icon

Výlet do Londýna

kikina84
30. okt 2013

Ahojte..chystáme sa s rodinou do Londýna,chceli by sme tam stráviť aspom 7 dní..rada by som vedela čo všetko sa v Londýne a jeho okolí oplatí vidieť,prípadne aj nejaké zaujímavé miesta pre deti,napr.viem že tam je veľká ZOO 🙂
Budem vdačná .ža každú info,ktorá by ma mohla zaujímať,napr.aj ohľadne cestovania v Londýne,ubytovania,počasia a kedy je najvhodnejšie sa do Londýna vydať,,v akom ročnom období,skrátka všetko čo by som mala vedieť.. 😎
dakujem krásne 🙂

Strana
z2
2014eva
1. nov 2013

@kikina84 a aj chces vylet aj do Manchestra tak v sobotu su lacne listky jednodenne ,rano ist vecer prist,tuna je tiez co vidiet,stadion,Trafford centre ,A som ochotna co to poukazovat 😉
Lenze ja som vzdy kupila lacne listky 2-3 mesiace dopredu ,spiatocny pre dvoch ma vysiel £50 a trva to 2.10 h .priamy vlak 😉.
Ono ked si vsetko naplanujes doma ,nebudes tak stresovat,ja som si uz zorganizovala 2 tyzdenny pobyt na Floride a mam pokoj.
Tie vlaky thetrainline.co.uk

kikina84
autor
1. nov 2013

@radlinka
@2014eva nakoniec som sa dozvedela ze kamarat tam dostal pracu uz je tam niekolko mesiacov,takze nas pozval k sebe, ale az niekedy na dalsi rok cca,maj 2014..takze to odlozime a on nam poukazuje vsetko co chceme..tak som rada..kazdopadne dakujem pekna za info 🙂
co sa tyka zabavnych parkov pojdem to mrknut..lebo manzel chce ist na nejaky najviac adrenalinovy..on to zboznuje take zabavne parky 😎

gombicka
4. okt 2014

Ahojte zienky, ak hladate ubytovanie v Londyne, napiste mi. Pekne a lacne pre Slovakov a Cechov, pre dvoch na noc iba 35 libier.

patulka179
4. okt 2014

@gombickaahojky, ja by som mala zaujem. Napis mi, prosim , viacej do IP - chystame sa cez jesenne prazdniny dvaja dospeli a syn 16 rocny. Dik

gombicka
5. okt 2014

@patulka179 viac info je na stranke www.ubytovanie-v-londyne.co.uk
no troch ludi ubytovat nevieme. Iba dvoch.Mame len jednu zvysnu izbu s jednou manzelskou postelou.

dominka11
5. okt 2014

@gombicka ahoj, potrebovali by sme ubytko na 3 noci od stvrtku do nedele 16.10.- 19.10. Mate nieco volne? Dvaja dospeli...

radlinka
5. okt 2014

@gombicka ahooj posli viac info do IP-cka bude sa mi to hodit.. Napis aj kde je to presne - lokalita, kt. zona a ci sa da aj na jednu noc ubytovat 1-2 ludia. Len seriozne. Potrebujem mat nieco v zalohe, ak nestihnem spiatocny vlak diky 🙂

patulka179
5. okt 2014

@gombicka Skoda ☹

gombicka
5. okt 2014

@dominka11 Dominika, tento datum bohuzial uz nie :(

zoly1
6. okt 2014

Dobrý deň, Chcela by som sa spýtať či su v Londýne drahé magnetky..Dakujem za skoru odpoved

abbey1
6. okt 2014

@zoly1 Ako kde. Ale tak 3-4 libry.

denisa7711
8. okt 2014

chcem sa spýtat ak si rezervujem ubytko cez booking.com musim mat aktivovany paypal?

gombicka
10. jan 2015

Ahojte zienky, ak hladate ubytovanie v Londyne, napiste mi. Pekne a lacne pre Slovakov a Cechov, pre dvoch na noc iba 35 libier.

alaguema
10. jan 2015

@gombicka v ktorej časti Londýna?

gombicka
10. jan 2015

@alaguema 4.zona, severo-vychod

asanti55
17. jan 2015

Tiež by som rada navštívila Londýn hoci iba na jeden den sa prejsť centrom mesta, popozerať pamiatky len keby bolo s kym ak by sa náhodou niekto našiel kto Londýn pozná a chcel by si urobiť výlet budem rada 🙂

zuzanamisaniova
17. aug 2017

Dobrý deň, aj ja by som sa chcela opýtať na bezpečnosť autobusov v Londýne. Je potrebné kúpiť ten london pas?

ghostsgirl
2. okt 2018

Pros vas, viete mi poradit? Z letiska Gatwick sa da dostat do centra Londyna easybusom. Moja otazka znie, ci sa daju kupit listky na letisku alebo iba predom? Pripadne aku inu formu transferu odporucate? Dakujem

keira
13. máj 2019

@ciusinka nejaky update k roku 2019 🙂

nelita02
15. sep 2022

Ahojte , viete mi prosim poradit, ako sa najjednoduchsie dostat z letiska Luton do centra, v okoli Tower Bridge by sme sa chceli ubytovat, len ideme prvykrat a mame aj 8 a 4 rocne dieta, prilet vecer, tak dost chytam paniku ☹

keira
16. sep 2022

@nelita02 vlakom do centra

lenusik26
19. feb 2023

@gombicka dobry den ,aktualnw aj teraz?

gombicka
3. mar 2023

@lenusik26 akoze co?

Strana
z2