icon

Ubytovanie a letiská pre dovolenku v Marsa Matrouh

emma20002
5. feb 2025

Ahojte, neboli ste niekto v Marsa Matrouh? našla som tento hotel Carols Rivage a celkom sa nám s mužom páči, neviete mi povedať?
Leteli by sme z Ostravy, letel už niekto z Ostravy? aké je tam letisko ?
každý rok chodíme do Egypta cez Exotic Travel a teraz sme našli toto

https://www.exotic-travel.sk/detail-zajazdu/car...

surama
6. feb 2025

@emma20002 Ahoj, moja znama bola minuly rok a vravela, ze krajsie more ako v Marsa matrouh este nevidela, a to bola aj v Karibiku. Takze tento rok idu znova a my ideme tiez 😀 S hotelom neporadim, ale na fotkach vyzera super, skus pozriet recenzie 🙂

lusyyy36
6. feb 2025

@emma20002 nasi chodia cez ostravu - je to mini letisko

bettyg
6. feb 2025

@surama aj my sme pozerali to more, vyzerá to parádne.

maminatimka
6. feb 2025

@surama
@lusyyy36
@bettyg dievčata to more je tam nadherneeeeee, kuknite titulnu fotku....len velke vlny skoro vždy, za mňa bola top dovolenka, boli sme v Casear v 2023

evia13
6. feb 2025

@emma20002 kedy idete a koľko vás to vyjde? Zadala som si dvaja dospelí a tri deti a nič mi nenašlo 😒

emma20002
autor
6. feb 2025

@evia13 my 2 dospelý + dieťa 3 roky nás vyšlo 2048 € od 2. 10. 2025 - 9. 10. 2025 ale letíme z Ostravy.

evia13
6. feb 2025

@emma20002 no nič, asi máme veľa detí 😅

majkamasar
6. feb 2025

Pozri si cestovatela Milan bez mapy myslim ze on mal odtial nejaku story a bolo to paradne.

surama
6. feb 2025

@evia13 Ak by ste vzali aj rodicov/svokrovcov, tak jedni dieta vies napisat k nim na izbu 🙂

lusyyy36
6. feb 2025

@emma20002 to uz asi chladnejsie budete mat v oktobri si myslim

maminatimka
6. feb 2025

@lusyyy36 tiež si to myslím...tam je sezona max do konca septembra...ja by som tam vtedy už nešla...len dole do Egypta, tam je vtedy super 🙂
@emma20002

evia13
6. feb 2025

@surama určite niečo pošpekulujeme, možno aj niekde inde 😉

dadaaa87
7. feb 2025

Carlos Rivage je dosť postarší hotel. Pozrite si radšej jeden z Jaz hotelov majú vybudované mestečko. V októbri už budete mat chladnejšie aj vzduch aj more.

marcaurel
10. feb 2025

@evia13 napíšte mi správu a pozriem to

marcaurel
10. feb 2025

Netreba zabúdať , že to jr Stredozemné more, a je tam priblížme o 5C chladnejšie. S 3.rocnym dieťaťom by som už v októbri nešla. A určite iba do oblasti Almaza bay, ktorá je do 50 km od letiska. A čo hlavné, nie sú tam vlny.

lydiaklucarova
12. feb 2025

@emma20002 leteli sme z Ostravy do MM v auguste. Letisko mensie,pekne. Vlak stoji rovno v budove letiska. Parkovanie cez chodnik k letisku. MM - teplota citelne nizsia ako v Hurghade, o hodinu kratsi let, brutalne tyrkysove more. Vami zvoleny hotel je velmi izolovaný,v okoli nie je absolutne nic. Odporúčam si pozriet fotky a recenzie na www.holidaycheck a polohu na Google Earth. My sme boli v Jazz Almaza beach. Podla nasich info tam v oktobri uz koncia sezonu kvôli teplotam.

emma20002
autor
14. feb 2025

@lusyyy36 viem, že už bude chladnejšie, ale iný termín sa nám nedá, uvdíme

slavik79
23. feb 2025

V oktobri by som uz do marsa matrouh nesla. Ked idete s detmi, ratajte s tym, ze animatori tam uz nebudu. Za mna, ideal cas jul-august. Uz v septembri je tam pomenej ludi, raz sme boli na prelome august/september a mala som pocit, ze sme tam sami. Ale bolo paradne. Druhykrat sme bolo na prelome jul/august, bolo tam milion ludi. Toho roku ideme v tom istom case. V carols sme neboli, odradzaju ma recenzie, ale zas je tam vlnolam, takze 100%-na zaruka kupania po cely cas.