Z USA do Košíc sama so 4,5 ročným - ako to zvládnem?
29. dec 2019
Ahojte baby, dali by ste mi prosim nejake tipy a triky na cestu so syncekom? Zda sa, ze v juni poletime sami zo Chicaga do Kosic, maly je velmi aktivny, netusim, ako to zvladneme. Manzel ho chcel vlacit po navstevach, no ja si myslim, ze je potrebny klud medzi znamymi ludmi na jednom mieste.
Dakujem!
Predošlá
Strana
z2
Predošlá
Strana
z2

Ahoj, tak muzovu rodinu uplne odignorovat nemozes, ale chapem ta ze tam ani nechces zabit celu dovolenku. My chodievame na SK raz rocne, mam velku rodinu a keby ze ich mam vsetkych navstivit neostal by nam cas na nic ine. Tak to robim tak, ze vsetkyn z ocovej strany napisem, ze 2 3. grilovacka/gulas u dedka a ze ich rada uvidim. Stretneme sa cela rodina, pogrilujeme, popijeme, deti za zahraju, prespine u dedka a na druhy den este kto chce, pride na ranajky a vybavene. Ja ich mam rada, ale mame aj ine plany ako sediet kazdy den na navsteve. Tak to mozes urobit s ujkami. Bud stretnutie v nejakej restike alebo prenajmete na noc nejaku chatu a tam spravite gulas.
Ak nemate so sestrou moc dobre vztahy, navrhni muzovi, ze k nej pojdete na dve noci a poton spoku niekde pojdete, nejaky apartmar v horach, hotel. A planujte vylety na kazdy den, pripadne nech idu oni s malym a ty zatial vyuzi wellnes v hoteli. Tak to robi ja som svagrom. Lebo tyzden u neho v byte by som neprezila. A tak aj uvidite nieco so Slovenska aj budete s rodinou. Vsetko je to o kompromisoch a planovani