Zadar 28.5.2023 - 4.6.2023
Nikdy som v Chorvatsku nebola. Pocasie priemerne som si online pozrela, ale skor ma zaujimaju realne skusenosti. Maj ma priemer nejakych 20C a jun 27C. Myslite, ze tento prelomovy tyzden bude aspon tych 22-23C? A ake su tam plaze ( piesok alebo kamienky? )
Dakujem
Som si vedoma, ze pre slovakov bude viac zima, ako pre moje irske deti. Je moznost mobile home za dobru cenu..alebo aj benatky..ale to podla mna bude asi s pocasim tak isto
Chodím často do Chorvatska, ale asi v tomto obdobi zima
Ja som bola viackrat v takomto termine, sice nie Zadar, ale Makarska. A v pohode, za mna ovela lepsie ako cez sezonu, ked je hlava na hlave a na slnku sa ide clovek upiect. Bez problemov sme sa kupali v mori, opalovali, vsetko :D Raz sme vychytali, ze 2/3 pobytu nam prsalo, takze to na kupanie ozaj nebolo, ale o to viac sme turistikovali, a doteraz si pamatam ten vonavy vzduch po dazdi 🙂 takze vobec by som sa toho nebala
@zuzzinka za mna zima v tomto obdobi a kupenie nie, len take spliechanie🙂
PS: tym skor, ak ste zvyknuti na Irske pocasie. Urcite nezmrznete, skor v lete by ste sa tam uprazili 🙂
@zuzinabila bude tam vodny park so smykalkami a pod..takze more len tak okrajovo..
Aké bude more v máji? Ľadové. .my sme boli v júli Stredná Dalmácia a bolo chladné 24 st.more...radsej september ako máj.
No to bude taka zima, ze na plazi budete jedini v 20 stupnoch von sa neda kupat, navyse v chorvatsku je aj na konci juna ladove more, to radsej ziadna dovolenka
Dakujem, ako som pisala..nejde mi ani tak o teplotu mora, ako o teplotu vzduchu. Budeme vyuzivat skor bazeny ako more..