icon

Výber medzi Mahdia a Djerba

28. jún 2025

Poraďte mi ktorú oblasť alebo hotel mám vybrať, vieme že je to Tunisko žiadne extra nečakame ale aspoň nech izba bola čistá a aby strava bola dobrá, hlavne pre deti pizza, hranolky atď. Pozerám Castille djerba alebo Caribbean mahdia..poraďte mi 🙏

nikha2809
28. jún 2025

Cariibean nie, hotel bol super ale pred par rokmi.Sla by som na overený Nour Palace alebo Mahdia Palace, leteli sme nedávno so skupinkou ktorí boli v Royal Iberostar v Mahdii a nevedeli si vynachváliť no je trochu drahší.My sme sa vracali z El Mehdi, nebolo zle ale už by som tam nešla, to akú budeš mat dovolenku tam záleží od recepneho ja som tri x menila izbu

jaja20
29. jún 2025

Obe destinácie majú krásne pláže s jemným bielym pieskom a pozvoľný vstup do mora.
V Mahdii odporúčam hotel Iberostar Royal El Mansour a na Djerbe napríklad Iberostar Mehari alebo Royal Garden palace. Prípadne Tui Magic life club. Ale neviem, aký máte rozpočet.

ajajka
29. jún 2025

Ahoj za mna urcite Nour palace mahdia ...vyberaj 5 hviezdickovy a bude super

ajajka
29. jún 2025

V Nour palace su aj toboganu pre deti ..vo vedlajsom Mahdia palace nie sú a v Noir palace boli super animatori.🙂

katrin21
29. jún 2025

Ani neni o com , MAHDIA a ani nevahaj..

Dzerba je taka bordelarska, Mahdia je caribic, ciste a teple more,nadhera a aj hotely tam su ok, boli sme 2x.
V Mahdia pallace

miselkanalu
1. júl 2025

Djerba najkrasnejšia pláž je v hotely Vinci Helios beach, jedlo ,,,,no Turecko určite lepší výber ale sa najete. Pizza hranolky rybie prsty, kuracie ...ubytovanie krásne ,more úžasné teplucke. Na blízko je krokodília farma