zuzana49
    22. mar 2020    Čítané 254x

    Keď sa láska (mliečko) nedelí, ale násobí 🙂

    Ahojte, milé mamičky. 

    Dovoľte mi, aby sme sa predstavili. Som maminka 3 detičiek. Takmer 4-ročného chlapca a 11-mesačných dvojičiek Stelinky a Karolínky. Kedže okolnosti sa vyvinuli tak, že papáme umelé mliečko, aj napriek maminkinej veľkej snahe kojiť ... Myslím, že každá maminka, ktorá chcela dojčiť svoje dieťa a nepodarilo sa, vie, o čom hovorím. Niekedy je problém pri jednom dieťati, nieto, keď máte dve hladošky. Preto môžeme byť vďačné, že v dnešnej dobe máme takýto široký sortiment umelých mliečok a každá mamička si môže vybrať to najlepšie pre svoje dieťatko. 

    Keďže naše dievčatá mali zo začiatku problém s grckaním, vyskúšali sme niekoľko značiek a druhov mliečka, až kým nám nejaké "sadlo", a bolo to antirefluxné mliečko. Po troch mesiacoch sme prešli na klasické a bolo fajn. 

    Keď Modrý koník ponúkol možnosť testovať tento Nutrilon Profutura, neváhala som, keďže sa nebránim novým veciam a rada vyskúšam kvalitné výrobky. O to viac som sa potešila, keď mi prišla správa, že si vybrali práve nás.

    Balík nám prišiel v poriadku, tak sme sa mohli vrhnúť do testovania. 

    Mliečko testovali obe dievčatá naraz, keďže všetko robíme spoločne. 

    Po otvorení ma na prvý pohľad prekvapila hranatá odmerka. Doteraz som sa pri žiadnom mliečku s takýmto tvarom odmerky nestretla. Popravde som pri preklápaní naberačky do fľaše párkrát skoro rozsypala naokolo, kedže je trochu dlhšia ako okrúhla, a my máme fľaše skôr užšie a vyššie. Ale zvykla som si. No na druhej strane oceňujem "luxusný" nápad -držiačik na odmerku. To sa mi neskutočne páči a oceňujem tento skvelý nápad. 

    Keďže mi popod ruky prešlo už viac značiek mliečka, prečítala som si zloženie rôznych výrobcov. A popravde, stále ma tak trošku zamrzelo, prečo tam dávajú palmový olej. Dnes, keď sa ho výrobcovia snažia obmedziť v potravinárstve, označujú výrobky "Bez palmového oleja", keďže sa prišlo na to, že to nie je práve najlepšia voľba. Osobne si myslím, že sú aj iné oleje, ktorú postačujú a s tým palmovým olejom sa môžu stretnúť deti až neskôr. A to viac ma potešilo, že Nutrilon Profutura vo svojom zložení neuvádza palmový olej. Za mňa super.

    Čo sa týka rozpustnosti, super. Mliečko sa hneď rozpustilo, nerobili sa hrudky, neupchávala sa fľaša. Nemám k tomu žiadne výhrady. Vôňa taktiež bez problémov. Čo sa týka výdrže balenia, popravde som si to neodsledovala, koľko nám vydržalo. Používalo sa na pitie, taktiež na kašičky, všetko x 2. Kedže u nás je spotreba veliká, po mliečku sa len tak zaprášilo.

    Dievčatám chutilo, vždy vypili do dna. Nemali sme problém ani s trávením, ani so stolicou. Opäť bez výhrad. Mám dievčatá tak naučené, že papajú v postieľke pred spaním. Kŕmim obe naraz. Keď mali obdobie pretáčania, bola to riadna fuška, udržať ich spoločne na chrbte, ale teraz si poradím a nakŕmim ich, aj keď som doma sama. Takto si papáme 🙂

    Po napapaní a vyspinkaní sme mali plno energie a mohli sme sa pustiť do upratovania zásuviek (samozrejme, keď mama nepozerá) (: 

    Energia nám ostala aj na hranie 🙂 

    Ako teda môžem ohodnotiť mliečko? 

    Vidím len samé pozitíva... V zložení mliečka, v balení, v rozpustnosti, aj chuti. Dievčatá mi pekne spali, nemali sme žiadne problémy. Jediné negatívum, čo som postrehla, je cena ;) Tak ale za kvalitu sa platí. No nie je nič viac ako spokojné bábätko (bábätká).

    Na záver chcem srdečne poďakovať za možnosť vyskúšať mliečko Nutrilon Profutura. Rady sme sa s Vami podelili o naše skúsenosti. Mliečko spokojne odporúčame, nemáme žiadne výhrady. Dózičku sme si umyli a využili na drobnosti pre staršieho syna. Takže všetko na 100 % využité 🙂

    Majte všetci pekný deň a užívajte v zdraví.

    Mne sa veľmi ráta tento luxusný držiačik na odmerku 😍
    #test_nutrilonprofutura

    ❤ Takto si papáme. Spokojné brušká ❤
    #test_nutrilonprofutura 😍

    zuzana49
    Správa bola zmenená    6. mar 2020    

    Umelé mliečko BEZ palmového oleja 🍼👍❤
    #test_nutrilonprofutura

    (2 fotky)

    Trošku som sa realizovala. Ani sa nenazdáme a máme Veľkú noc 😉 My sme už na šibačov pripravené 😍

    zuzana49
    Správa bola zmenená    3. mar 2020    

    #test_nutrilonprofutura Ideme testovaaaať 🍼🙂 😍 Tešíme sa a ďakujeme za možnosť ❤