Zakyntos - dovolenka
Boli ste niekto v týchto končinách? Skúsenosť? Vďaka AGIOS SOSTIS
WHITE OLIVE PREMIUM CAMEO

@jaja20 ahoj,výlety napr, či sa oplatí ísť k tomu vraku lode, kam vybehnúť autom po ostrove.
Bola som tam opakovane, chodili sme do hotela Anastázia v Laganas, nachadza sa na hranici rušnej pláže a chránenej časti, pláž nemá konkurenciu, videli sme karety obrovské a tiež ako sa liahli malé karety…ten hotel sa dosť pokazil, pláž je asi rovnako krásna, tiež sa tam chystám. Ta zátoka s vrakom sa volá Navagio, je to tam krasne, boli sme tam tri razy, ale vždy tam kotvilo kvantum lodi a boli tam stovky turistov, oplatilo by sa tam ísť skoro ráno, alebo neskôr večer.Autom po ostrove určite ano
Bohužiaľ, pláž Navaggio je tento rok zatvorená, takže ak tam chceš ísť hlavne kôli tomu vraku,tak smola ...
V blízkosti máte Cameo Island,tam je to pekné a na pamiatku vám na počkanie urobia kľúčenky s vašou fotkou. Je to v cene vstupného.
Boli sme v hoteli hned vedla, len info co sa tyka plaze pri hoteli, uzka na 1 rad slnecnikov a dlho je plytka voda, fakt po kolena, ale cisty piesok a tepla (aspon v tom mieste kde je hotel).
Zakynthos je srdcovka, určite odporúčam, my sme si s manželom požičali skúter a za 2 dni pobehali všetky ,,atrakcie” na ostrove 😊určite sa tam vrátime
Zakynthos je top a ten hotel dokonaly
@athom Ale prosím ťa, nepreháňaj zase.
Vstupné na Cameo je 5€/osobu, každý dostane kľúčenku v cene,nesušia sa tam plienky a ostrov je pekný a obľúbený aj na konanie svadieb. Predpokladajme,že autorka pôjde na Zakynthos len raz za život,tak prečo by sa tam nešli pozrieť,keď to budú mať blízko?
Za to,že ty máš iné preferencie,tak nemusíš byť zakaždým taký negatívny.
Vďaka za názory a skúsenosti. Vzhľadom k tomu, že som nebola pri mori 20 rokov a naposledy v Bulharsku a páčilo sa mi tam, rovnako ako v Čiernej Hore či v Taliansku, kde sme spali v stanoch, tak spokojnosť na Zakyntose verím ,že nájdeme. Muž napr. pri mori nebol ešte nikdy. Tešíme sa. 🌞
@sheila121 Krásne foto, hneď by som sa tam teleportovala 😍
Este takto, Agios Sostis je kludna lokalita aspon co mam ja skusenost. Tam vtedy "zdochol pes" ako sa vravi, cize bozsky klud, ziadne davy ludi na plazi ci v mori, ale tym padom aj sluzby boli slabsie. Laganas bolo vtedy plne ozratej hlucnej anglickej mladeze.
Na ten ostrov sme isli prechadzkou po pobrezi (skalnate) ale 4r syn v pohode presiel a potom cez ten most.
@tykat toto ma teší.Nočný život,kopa barov a masy baviacich sa hlučných ožranov je pre mña nočná mora.Ideme tam aj so synom a chceme si hlavne oddýchnuť.
@jaja20 ďakujem ❤
@athom My sme mali hneď pri hoteli Poseidon ohradené hniezda s ich vajíčkami a stretávali sme riadne kusy aj v mori,keď sme boli na tom šlapacom bicykli. Aj pri kúpaní a plávaní ich muž bežne nahrával.
Ale keď si ľudia z hotela kúpili zájazd na Marathonissi,tak tam ich paradoxne práve vtedy nevideli.

Ahoj,boli sme priamo v Laganas,to je kúsok odtiaľ. Čo potrebuješ vedieť?