Ubytovanie Lignano
Ahojte, prosím Vás neviete o nejakom slušnom a lacnejsom (nemyslím nejakom luxusnom a extra hotely) ubytovaní v Lignane. Ideme dve rodiny, čiže apartmán by padol vhod. Ďakujem😃
V nedelu som sa opat vratila s Lignana
Ahojte, posledny augustovy tyžden ideme do lignana na dovolenku, ideme tam znova po 6 rokoch tak sa chcem opytat ako je to s cenami v obchodoch, v restikach atd. a este ci bol niekto tento rok v Benátkach a či sa plati vstupne ako to bolo avizovane este vo februari. Diki
@luckagu / ceny su detto ako pred 6 rokmi dost podobne nasim
@akinom0077 Ahoj. Ja by som vas poprosila o info ohľadne Benátok. Nikdy sme neboli. Keď vystupime z vlaku na Santa Lucia, akú trasu by ste nám odporučiliodporučili kde a ako sa dostať a čo pozrieť? Ďakujem veľmi pekne 🙂
@akinom0077 ahoj chceme ist 1× do Ralianska.Konkretne ma zaujalo Lignano Sabiaddoro.Ale chceme ist an so psíkom takže hladam niečo blízko psej pláze.Vraj doggy beach je bezplatna alebj tam pri majaku vraj.Našla som ubytovanie Apartmany Bussola..Vieš niečo o tejto lokalite? Neni to moc daleko od všetkého myslim reštika potraviny a podobne.Alebo daj nam tip
DAKUJEM
@dadka245 Ahoj. Majak je v Bibione nie v Lignane tak trosku som zmatena ako mam poradit
@akinom0077 aj vLignane Sabiatoro je volna plaz pri majaku aj pre psikov
@dadka245 ale MAJAK je v bibione v lignane nie je 😉😂mne co mam 62 lignano/ bibione za sebou to hovorit nemusite😂 ale v lignane je volna plaz to ano.. aj pre psikov
@akinom0077 ja som tam nebola len prstom na mape😆myslim ten koniec čo tam je a niekto to povedal že majak tak to som myslela.Hladam totiž niečo kde by som mohla ist so psom a toto bolo spomenute ze tam je volna neplatena plaž.Je tam aj Doggy beach a ze kusok za nou..tak ja neviem🤭Tam tam som niekde chcela ist..nechcem platenu pláž pre psov.Ked ste bola tolko krat dajte mi tip na ubytko aj so psom😉
@akinom0077 dobrý deň, ak môžem , mohli by ste mi odporučit kam sa ubytovat, aby sme boli blízko nejakej super plaze v lingane? mám 7 ročnú a 10 ročného, milovali Riccione, hlavne ten servis plažový ked k drinkom dostavali fajnoty a pri plažovom bare bol aj bazen, dakujem krásne

@akinom0077 poradite prosim ubytovanie v tichsej oblasti ale zaroven nie daleko k atrakciam? Cca 150m od mora? Vdakaaa