Zrušenie letov do Tuniska
Zachytila som spravu, ze mnohe cestovky rusia lety do Tuniska. My letime cez Kartago, vraj je vsetko v poriadku. No aj tak mi to neda pokoj. Cestovky ako Koala, Tiptravel a Satur maju Tunisko zruswnw. Viete nieco viac?
Momentalne sa v Tunise pristava (lufthansa, air france a 2 nejake dalsie)
Niekde som nedavno citala, ze sa chystali strajkovat zamestnanci Smartwings, tak ci to nebude mat nieco s tym spolocne🤔
Niekde som nedavno citala, ze sa chystali strajkovat zamestnanci Smartwings, tak ci to nebude mat nieco s tym spolocne🤔
@tenerifka mali 10 dni strajkovu pohotovost (zaciatkom juna). Odvtedy ticho. Ale SW uz z toho spravili taky folklor, vzdy na zaciatku top sezony niecim strasia 🤷♀️
Moja mama včera normálne odletela do Tuniska, nič im nikto nezrušil.
V utorok leteli naši do Tunisu cez Kartágo a Smartwingsom a všetko ok. Delegátka im nič nevravela.
@draculla ja som teda nezachytila nič..ideme v utorok .snáď by sa už ck vyjadrila..vie niekto niečo viac?
@draculla ja som teda nezachytila nič..ideme v utorok .snáď by sa už ck vyjadrila..vie niekto niečo viac?
@katty123456 no my ideme v stredu, vôbec netuším co sa teda deje, akurát som to len na fb a tu teraz zachytila
@katty123456 no my ideme v stredu, vôbec netuším co sa teda deje, akurát som to len na fb a tu teraz zachytila
@nikha2809 ja som ráno kukala a nikde nič..zas ..jedna pani povedala..
OT: mne ako geografovi píli nervy, keď ľudia, novinári a čo je nepochopiteľné aj ľudia pôsobiaci v turistickom priemysle používajú výraz "Tunis" pre štát a pritom to je názov hlavného mesta
OT: mne ako geografovi píli nervy, keď ľudia, novinári a čo je nepochopiteľné aj ľudia pôsobiaci v turistickom priemysle používajú výraz "Tunis" pre štát a pritom to je názov hlavného mesta
@jockey ano, ale to mozes hovorit tisickrat, niekto si to aj precita, pochopi a zacne to hovorit spravne, ale dalsi po ñom to budu pouzivat zle. To mas ako prenajom/podnajom.... Vacsina ludi absolutne netusi, ze to su dve uplne odlisne situacie, ale stale budu hovorit podnajom, aj ked su relane v prenajme
@katty123456 tiež mam ten pocit, pretože som to videla ova v skupine na fb a nikde inde
@nikha2809
@katty123456 mojej zmamej tiez rusili dovolenku v Tunisku s odchodom v pondelok, ponukli nahradnu moznost. Cestovka im nieco splietala s europskymi letmi. Ale ja som googlila a tiez som nic nenasla, preco by mali byt ombmedzene lety. Len ona to uz neriesila dalej , tak nvm detaily.

Asi kvôli útokom Izrael/Irán, ak rušia tak zrušia komplet vsetkym