Turecko v júni s 2,5 ročnou
Ahojte idem si sem pre radu.chceli by sme tento rok v juny navstivit turecko aj s 2.5rocnou dcerkou.je tu niekto kto tam bol a bol nadmieru spokojny zo vsetkym?poprosila by som miesto a hotel.chceli by sme to riesit uz teraz v januari.plus aj odporucit dobru cestovku.ja preferujem piesocnatu plaz tak by som velmi prijala vase skusenosti recenzie.dakujem velmi pekne.
My ideme v juni do hotela Kamelya K Club cez Firotour..Ma piesocnatu plaz, bazeny, atrakcie pre deti, recenzie su super, tak verim, ze budeme spokojni 🙂 Ja osobne by som nevolila s malym dietatom oblast Alanya, lebo tam je transfer z letiska este skoro 3 hodiny, hotely su sice lacnejsie, ale to uz by bola napr. pre nas prilis dlha cesta, Side je k letisku ovela blizsie, preto som hladala hotel tam..Ale treba citat recenzie, my sme boli pred 5 rokmi v Sice v hoteli Arcanus a vsetko bolo super, ale plaz nebola piesocnata s pozvolnym vstupom do mora, boli tam take drobne kamienky a rychlejsie hlboka voda, takze s malym dietatom by som tam ja osobne nesla, ale chodia tam ludia aj s detmi, takze to zavisi od preferencii 🙂
Ahoj, my sme boli v kemer holyday club... Cez CK fischer. Bol to resort, kde bolo všetko pod nosom... Ideál pre deti. Sú tam pininove lesy, čiže resort nieje upečený na slnku. Skus si to vygooglit. Ja sa tam chcem určite ešte vrátiť. Boli sme s dvoma deťmi 4 a 1,5
My sme boli minuly rok v Turecku ale na Egejskej Riviere, konkretne mesto Fethiye a bolo tam uzasne. Ubytovany sme boli v hoteli Club Tuana Fethiye. Je to velky komplex vhodny aj pre deti. Vynikajuca strava a more hned pri hoteli. Odporucam, nam sa tam velmi pacilo 🙂
@kukulienka83 dakujem idem si to popozerat ☺
kalemya k club
V roku 2015 sme boli v hoteli Oleander /oblasť Kumkoy, Side/ malá mala 2 roky a tento rok tam ideme začiatkom augusta znovu. Výborný hotel priamo na pláži, veľké záhrady s lehátkami, perfektná strava, vynikajúci personál, piesková pláž s pozvoľným vstupom do mora. 90 percent hostí bolo z Nemecka. Boli sme maximálne spokojní. Vtedy sme tam boli cez Satur, ale tentokrát ideme cez Fischer, ktorý tam má miniklub s českými animátorkami.
Dakujen pekne za vsetky rady tipy uz sme si vybrali hotel lorineca world ak ste tam niekto boli dajte vediet vdaka

@mo215 ahoj. My sme boli v Alanyy hotel sa vola Top hotel. Taky kludny, sice ziadne animacne programy ale hned vedla v hoteli bolo stale nieco tak sme chodili tam, aj vecer tam byvali programy. Su to hoteli hned na plazi. Nechceli sme daleko od plaze, a brat vzdy kopu veci so sebou, takto som spravila par krokov a bola som v izbe. Su tam aj detske bazeny. Mesto, kde sa nieco dialo a dalo pozriet bolo sice dalej, asi 1 km ale aspon sme mali aj prechadzku 🤣 ja by som sa tam urcite este vratila