Rekreačný príspevok od zamestnávateľa v prípade pobytu zo zľavomatu.

lius
12. nov 2019

Prosim stacil vam doklad zo zlavomatu o zaplateni, ze ste si zakupili pobyt? Hotel mi nechce dat potvrdenie, vraj si to musim ziadat od zlavomatu. Dakujem

makica
12. nov 2019

My sme išli cez zľavomat a za pobyt som zaplatila kartou online. Ja som úhradu dokladovala výpisom z účtu, nakoľko im nestačil detail platby z internetbankingu keďže tam nebolo uvedené meno majiteľa účtu. Tak som si počkala na koniec mesiaca a výpis z účtu. Niečo som doplácala aj v hotovosti priamo v hoteli a na tú sumu mi vydali pokladničný doklad.

lucia147852
12. nov 2019

Nam vždy dali v hoteli fakturu aj keď to bolo platene cez zlavomat. Žiadali ešte aj výpis z účtu.

mikikoper
12. nov 2019

Nie. Keď platíte kartou - treba doložiť potvrdenie z účtu, keď v hotovosti - blok alebo príjmový pokladničný doklad.
Hotel Vám vystaví faktúru alebo hotelový účet.

vulka
12. nov 2019

My sme boli na pobyte kupovanom cez zľavomat a v ubytovacom zariadení mi vystavili normálne faktúru na pobyt s tým, že som už časť platila kartou a doplácala som len miestny poplatok v hotovosti.

syberia
12. nov 2019

No nam teraz naposledy co sme boli cez zlavomat tak faktura za pobyt nam prisla na mail priamo od zlavomatu tu sme vytlacili plus hotel nam dal druhu fakturu co sme platili priamo u nich to co sme skonzumovali. Obe faktury plus potvrdenie z ib o zaplateni som dala zamestnavatelovi.

lius
autor
12. nov 2019

Ahojte dakujem za odpoved. To potvrdenie z IB, ak je na moje meno a manzel si to uplatnuje? Je to ok? Nema disponibilne pravo

makica
13. nov 2019

@lius my sme to mali opačne, manžel platil a ja som si to uplatnila. Vydokladovali sme jeho výpisom z IB a nebol problém.