Zájazd do New Yorku cez cestovku
Plánujem to tento mesiac je to moj sen ..spoznať americkú mentalitu..len ta cena...neviem ci to neodlizit až na december...kto už takto bol ????
@jozef11111111 hlavne by som sa zamerala na mentalitu ich prezidenta, potom zvážila cestu do USA 2025
@jozef11111111 decmber bude rovnako drahy, ak nie drazsi
@jozef11111111 december je este drahsi a najlepsie bez agenturi
December je drahy, vela ludi sa presuva. Skus pozriet na instagrame "Alvaro Travel" ma to chalan, co sa vyzna v cestovani a robi aj zajazdy pre male skupiny.
December je drahy kvôli sviatkom, tiež je môj sen vidiet vianočný NewYork, ale s deckami je to cenový masaker, lebo tam už nie je možné ubytovanie v súkromí pre toľko osob a hotel na deň vyšiel aj 500eur🤣 ešte keď si človek vezme, ako sa tam opustí v obchodoch + strava, keď nechce človek jest fast foody, tak to vie vyjst celkom veľa.
Bola som marec-april, najlepšie ceny za letenku ....bez cestovky
Bola som asi 5-6krát. Cestovku nepotrebuješ, teraz je tolko informácií a tipov na internete, že si tú cestu môžeš zorganizovat lacnejšie sama. Začni letenkou a potom pozri ubytovanie, nakoniec dolad program. Nalacnejší mesiac je tuším február, ale vtedy je tam fakt nepríjemené počasie. Ale je fajn tam íst, ked sa niečo deje, napr. na Halloween, alebo pred Vianocami, ked je pekná vyzdoba.
@jozef11111111 december je este drahsi a najlepsie bez agenturi
@katarinaschober ako bez agentúry...ked som amatér...
Bola som asi 5-6krát. Cestovku nepotrebuješ, teraz je tolko informácií a tipov na internete, že si tú cestu môžeš zorganizovat lacnejšie sama. Začni letenkou a potom pozri ubytovanie, nakoniec dolad program. Nalacnejší mesiac je tuším február, ale vtedy je tam fakt nepríjemené počasie. Ale je fajn tam íst, ked sa niečo deje, napr. na Halloween, alebo pred Vianocami, ked je pekná vyzdoba.
@orgovan25 ...len dovolenku...mam max týždeň...nebol som m ešte tak ďaleko.. a neviem...ako sa z letiska len dostanem...sám..ochhh
Aj CK DAKA robí zájazd do NewYorku.
@orgovan25 ...len dovolenku...mam max týždeň...nebol som m ešte tak ďaleko.. a neviem...ako sa z letiska len dostanem...sám..ochhh
@jozef11111111 v dnesnej dobe internetu a roznych aplikacii je toto ta najjednoduchsia vec. Dokazes si skutocne vsetko obstarat aj sam online, este zo Slovenska. Okrem jednej veci a to je pohovor na imigracnom.
@jozef11111111 no podla toho co a ako pises, by som zacala niekde, kde je to jednoduchsie, lebo podla mna tuzis, ochkas, ale realitu si nevies predstavit.
@jozef11111111 v dnesnej dobe internetu a roznych aplikacii je toto ta najjednoduchsia vec. Dokazes si skutocne vsetko obstarat aj sam online, este zo Slovenska. Okrem jednej veci a to je pohovor na imigracnom.
@muchotrafka298 o čom býva pohovor?
Kto nevie po anglicky?
@jozef11111111 Ja Ta uplne chapem !!! Tiez tuzim vidiet NY. Financie na to mam. Len 2x ale: neviem cestovat a nemam s kym ist.
@muchotrafka298 o čom býva pohovor?
Kto nevie po anglicky?
@anonym_c83e92 o com? No o tom, co tam budes robit, preco tam ides, kde budes byvat, kedy sa vracias, kolko mas penazi. To je rozne. Ich ulohou je zistit, ci nahodou nechces v USA nelegalne zostat. Ja nepoznam nikoho, kto by isiel na pohovor bez aspon zakladnej znalosti AJ, ale viem, ze aj taki ludia tam chodia. Ako si poradia netusim. Prekladac, niekto ide s nimi, maju napisane na papieri odpovede.
@jozef11111111 Ja Ta uplne chapem !!! Tiez tuzim vidiet NY. Financie na to mam. Len 2x ale: neviem cestovat a nemam s kym ist.
@anonym_f1eed1 zo su vyhovorky, kto chce, hlada moznost, kto nechce, hlada vyhovorku. Tisice ludi cestuju sami, rozneho veku. Ja tiez chodim aj sama, lebo chcem. A ked nemas s kym ist, chod cez CK. Tam sa nemusis o nic starat. Alvaro travel ma zajazdy v malych skupinach, za solidne peniaze, nie prepal ako Bubo. A ma aj NY v decembri.
December je drahy, vela ludi sa presuva. Skus pozriet na instagrame "Alvaro Travel" ma to chalan, co sa vyzna v cestovani a robi aj zajazdy pre male skupiny.
@muchotrafka298 cestovala som s travel Alvaro už viac krát a môžem len odporúčať . Chalan je zcestovany a robí to super

Aka cena? Bez cestivky by to neslo?