icon

Vozík pre deti na dovolenku

3. mar 2025

Ahojte.
Prosím o radu, ideme prvýkrát na dovolenku k moru s dvomi malými deťmi, pláž máme dosť ďaleko, nakoľko sme sa potrebovali zmestiť do nejakého finančného rozpočtu.
Bojím sa, či deti nebudú unavené každý deň, kráčať na pláž, potom späť, chodiť po obchodoch, po meste, po výletoch a pamiatkach.
Rozmýšľala som, že by som kúpila nejaký vozík, v ktorom by som deti prepravovala.
Máte s niečím takýmto skúsenosť?
Ako riešite npr. dlhšie cesty? Zvládajú to v pohode vaše 4 ročné deti?
Nechcem kupovať kočík, to sa mi už veľmi neoplatí, keďže deti majú 4 a 5 rokov, najradšej by som išla do nejakého vozíka, v ktorom prepravím aj nafukovačky, deku, jedlo a tak.
Manžel, ale hovorí, že či to myslím vážne, že chcem niečo takéto kupovať, podľa neho je to blbosť, ja si ale myslím, že by nám to pomohol na cestách.
Nevieme sa teda rozhodnúť, tak by nám dosť pomohla rada od ľudí, ktorí majú s niečím takým skúsenosť.
Ďakujeme. 😃

Vozík pre deti na dovolenku
zuzinka888
3. mar 2025

Ano je toho vsade plno- a uz som videla takto prepravovat aj dospelych co to nezvladli a prehnali s alkoholom🤣🤣

luccija
3. mar 2025

Super vec dáš tam deti, veci na plaz...kamarátka s tým chodí do lesa rôzne vyuzitie

ibrunova
3. mar 2025

Už som to videla, ale ja by som to isto neťahala dve veľké deti v tom voziť bude záhul ,

3petka
3. mar 2025

Je to super. Vela ludí som takto videla. deti v tom aj spali.

zuzanaete
3. mar 2025

Mame taky vozik len od ineho vyrobcu. Treba si dat pozor na hrubku kolies. Tieto tenke sa mozu zabarat do piesku. My mame siroke kolesa a v pohode aj po piesku. Za mna genialny vynalez. Nosime k moru, ale vyuzivame cele leto k jazeru, na kupalisku. Komfortne tam doma vsetko nalozim. Do auta zlozime len konstrukciu a celu hornu cast dame do auta. Nemusime sa trepak s taskami, nakladat, vykladat. Pri mori super posluzilo aj na odvezenie si ovocia, tazkych melonov po ceste z plaze. Odvezie to aj dieta. V AT to maju pri jazerach takmer vsetky rodiny s detmi.

jaja1979
3. mar 2025

Takéto niečo sa dá aj požičať, našla som napr. v BA, babyrent.sk. záleží odkiaľ si, možno aj vo svojom okolí by si nie o také našla.

javiemneviem
4. mar 2025

My to nemame. Na dovolenky chodime pravidelne. Je ro bezna vec a aj ja to chcem tento rok kupit. Decka uz mame dve. A kociar ten je niekedy nanpokraji prasknutia ako je narvaty. Toto mi pride velmi prakticke.

kitycat
8. mar 2025

Takze to co ste usetrili terqz oplieskas na kupu vozika a priplatenie za nadrozmernu batozinu? 🤔

Inak s jedlom to mate ako? Bude nejaky stanok od hotela na plazi ci na jedlo sa musite vratit na ubytovanie?

zuzanaete
8. mar 2025

@kitycat Predpokladam, ze autorka idu autom. A ten vozik sa nekupuje na 1 dovolenku. Takze naklady sa rozrataju na niekolko rokov.

malinovka333
8. mar 2025

My to mame uz 7rokov. Bravame to na dovolenku a ked boli deti mensie tak aj na vylety alebo vsade kam sme isli. Su vascsie ale na dovolenku to zoberie. Ja so. To kupila hned ako som predala kocik..dokonca moj muz si to nevie vynachvalit