Zobrať dieťa na dovolenku k moru?
Maminy - mam 20 mes. dcerku, rozmyslam ze pojde s nami na dovolenku - len vsetci ma odhovaraju - let, transfer, strava, voda, horucava, spanok denny - nocny...ale vsade mozne citam ze taketo male deti chodia k moru aj som videla..ale je to potom fakt o dovolenke - ci o strese? dakujem za skusennosti.
@tana555 vôbec sa toho netreba báť. Odporúčam však vybrať si 5-hviezdičkový hotel. Každý hotel ponúka balenú vodu, takže s prípravou mlieka problém určite nebude. Na izbe je rýchlovarná konvica, v reštaurácii je vždy aj detský bufet, kde ponúkajú diétnejšie jedlá. Určite si zoberieš aj nejakú hotovú stravu (my sme vtedy frčali na Hipp-kách). Pri dvojročnom dieťati si treba dať pozor skôr na slniečko - vyhla by som sa top sezóne a volila skôr jún alebo september. Turecké hotely sú naozaj baby friendly čo sa týka stravy, služieb, bazénov či detských kútikov. Pozri aj na detské ihrisko - v dobrých hoteloch býva zatienené.
@jaaty dakujem 🙂
No u nas mozme v juli najskor ist kvoli manzelovej praci.. a v septembri uz velmi nemam chut na dovolenku.. a ako je to s transferom z letiska-myslim busom s detmi.?
To urcite vezmem hotove jedla.. ach to uz vidim ako sa balime :D
Mali ste aj nejake speci lieky,ktore by ste odporucala vziat?
syn bol s nami na dovolenke keď mal 13 mesiacov v turecku. dcéra 1,5 roka.. bez komplikácií a stresu. neviem si predstaviť že by som ich nechala doma so starými rodičmi 🙂
@tana555 Transfer z letiska do hotela záleží od toho kam pôjdete. Cestovky uvádzajú, koľko trvá transfer - tiež jedno z kritérií pri výbere hotela. Lieky už netuším, aké presne sme mali. Poradí Vám detská lekárka - uričte na teplotu (Panadol, Nurofen), alergiu (napr. Fenistil), kašeľ a hnačku. Žiadne ATB netreba 🙂. Kvalitné opaľovacie krémy, pokrývku hlavy a slnečné okuliare. Ak cez sezónu, hneď na začiatku júla. Určite si dovolenku aj s dcérkou užijete 🙂

To je to najlepšie čo môžete urobiť! Pri mori si oddýchnete, preliečite rôzne choroby, či detské alergie a s nami si dokonca pri mori aj každý večer zatancujete! Leto sa blíži a my máme pre Vás aj Vaších najmenších skvelú tanečnú dovolenku na ostrove PAG (CRO) v krásnom 3* hoteli priamo pri mori. Poďte dovolenkovať s Riverpark Dance School a buďte fit, vo forme a opálené už na začiatku leta! Každé ráno aj večer sa bude cvičiť Dance Joga a Zumba s našimi skvelými lektorkami Alex a Andrejkou! Zoberte aj Vaších najmenších a cestovná kancelária Alenski Travel Vám podľa veku dieťaťa poskytne informácie o zľave na ubytovanie pre dieťa 🙂 V ponuke je aj možnosť stráženia detí za poplatok.