Výber medzi Mahdia a Djerba
Poraďte mi ktorú oblasť alebo hotel mám vybrať, vieme že je to Tunisko žiadne extra nečakame ale aspoň nech izba bola čistá a aby strava bola dobrá, hlavne pre deti pizza, hranolky atď. Pozerám Castille djerba alebo Caribbean mahdia..poraďte mi 🙏
Obe destinácie majú krásne pláže s jemným bielym pieskom a pozvoľný vstup do mora.
V Mahdii odporúčam hotel Iberostar Royal El Mansour a na Djerbe napríklad Iberostar Mehari alebo Royal Garden palace. Prípadne Tui Magic life club. Ale neviem, aký máte rozpočet.
Ahoj za mna urcite Nour palace mahdia ...vyberaj 5 hviezdickovy a bude super
V Nour palace su aj toboganu pre deti ..vo vedlajsom Mahdia palace nie sú a v Noir palace boli super animatori.🙂
Ani neni o com , MAHDIA a ani nevahaj..
Dzerba je taka bordelarska, Mahdia je caribic, ciste a teple more,nadhera a aj hotely tam su ok, boli sme 2x.
V Mahdia pallace

Cariibean nie, hotel bol super ale pred par rokmi.Sla by som na overený Nour Palace alebo Mahdia Palace, leteli sme nedávno so skupinkou ktorí boli v Royal Iberostar v Mahdii a nevedeli si vynachváliť no je trochu drahší.My sme sa vracali z El Mehdi, nebolo zle ale už by som tam nešla, to akú budeš mat dovolenku tam záleží od recepneho ja som tri x menila izbu