Wizzair batožina
Ahojte dievčatá,letíme wizzairom a máme len batohy.Malej som kupila kufrík nech si ho ťahá sama ale rozmer 40cm je bez koliesok 🤦🤦🤦 s kolieskami ma o 5 cm viac. Myslíte že to zmestím alebo to už neprejde?
@shewinka v podmienkach som našla toto tak hádam by to malo byť ok. Aj tak stresujemn🫣
Leteli sme s nimi pred 2 týždňami. Cielene si jedna pracovníčka vybrala jednu konkrétnu skupinu a riešila veľkosť ich batožiny. Ďalších xy pasažierov s nadrozmernou batožinou veselo prehliadala. Našťastie i nás. Bolo veselo na Gate. Ten jeden chlap jej tam kufrík i nechal. Neviem, ako to napokon dopadlo.
Úprimne priznám, že často riskujeme i my. Vždy však mám mäkkú tašku, z ktorej viem v prípade potreby niečo vyhodiť. S pevným kufrikom by som neriskovala.
tak ono je to vzdy hop alebo trop, raz prejdes, raz nie 🤷♀️
@abbey1 my máme tento..len hlupe kolieska.. vyhladala som si podla rozmerov a že super beriem to prejde 🫣 mne to vobec nedošlo že to bude až tak veľký rozdiel 🤦
zhora ho nevies stlacit? lebo potom by to nebol problem
@blondiee83 je tam ta ručka na ťahanie
Na 99,9% prejdete v pohode. Dieťa nebudú riešiť a kolieska skoro nevidno. Držíme päste, užite si dovolenku.

podla nalady personalu, ale musim sa priznat pri wizz som nemala nikdy problem.