejska a Efes, tie vylety co robia slovenske baby s vykladom na tureckej som nikde nezazila, topka, aleze Turecko zas priserne zdrazelo, drahsie ako v Grecku, este mam sen vidiet Istanbul
@roxana280 aj my mame radi pamiatky, ked chodime k moru tak nelezime cele dni na lehatku, googlime co kde je a ideme. Pekne spomienky mame napr z Petry. Tento ak sa podarí chceme bud Dominikánsku pozrieť alebo Kapverdy.
@anetama pacilo sa Vam? Isli by ste opat?
@mimka22887 určite áno
@anetama ja mam obavy z toho presunu k moru a to cele, som zvyknuta mam vzdy more pod nosom, ale tento hotel som volila kvoli malemu
@mimka22887 nemáš mat prečo obavy, loďka chodí stále, je to par minutiek, malý bude mať z toho radosť. Bolo veľa rodín s deťmi tam, a aj trávili celý deň na pláž, keď je tam všetko.. jedlo, pitie, pivo, zmrzlina, ovocie
@anetama tak potom dobre🙏 obavy mam troska kvoli tomu moru a je v pohode do neho pristup? Ideme zaciatok jula

@zuzana49 na pláži bolo všetko, jedlo, pitie, ovocie, zmrzlina.. úplne všetko. Nebolo potrebné ist do hotela kvôli tomu..