Turecko verzus Grécko
Ahojte, rozhodujeme sa medzi letnou dovolenkou v Grécku a Turecku... máte nejaké odporučenie? Ďakujem.
@athom Tak v tomto nemáš úplnú pravdu. Záleží aj na tom, ktorý hotel si vyberú,lebo tie dobré sa zvyknú vypredať ako "teplé rožky" a takisto počet rodinných izieb je obmedzený,tak ak majú viac detí, treba konať vopred. Plus ak chcú ísť na konkrétny termín,tak tiež nie je dobré čakať na last minute,lebo už nemusí byť voľné.
@athom pretože som musela mať v práci daný presný termín na dovolenku do polky januára. Musím ju vyčerpať do júna. A chcem mať istotu ze mi to bude sedieť presne na deň. A naš hot3l je uz viac ako z polovice vypredaný uz teraz. Ale teraz sú tie ceny celkovo vysoké. Nam len obyčajné Bulharsko nacenili na 2700€ s poistením. Ak sa mi podarí ešte v auguste budem sa snažiť pozerať dáky last minute na Zakyntos určite. 🙂
Boli sme minule leto v auguste na rhodose a musim povedat, ze tam bolo uzasne. Pacia sa mi take dovolenky, kde sa clovek moc nemusi bat chodit sam kade tade. Nie su tam tak otravni ti domaci ako napriklad v turecku. Dovolenku sme inak kupovali asi mesiac dopredu, boli to posledne izby a tak tym padom, ani neboli nejak drahe
@athom Nemienim sa s tebou hádať,ale cestujem do zahraničia od mojich 17 rokov, takže je to práve výročie 30 rokov a Grécko je moja srdcovka 💕
Opakujem, že zďaleka nie všetky hotely majú voľné na last minute,ja som sa tak raz spoliehala na Egypt (!),o ktorom sa hovorí, že tam nechcú ľudia cestovať,a predstav si,že už 2 týždne pred termínom bol náš vybratý hotel úplne vypredaný,tak sme museli ísť do iného.
A rodinných izieb naozaj objednávajú len určitý malý počet. Nemôžeš to vôbec porovnávať,keď ty cestuješ sám.
@athom
V Turecku sme boli 2x. Mali sme malé deti, nechceli sme NIČ riešiť, chceli sme mať všetko k dispozícii, hotel sme neplánovali opúšťať, žiadne fakultatívne sme nechceli a v tomto prípade bol turecký all inclusiv jasná voľba. No v mori ma počula po slovensky hovoriť nejaká pani, prišla ku mne a začala: v ktorom hoteli bývate?, cez akú ste cestovku?, koľko ste zaplatili? a potom koľko máte barov?, aké veľké máte izby? koľko máte bazénov?, máte lunapark?, máte akvapark? ….. ja som kukala ako blázon. Pri každej otázke mi hovorila, koľko toho majú oni … odvtedy, keď sme počuli slovenčinu, začala sme sa s mužom baviť anglicky 🤦♀️

@mon_mon Ďakujem krásne vám tak isto. V akom termíne idete a odkial máte let ? 🙂