icon

Vybavovanie víz do Vietnamu a podpalubná batožina

ruzenka0504
19. mar 2024

Ahojte, chcela by som sa spytat tých čo išli do Vietnamu a vybavovali si víza, či vám strhli z karty hned peniaze? Prišiel nám totiž email že platba úspešná ale peniaze nám neodišli. A zároveň ak mi môžete poradiť ak ste leteli vnútroštátny let vo Vietname ako je to s podpalubia batožinou? Pri kupé letenky nám ju nikde neponúklo pôjde to až pri check iné alebo musíme prísť na letisko?

nisia
19. mar 2024

@ruzenka0504 viza som platila hned z karty. Kupovala som ich cez agenturu nepamatam si presne uz kolko to stalo bola som pred 4 rokmi. Isla som z Budapeste do Hociminovo meste. Uz som ti pisala v inej diskusii ako sa tam pohybovat. Urcite si kup rovno na letisku SIM kartu s datami na internet a cez net si objednavaj odvoz pripadne si pozicaj skuter ak sa nebojis. Premavka tam je sialena 4 pruhy jeden smer a 4 druhy smer. Vsetci sa stretavaju v krizovatke (ja nechapem ako sa nemozu zrazit) videla som aj nehody tak bud opatrna. Ak sa tam chystas soferovat tak potrebujes vybavit vodicak u nas na policii je to taka karticka stoji to par drobnych.Medzinarodny vodicsky preukaz, nasa plastova karticka tam neplati. Ak chces vediet ci su tam nejake veci k videniu tak ano. Staci ked si otvoris google a zacnes priblizovat okolie ukaze ti co sa nachadza v okoli.

zuzanaete
19. mar 2024

@nisia Ta ich doprava. Ja som bola tak fascinovana. Nie raz som stala na rusnej krizovatke a sledovala auta. Hotove divadlo pre mna.

nisia
19. mar 2024

@zuzanaete ano bola som asi jedina co prechadzala cez prechod pesi a realne som utekala ako o zivot aby som presla na druhu stranu. Ja by som sa neodvazila tam soferovat.