icon

Zadar 28.5.2023 - 4.6.2023

zuzzinka
7. dec 2022

Nikdy som v Chorvatsku nebola. Pocasie priemerne som si online pozrela, ale skor ma zaujimaju realne skusenosti. Maj ma priemer nejakych 20C a jun 27C. Myslite, ze tento prelomovy tyzden bude aspon tych 22-23C? A ake su tam plaze ( piesok alebo kamienky? )
Dakujem

cocochanelxx
Odpoveď bola odstránená
vamajka
7. dec 2022

@zuzzinka Na prelome maja a juna bude voda urcite studena. Raz sme boli 1. julovi tyzden a voda bola pre otuzilcov

zuzzinka
autor
7. dec 2022

Som si vedoma, ze pre slovakov bude viac zima, ako pre moje irske deti. Je moznost mobile home za dobru cenu..alebo aj benatky..ale to podla mna bude asi s pocasim tak isto

macikovaiveta
7. dec 2022

Chodím často do Chorvatska, ale asi v tomto obdobi zima

dixitka
7. dec 2022

Ja som bola viackrat v takomto termine, sice nie Zadar, ale Makarska. A v pohode, za mna ovela lepsie ako cez sezonu, ked je hlava na hlave a na slnku sa ide clovek upiect. Bez problemov sme sa kupali v mori, opalovali, vsetko :D Raz sme vychytali, ze 2/3 pobytu nam prsalo, takze to na kupanie ozaj nebolo, ale o to viac sme turistikovali, a doteraz si pamatam ten vonavy vzduch po dazdi 🙂 takze vobec by som sa toho nebala

zuzinabila
7. dec 2022

@zuzzinka za mna zima v tomto obdobi a kupenie nie, len take spliechanie🙂

dixitka
7. dec 2022

PS: tym skor, ak ste zvyknuti na Irske pocasie. Urcite nezmrznete, skor v lete by ste sa tam uprazili 🙂

zuzzinka
autor
7. dec 2022

@dixitka jul-august neprichadza do uvahy. Spanielska by som sa takeho terminu nebala..ale Zadar je dost na severe.. ale silne o tom uvazujem.. dakujem 🙂

zuzzinka
autor
7. dec 2022

@zuzinabila bude tam vodny park so smykalkami a pod..takze more len tak okrajovo..

fiffinkaa
7. dec 2022

Aké bude more v máji? Ľadové. .my sme boli v júli Stredná Dalmácia a bolo chladné 24 st.more...radsej september ako máj.

zuzubb007
7. dec 2022

No to bude taka zima, ze na plazi budete jedini v 20 stupnoch von sa neda kupat, navyse v chorvatsku je aj na konci juna ladove more, to radsej ziadna dovolenka

marca12
7. dec 2022

@zuzzinka v chorvatsku je more celkovo chladnejsie. V taliansku more je o par stupnov viac. Na mna osobne je v juni este studene more. Tazko povedat,aky bude rok.

zuzzinka
autor
8. dec 2022

Dakujem, ako som pisala..nejde mi ani tak o teplotu mora, ako o teplotu vzduchu. Budeme vyuzivat skor bazeny ako more..