Ako kúpiť wellness pobyt cez Zľavomat?

liv02
18. jún 2019

Ahojte, chcela by som sa vás opýtať či máte skúsenosť kupovať cez zlavomat wellness pobyt ako darčekový poukaz, prosím vás ako to prebieha keď mi to príde tak pojdem do hotela a tam im to len ukážem a aj zaplatím? Alebo všetko platím pred napr. kartou. Ospravedlňujem sa naozaj za takúto otázku len naozaj neviem ako to funguje a chcem si byť 100% ista🤦‍♀️. Za každú odpoveď ďakujem

ladybug138
18. jún 2019

Ahoj, predtym nez kupis kupon, tak by som odporucala najskor kontaktovat hotel, ci vobec maju volny termin na pobyty zo zlavomatu, lebo kupony maju urcitu platnost a ci vam vyhovuje nejaky... Ak ano, tak kupon kupujes priamo na stranke, zaplatis cez internet, na mail ti pride poukaz, ten si vytlacis a zoberies so sebou... Nemozes ale prist len tak na blind, vzdy musis mat dopredu rezervovane, ze prides na pobyt zo zlavomatu 🙂

ivkazba
19. jún 2019

Ako píše @ladybug138 over si pred kúpou pobytu, či majú voľno v termíne ktorý chceš. Ja som tak kupovala rodičom a až 2 hotely nemali voľný termín vtedy kedy som ja chcela pre nich. Ostatné platí ako je písané vyššie.

A tiež si over cenu. My sme boli vo februári v Prahe a že kúpime cez zlavomat. Vybrala som tam hotel, lenže hotel mal podmienku, že ak sa kupuje víkendový pobyt cez zlavomat, tak +10 eur na noc na osobu, plus parkovisko zaplatiť. Pritom normálne platiaci hostia neplatili víkendovú prirážku a parkovanie neplatili. Takže keď som to narátala, tak sme boli na normálnej cene. Takže sme išli bez zlavomatu a do iného hotela, z princípu.

janinka007
19. jún 2019

a ja by som odporúčala si najskôr na nete prečítať všetky recenzie na daný hotel, lebo niekedy čo tam ponúkajú, je fakt des podla recenzií. Inak na zlavových portáloch fičím odkedy sa to tu objavilo. Len si fakt treba všetko prečítať, či nemajú nejaké podmienky cez týždeň a iné cez víkend. Aj ked pri niektorých ponukách sa to nedozvieš a dojdeš na miesto a ešte milion dalších vymyslených doplatkov. A parkovné tiež, jeden hotel pýta 7€ na noc a to sa tiež v zlave nedočítaš. Takže treba všetko popredu overiť.