Lignano/Bibione

janjatu
18. jan 2022

Ahojte, cez leto by sme chceli ist do Talianska Bibione alebo Lignana, celá rodina, 6 dospelých a 3 deti, nemáte tip, na nejaké ubytovanie kde by bolo dost miesta pre nás vsetkých, blízko pri pláži,varit by sme si chceli sami.

bolarazjedna
18. jan 2022

My sme boli v septembri v Bibione časť Pineda, apartmán Residence Pineda. Je to taka odlahlejsia časť od centra, je tam väčší kľud, ale zároveň po blízku cca 10-12restik, kde prídete pešo a chutne sa môžete najesť. Ale bola aj kuchyňa v apartmáne, takze dá sa aj variť. Pláž bola zadarmo (nie ako v centre), od apartmánu 3min pešo, vhodné aj pre deti, veľmi príjemná. Taktiež 3 minúty peši bol obchod s potravinami a domácimi potrebami.

any_soj
18. jan 2022

@janjatu ak vám nejde vyslovene o tie dve mestá, Caorle je tiež cca tam. Len teda podľa mňa je zaujímavejšie, je tam aj historické centrum. Do tohto ubytoa ale ideme prvýkrát. Má dobré hodnotenie, s typkom som aj volala osobne, vyzerá veľmi fajn. Pre 6 dospelých a 3 deti (jedno do 2 rokov) 1300€ prvý júlový týždeň. Cca 5min od zadarmo pláže. Okrem posteli spomenutých v ponuke majú aj detskú postieľku. https://sk.airbnb.com/rooms/12650890?source_imp...

leniel
18. jan 2022

@janjatu na booking.com zadaj poziadavku a vyhodi ti moznosti. Drzte sa ale turnusov - od soboty do soboty. Inak je ponuka biedna.

vroni
19. jan 2022

@any_soj, caorle ma oproti tým dvom zase otrasmu plaz. Hrubozrnny piesok a čriepky musli...

any_soj
19. jan 2022

@vroni aha ok 🙂 nám sa tam páči viac. Ale pre autorku dobre, že píšeš.

vroni
19. jan 2022

@any_soj, 😇 Caorle ti asi musí sadnúť. Aj kamoška tam nadšene chodí rok co rok, vraj super a ja stále krcim nosom 🤣 My chodievame do Lignana, je tam menšia pláž ako v Bibione (čiže hotel na plazí nie je zároveň kilometer od mora) a jemný piesok. Len treba dávať pozor pri vybere hotela, centrum je veľmi rušné.