Výlet do Londýna
Ahojte..chystáme sa s rodinou do Londýna,chceli by sme tam stráviť aspom 7 dní..rada by som vedela čo všetko sa v Londýne a jeho okolí oplatí vidieť,prípadne aj nejaké zaujímavé miesta pre deti,napr.viem že tam je veľká ZOO 🙂
Budem vdačná .ža každú info,ktorá by ma mohla zaujímať,napr.aj ohľadne cestovania v Londýne,ubytovania,počasia a kedy je najvhodnejšie sa do Londýna vydať,,v akom ročnom období,skrátka všetko čo by som mala vedieť.. 😎
dakujem krásne 🙂
@radlinka
@2014eva nakoniec som sa dozvedela ze kamarat tam dostal pracu uz je tam niekolko mesiacov,takze nas pozval k sebe, ale az niekedy na dalsi rok cca,maj 2014..takze to odlozime a on nam poukazuje vsetko co chceme..tak som rada..kazdopadne dakujem pekna za info 🙂
co sa tyka zabavnych parkov pojdem to mrknut..lebo manzel chce ist na nejaky najviac adrenalinovy..on to zboznuje take zabavne parky 😎
Ahojte zienky, ak hladate ubytovanie v Londyne, napiste mi. Pekne a lacne pre Slovakov a Cechov, pre dvoch na noc iba 35 libier.
@gombickaahojky, ja by som mala zaujem. Napis mi, prosim , viacej do IP - chystame sa cez jesenne prazdniny dvaja dospeli a syn 16 rocny. Dik
@patulka179 viac info je na stranke www.ubytovanie-v-londyne.co.uk
no troch ludi ubytovat nevieme. Iba dvoch.Mame len jednu zvysnu izbu s jednou manzelskou postelou.
@gombicka Skoda ☹
Dobrý deň, Chcela by som sa spýtať či su v Londýne drahé magnetky..Dakujem za skoru odpoved
chcem sa spýtat ak si rezervujem ubytko cez booking.com musim mat aktivovany paypal?
Ahojte zienky, ak hladate ubytovanie v Londyne, napiste mi. Pekne a lacne pre Slovakov a Cechov, pre dvoch na noc iba 35 libier.
Tiež by som rada navštívila Londýn hoci iba na jeden den sa prejsť centrom mesta, popozerať pamiatky len keby bolo s kym ak by sa náhodou niekto našiel kto Londýn pozná a chcel by si urobiť výlet budem rada 🙂
Dobrý deň, aj ja by som sa chcela opýtať na bezpečnosť autobusov v Londýne. Je potrebné kúpiť ten london pas?
Pros vas, viete mi poradit? Z letiska Gatwick sa da dostat do centra Londyna easybusom. Moja otazka znie, ci sa daju kupit listky na letisku alebo iba predom? Pripadne aku inu formu transferu odporucate? Dakujem
Ahojte , viete mi prosim poradit, ako sa najjednoduchsie dostat z letiska Luton do centra, v okoli Tower Bridge by sme sa chceli ubytovat, len ideme prvykrat a mame aj 8 a 4 rocne dieta, prilet vecer, tak dost chytam paniku ☹

@kikina84 a aj chces vylet aj do Manchestra tak v sobotu su lacne listky jednodenne ,rano ist vecer prist,tuna je tiez co vidiet,stadion,Trafford centre ,A som ochotna co to poukazovat 😉
Lenze ja som vzdy kupila lacne listky 2-3 mesiace dopredu ,spiatocny pre dvoch ma vysiel £50 a trva to 2.10 h .priamy vlak 😉.
Ono ked si vsetko naplanujes doma ,nebudes tak stresovat,ja som si uz zorganizovala 2 tyzdenny pobyt na Floride a mam pokoj.
Tie vlaky thetrainline.co.uk