evia13
    Správa bola zmenená    13. dec 2020    

    Pre všetkých, kto aspoň trošku verí v Boha, Ježiša a Pannu Máriu... prosím, modlite sa Ruženec. Modlite sa za naše Slovensko, aby nás Panna Mária, ktorá je našou patrónkou, ochraňovala od všetkého zlého. Modlite sa za uzdravenie chorých, za seba a za svoje milované rodiny. Panna Mária nás sama vo svojich posolstvách prosí, aby sme sa modlili zo srdca Ruženec. Kto nevie ako na to, nájdete si na internete. Napr.: https://www.maria.sk/ako-sa-modli-ruzenec
    http://www.rkfu-sala.sk/includes/aktivity/ruza/...
    Môžete sa modliť pri rádiu Lumen alebo pri TV Lux.
    Modlitba má veľkú silu!
    Ďakujem

    (3 fotky)

    Pre všetkých, kto by chcel skúsiť : )

    (2 fotky)

    Ahojte. Rozhodla som sa podeliť so svojím príbehom, možno to niekomu pomôže.
    Keď som bola asi v 16 tom týždni tehotenstva, tak na sone prišli na to, že mojemu dieťatku sa zle vyvíja srdiečko. Bolo to v Anglicku. Povedali, že to vyzerá veľmi zle a najlepšie by bolo ísť na potrat. Kvôli tomu srdiečku sa nemali správne dokrvovať aj ostatné orgány a preto bola malá pravdepodobnosť, že dieťatko donosím a keď aj áno tak kvôli ťažkým postihnutiam neprežije možno ani mesiac. Správa to bolá hrozná, bola tam možnosť potratu, ale ja som ho nechcela. Povedali sme si(s manželom), že to necháme na Božiu vôľu, či to dieťatko príde na svet alebo nie. V tom čase sme išli na dovolenku na Slovensko. Tu mi moja mamka dala modlitbu Ruženec oslobodenia, aby som sa modlila. Veď nič iné ani nezostávalo. Aj tu mi urobili hromadu vyšetrení, z ktorých vlastne vždy potvrdili to isté. Bola som z toho psychicky na dne, pravdupovediac, som mala pred očami malú truhličku. Preplakala som dni a noci. Všetku svoju nádej som vkladala už iba do modlitby, že sa Boh nado mnou zmiluje a pomôže mi. Tehotenstvo inak prebiehalo v poriadku. Posledné sono som mala absolvovať na Kramároch, aby sa naplánoval pôrod a dieťatko hneď po pôrode previezli vedľa do Detského kardiocentra. Na tomto sone mi lekár povedal, že diagnóza bola zle stanovená. Je tam srdcová vada, ale nie je to tak zlé, že nebude treba ani operáciu. S manželom sme na seba pozerali a nechápali sme, čo nám hovorí. Doslova nám spadla sánka. Bolo nám ozaj ťažko uveriť, čo nám povedal. Bol to obrat o 180°.
    Dnes máme doma 7 ročného chlapca s vrodenou srdcovou vadou. Berie iba lieky a prognóza je taká, že sa s touto vadou môže dožiť aj 70 rokov.
    Za mňa, môjho chlapčeka mi uzdravil Ježiš Kristus, ktorému patrí večná vďaka. Toto je moje svedectvo o tom, že Ježiš Kristus uzdravuje chorých a pomáha v núdzi.
    Odporúčam každému, kto to potrebuje, túto modlitbu Ruženec oslobodenia.